petek, 15. april 2011

1176357 - eni hrvaški generali so obsojeni za vojne zločine, naši Pol Poti za mnogo hujše še vedno ne

Hag je poskus sveta, da sprijenim umom dotajči načelno civilizacijsko vrednoto, da "sojenje s strani rulje na terenu" in "požiganje hiš zato, da se nepoželjni ne more vrniti", po domače - linčanje v režiji razuzdane rulje, ni nikoli dopustno. Niti ko se med branjenjem v nekem trenutku dokoplješ do inicijative na bojišču.

V tem smislu se moramo mi predvsem zamisliti, zakaj naši morilci niso nikoli doživeli niti skrajnega minimuma, da niti njihove zločinske komunistične organizacije in ideologije v imenu katere so izvajali linč, niso bile obsojene. Niso bile obsojene niti takrat, ko je Evropa v paketu obsodila vse fašizme (taljanski fašizem, nemški nazi-fašizem in komunizem-fašizem slovansko-vzhodnoevropskih barbarskih provinc). Ker je naš povampirjen komunistični trash, ki se ima za elito, hehe, zavrnil evropske vrednote v imenu svojih krvniških tekovin in s tem pred svetom osramotil celo nacijo. (Potem se pa, kobajagi, še včeraj na TV čudijo in krilijo sez ročičkama, češ, da so "lih kar komaj prišli v politiko", a so jih že popredalčkali. Blond slovenski politiki pač. Oni mislijo, da lahko podpiraš komunajzerizem in izvajaš komunistično roparsko-rentarsko nasilnouravnilovsko kartelno podmizno doktrino na vektorju komunistične kontinuitete in boš ostal "nepopredalčkan". Sami so se avtomatično uvrstili med NjihoveSvoje, kali se niso. kako to, da te "novi" politiki niso nasanjali pošteno EDS obdavčenje in obsodbo KPS in zločincev? Če so v svojem rokokriljenju iskreni, pa toliko huje, saj samo blond politiki Slovenije tega ne štekajo. Sort of, seveda, hehe. Sikter!)

Glede dogodkov med vojnimi vihrami je olajševalnih okoliščin sicer vedno najti za kakšno hišo iz katere se recimo strelja, alpa je v vojnih razmerah pač težko biti naiven in "upati, da nevarnosti iz tistih hiš ni", pa se malo všetati v hižiko, tak, da najprej pohlevno potrkaš, da se prepričaš; na bojišču ni časa za tovrstno šloganje z "upanjem", alpa za kakšnega "civilista", ki strelja, ma navkljub temu linč in metanje bomb neodgovorno kar vsevprek, alpa pobijanje ujetih, civiliziran svet očitno ne bo toleriral, kar je edino prav. Zato sodišče v Hagu. Izgovor pri tem ni niti, tisto, češ sodi se Hrvatom in Srbom in Bošnjakom, Američanom pa za njihove zločine ne. Res je, ma narobe je, da se Američanom ne in ne da se balkanskim zverem sodi.

Kar zadeva Hrvaško pa še to. Najebal je "obični človek". Na sto načinov. Na koncu tudi taista kategorija med Srbi. Ma, za eksodus Srbov so krivi predvsem srbski politiki in politikanti in nekateri Srbi, najbrž kar večina iz tistih kolon, razen otrok, kajti večina Srbov, ki so bili v tisti koloni so tudi sami krivi, saj so tako kot v Sloveniji upali " da bodo njihovi magari po tisti bitki prišli nazaj in Hrvatom jebali mater in jih sterali za mitsko linijo Karlobag-Virovitica. Še Jelinčič je tako upal, kaj šele oni.

A že otroci so dovolj, da se reče, žrtev politikantov so bili vsi, eni in drugi.

To, da so Hrvati tistega dne bili veseli, da so Srbi, ki so s pomočjo srbske soldateske iz cele bivše Juge Hrvate v njihovi domovini zverinsko napadli in jim rušili celo Dubrovnik, odšli, kasneje pa lizali s tal tako pljunjeno evforijo in tudi sami ugotavljali, da za naselitev v tisto vukojebino bo težko prepričati koga drugega, razen onih Srbov, ki so jim tam koreni, je en par čevljev, drug par čevljev je pa da Hag dela napako, da odgovornost za eksodus vali na hrvaške đenerale. 

Hrvaški đenerali so po mojem krivi za linč v obliki pobojev civilistov kolikor jih je sploh bilo, nepotrebnih pobojev ujetnikov kolikor jih je sploh bilo, in nepotrebnega rušenja hiš. O tem bo sodišče danes razglasilo sodbo.

In če se izkaže, da so sodniki obsodili ravno to in tako, Hrvatom ostane samo kontemplacija in spoznanje, da v resnici si niti sami ne bi smeli želeti, da nekdo, ki je takšna zverinska dejanja izvedel živi nesankcionirano med njimi, niti si bi smeli želeti, da se takšni politiki in miselnosti daja podpora.

Pa saj niso Slovenci jebote, da bi vsako leto šli na pasje procesije častiti zverinstva in klavske in fojbarske in rudniško-jamarske podvige komunističnih klavcev in zverinskih morilcev in mas-morilcem darovali ulice in udbaše odlikovali in po mrtvih po linčarski rulji eksekutiranih umrlih v mukah podzemnega pekla, arogantno pljuvali. 

Njim smo mi druge države EU pomagale do spoznanja tak, da smo jim dali jasno vedeti - Nočemo vas, če ne razumete, da linča in pregona ljudi z domov v naši hiši ne sme biti. Nam pa žal ostale članice EU niso pomagale pred vstopom. Ker niti kurca niso štekale sez kakšnimi častilci zverinskih morilcev in orto-mafijskih kradljivcev imajo opraviti. To bi očitno morali rešiti mi sami. A nismo. Niti KPS še nismo obsodili. Niti KPS-frakcij sukcesork zločinske KPS še nismo nehali voliti. Še vedno. Ehhhh, Hag, mamico ti spolitizirano in nedosledno. V lastni hiši imaš nesankcionirane krvi do kolen, pa nič.

Link

Ni komentarjev: