torek, 19. april 2011

1180386 - Bišćaku se je dokončno sfuzlalo

da bi Janez Janša, ob povsem anemični LDS, dobil še en mandat za svojo avtoritarno politiko.

Auuuuuuuu!

PS

Vse dokler se komunist Bićakćić in njegovi sledbeniki vred z onimi iz bratovščine N571-H572 (Razen našega Novice, ki so ga zavedli in nategnili) lahko na plači, ki pride iz davkovzavezančevega žepa delajo mono, češ KPS oz. njeni derivati - beri BojdaLeva-BojdNaSredini je demokratična in neavtoritarna, mafijska sicer tipico bratovščina, pod njo se že 20@45 cedita demokratični med in mleko, evo recimo konstrukt Patria, pa oni pizdek, ki je po navodilih raznoraznih bićakćićev in staljinov iz podmizja, prodal svoje volivce, PuckoMuMaterino komunajzer-podmizno-krto-zarotniško, do-komunajzerizma-nerazumljivo-tolerantni cagavi mehkokurčni Janša je pa kao utelešenje diktatorja (Buuuuuuuuuuhahaha...eee kako da kažem, grohotom se nekontrolirano smejem temu zelo bedno skonstruiranemu agitprop butalizmu!), bo iz tega našega Absurdistana poročilo BBC enako: V Absurdistanu nič novega - kontinuiteta komunajzerizma, monijadenja, pačenja, patetičnega teatralnega ročičkekriljenja in brezmejne hinavščine teče dalje.

Včeraj gledam, že ziljontič, s koliko energije se Barbika na sceni pači, češ, "dragi rojaki cel svet vam dopoveduje da reforma je nujnost". Ja, pezde, ja, vemo, sam svet ima v mislih zares pravo reformo v pravo, zdravo, nemaliciozno, nelopovsko, od vaše za 180 stopinj kontra smer, svet ima v mislih The Reformo reformo, The drastic change reformo, ne pa ta vaš komunajzarski poskus da "reformirate" tak, da se nič ne spremeni. 

Ne pa ta vaš komunajzer-nategunski poskus, da nam še več denarja zasežete-zameglite-zatemnite->ukradete, da bi vam temeljem nižanja benefitov in višanja paraharača računica neki časa špilala, ne da se bi morali odpovedati svojemu rentarjenju in po PAYGo kontribucijah lomastenju - beri, čisti eksproprijaciji in kraji najbolj kontributivnim članom skupnosti.

Poskus, da nas še bolj v nasilno uravnilovko s pomočjo grobe exproprijacije in čiste kraje potopite, da bi financirali svojo komunajzer alkimistično rentarsko klepto fatamorgano lopovske oblike naklepne egalitarnosti oz. njeno kontinuiteto v večnost ter se demagoško-nategunsko ogabno bahali, češ - jaooo, bre, kako nam uspeva tota naša "socialna država" in naša komunajzer doktrina, ki državljane čedalje bolj rine k točki, ko bodo vse pokojnine enake in na ravni 500 eur, vse plače pa prav tako enake in na ravni najnižje zajamčene. A seveda sez izjemo, ma lepo prosim, največ faktor 3 za nomenklaturne funkcionarje, hehe. In Bićakćić, Barbika in Staljin seveda bodo funkcionarji. Saj so že iz maternice vun prileteli sez srpom in kladivcom v ročičkah. In od takrat so na državnih seskih.

Po idealnih aspiracijah bićakćićev, bo spet znova tako kot nekoč, ko je te zadeve urejal tovariš Kidrič. Za kar se od takrat, 66 let v kontinuiteti v bistvu tudi bori vsak komunajzar. In roko na srce, tovariš Bićakćić, drugega niste niti sposobni zagotoviti, četudi bi hoteli. Razlika med letom 2070 in 1970 bi pa bila le to, da ste leta 1970 imeli vsaj za ukrast za gradit ona butalska podzemna komunistična podzemna kačja gnezda, leta 2070 pa niti za to več ne bo. Zgolj plebs bo v celoti na sociali. Nekšna komunistična nirvana. Spet bo o vsemu odločala velikost uma kompartijskih politkomisarjev od vrha države pa vse tja doli do, v hijerarhiji najnižje kompartijske celice.

E, vidiš, tega mednarodna skupnost prav gotovo nima v mislih, kajti, ko bi jim kdo dotajčil kaj rdeči Boratek in njegovi komunajzer bratci v resnici nameravate, bi seveda rekli: "Ne-neeeeeee, to pa ne gospodje, to ste vi čist napak razumeli naša sporočila in čisto napak zastavili, to je pa navaden vulgaren rop vaše nacije, ki vzrokov za slabo stanje danes ne odpravlja, pač pa zgolj podaljšuje stanje, ki bi ga EU in MMF in vsa druga relevantna mednarodna telesa hotela da odpravite!"

Vsi komunajzari v tej deželi so v krucialnih zadevah seveda enaki. Vsi lažejo, vsi se pačijo, noben ne temelji niti ene izjave v javnosti na [polni] resnici, pač pa je vse podrejeno nadaljevanju nasilno-uravnilovske lopovske komunistične eksprorijacijske orgije za vsako ceno. Zajedati najuspešnejše in jih porezati na mediokritetsko uravnilovsko črto za vsako ceno. Vmes pa malo za komunistično mafijsko bratovščino nakrasti. Da se najde za moč in financiranje kontinuitete kompartijskih tekovin. Ker komunist prav tako ve dobro, da je moč v penezih.

In mi naj bi zaj tu brali tega Bićakćića in upoštevali njegove, kot razumem, najbrž vsaj delno upravičene kritike Korsikinih pretiravanj. Ma, boli me kurac za nijanse nepoštenja tovariša Staljina in pesem žalostinko tovariša Bićakćića, s katero se on bori za čast svojega najljubšega vožda, tovariša mu njegovega najljubšega. Kar se mene tiče oba naj gresta delat že enkrat, jebenti. Delat in ne ta narod nategovat. Ajde Bićakćiću, sikter si službo poiskat nekje v realnem sektorju, pa v proizvodnji, lepo prosim. Kaj že znaš delat? A ja, belit stanovanje znaš. Ni slabo. Sikter nekam h kakšnemu malarju delat, jebenti! Predvsem pa, tace stran od vladanja in države! Poln kurac vas že imamo. 20@45 muk in golgote bi še Jezusu bilo preveč!

Link

Ni komentarjev: