četrtek, 28. april 2011

1190476 - 3. četrina el clasica daje up, da se bo nekega dne Bog usmilil tudi Slovenije

Apropo El Classica.

Mesi...Mesi...Mesi in 1:0
Mesi...Mesi...Mesi in 2:0

Spešl One sez drugim golom postane Spešl Two. Oni dan je že bil Spešl Five, tak da on je že vajen, hehe.

Rezime: Danes je Bog spet bil med nami. Sileđije sveta, ošabni šminkerji in pizdeki podobni, so danes pušili, kar je edino prav. Kadarkoli lahko rečemo Bog je in je za nas imel časa in milosti, hehe, zmaga lepota, znanje, veščina in umetnost, skratka Barcelona. hehe. In ko si bo Bog za Slovence zares vzel čas, bodo zmagali liberalci, torej svobodo čaščeči in ne fašisti-komunisti, kanede.

Tak je bilo, hvalabogu, tudi danes. Včeraj je pa Bog spet ni imel časa za nas grešne Slovence, ki delimo nacionalni korpus sez pizdeki, ki navkljub od Boga darovani jim svobodni volji, volijo svoje in moje in vaše komunajzer-fašistične rablje in to že 20@45, pa je eto komunajzer beštija spet opletala sez svojimi številnimi glavami, N571-H572 Satanova falanga laži in sprijenosti ji je pa obilno in sramotno asistirala trobeč vsako besedo rdečih falangistov cel dan in noč povsod, zraven so se pa na veliko pačili in krilili sez ročicami, češ kako to, da smo Slovenci še vedno razdeljeni. Sikter, pizdeki, koji kurac prenašate in populariziate nesramno provociranje komunajzer spak?!

Saj res, naj POP TV in podobne zasebne TiVu postaje drkajo kar jim je volja, ma koji kurac moja nacionalna TV prenaša te orgije rdečih zombijev in s tem z našim denarjem financira popularizacijo groženj in žalitev, ki jih komunajzer spake izrekajo v škodo nacije? In komunajzer beštijam pomagajo agitirati za kompartijo in kompartijske morilce in njihove jebene tekovine! 

Kaj?! Ali ima kdo odgovor na to? Kje je EU, ki tak hitro reagira če se iz davkozavezančevih penezof financira KK Olimpija? Kje je, da vpraša državo, zakaj financira skupine in nacionalno TiVu, ki povzdigujejo in častijo komunizem, ki ga je EU uradno obsodila?! 

Ozdravitev nacije se bo pričela, ko se bo zgodila prva komunajzer orgija, ki jo spontano zignorirajo vsi mediji. Naj se tovariš Brkać-Drkać dere v ušesa peščice svojih rdečih vernikov, ki so se privatne rdeče pasje procesije udeležili, ne pa da mi na moj račun žali temeljni zdravi razum in moje otroke upa vabiti pod svoj krvavi satanski prapor, pod katerim so klali štiriletnike. 

In kaj delajo uradniki in predstavniki moje države na shodu komunističnih agitatorjev, ki poveličujejo morilce, ki so zagrešili masovne pomore svojih sonarodnjakov, pri čemer se niso ustavili niti ko so morili štiriletnike. Koji kurac?! Kako se ta zločinska falanga upa kurčiti nad reko krvi, ki so jo ustvarili njihovi idoli in komandanti, ki jih oni še danes 70 let kasneje poveličujejo, odlikujejo, malikujejo in jim kovance z likom tiskajo, jebenti?! Kako se upajo in ali jih ni strah niti pred nacijo če že ne pred bogom?!

Link

Ni komentarjev: