petek, 15. april 2011

1176865 - esej o Cerkvi, ki je spregledala upgrade kominizma v verzijo 2.0 in se zapletla v samomorilske naložbe

Tu se katoliški izobraženci sprašujemo, kako je mogoče, da v Cerkvi na Slovenskem nihče, ne škofje, ne profesorji s teološke fakultete, ne izobraženci, ne kakšna skupina vernikov laikov ni celovito razčlenila in ocenila gospodarski sistem, ki se vzpostavlja v samostojni Sloveniji? so še zapisali v javno pismo.

Narobe, prjatli, popolnoma narobe!
Cerkev je nekoč kompas že oz. še imela in orijentacijo bogami tudi. V času Socializma inkarnacije prve. 

Vse skupaj pa je bilo strnjeno v preprosto, kot britev ostro kvantifikacijo stanja v rdečem perimetru, da je sprijen komunajzarski sistem do tal devastiral vse normalne tradicionalne civilizacijske vrednote in jih nadomestil s svojimi zločinskimi in od samega Satana dizajniranimi tekovinami, ki se pri normalnemu ne morejo prijeti, pri lopovih so se pa do zadnjega atoma. Pa je tako zločin postal čaščen in čislan, kraja in zajedanje na tisoč načinov, pa prav tako, življenje pa postalo ničvredno, vredno manj od najmanjše denaren enote, ljudje in njihove duše pa ničvreden trash, ki je za komunistično kamariljo bil zgolj potrošni materijal, Bori Đorđeviću pa za inspriacijo za pesem "Pogledaj dom svoj anđele", itd.

Cerkev ni potrebovala nikakršnega posebnega intelektualnega napora, zgolj opaziti bi morala, da se komunistični sistem v SLO ni niti za pičico spremenil, pač pa zgolj pregrupiral na novi platformi, še močneje zasidral, poglobil in nadgradil v Socializem inkarancije druge, v Socializem dva pika nula, v Kučanov "boljši socializem". Kobajagi je toti The Narod prosil Kučana, da naj komunisti storijo tak, da bo nastal "boljši socializem", hehe.

Če bi cerkev bila opazila to sila preprosto in z Lune s prostim očesom povsem jasno razvidno faktično stanje, bi lahko še naprej za orijentacijo uporabljala kompas v formi že davno ugotovljenega dejstva o devastaciji morale in civlizacijskih vrednot v Kranjcev, ki jo je povzročilo dolgo izpostavljanje strupenim ideološkim komunističnim kontaminatom, ter seveda tudi opustošenje in moralni razkroj, ki ga za seboj puščajo komunistične eksproprijacijsko-klepto naravnane požrešne krvavordeče kobilice. 

Te, davno v praksi nedvoumno potrjene konstatcije, izrasle v težkih časih, bi bile kot lakmus avtomatično kvalificirale y bogamy tudi kvantificirale celoten prihvatizacijsko-klepto-kartelni podvig tovariša Murglbabe in njegovih 30 tisoč razbojnikov, ter od tega brezbožnega hepeninga stran držale RKC kot inštitucijo, ki je imela peneze, a jih je žal za napačno poslanstvo aplicirala, oni njihov glavni junak pa v kamre pove, da je to počel v dobro vseh. "Vseh" katerih jebote Allah in centralna Sahara, boktenimarad pizdek zblojeni?!

Žal se je nam Kranjcem zgodila Sodoma in Gomora, ki je, po načelu "Oprostite kleriki, ma tudi vi ste Slovenci tekajoči za močjo in vplivom - beri - za penezi" (po analogiji one priročne, a sicer cinične mačotovsko-nesramne maksime "Vse ženske so...oprosti Mati, ma tudi ti si ženska", hehe), vase posesala tudi kler in RKC, pa so se pubeci eto pridružili rdečim kobilicam in se v boj za penezi in zlatom pognali.

Tako dezorijentirani, zblojeni in sprijeni, daleč od Boga, so končali kakor so končali in seveda da bili tako močno slepi, da je od njihove v svinčenih časih brezhibno bistre, jasne in kot britev natančno ostre orijentiranosti, ostal le en rahel in redek dimek, takorkeoč fumis vaginalis minimus. Izpuhtelo v viharju hlastanja po materijalu in mesenosti človečkovi patetični, pa je ta nesrečna ancija eto ostala tudi brez sleherne moralne avtoritete. Kamor pogledaš vse inštitucije te družbe nosijo pečat fritzlovstva in klepto-lopovluka.

Nam neinvolviranim laikom ostaja žal zgolj žalostna konstatacija, ki jo nimamo kaj biti veseli, niti ne vemo kaj bi sez njo več kot čuvali orijentacijo (to mi v mislih prikliče Bregovića: "In s čim od sveta se naj zdaj mi obični pizdeki branimo, morda kot vrtnica z dvema smešnima trnoma?!").

Devastacija te skupnosti in moralni razkroj sta dosegla klimaks neslutenih razsežnosti. Huje ne more biti, ker so vsi od komunistične oblasti, do, s komunisti v ropanju, laži, nategunjenju in kraji pridkano kohabitirajočih številnih, poslej tudi klerikov, skrta vsi oni so že v devetem Dantejevem. Globlje ne gre. Zdaj rabimo nekoga, ki bo vrata pekla zaprl. A seveda da insistiram, da to nalogo ne kaže zaupati onim, ki so že doli v devetem becirku Danteja. Naj tam kar ostanejo in od tam Boga neposredno prosijo za pomilostitev. V pomč pri tem jim pa naj bodo novi pošteni organi, če jih sploh kdaj uspemo ustvariti. Kajti, pri nas, kot veste, še tak velika svinjarija še ni zlodelo za sodno preganjati. Ker so se tovariši za to tudi borili in si tudi takšne zakone spisali in takšno doživljenjsko sodnijo nastavili. Grejt sakses, nacija moja, grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: