sreda, 20. april 2011

1182268 - tistim, ki se ne strinjajo z denacionalizacijskim povračilom komunajzerskih zasegov

[Smudlek]
Takole bom rekel: vsem, ki so pokradli za svoje žepe (in niso kradli malo), niso uspeli pokrasti toliko, kot je nakradel Peterle za RKC in kvizlinge. Poznam nebroj primerov, kjer se je poleg tega, kar so dobili v zameno po vojni, dobili nazaj še tisto, kar jim je bilo vzeto, s famozno klavzulo 30%. SOD je pa itak vreča brez dna in vprašanje, če bo sploh kdaj odslužil namenu. O določenih v prvi vladi pa sploh nima smisla izgubljati besed.

Ko so komunistične roparske horde pobijale sodržavljane, t.i. "kulake" in "buržoazno reakcijo", da so se lahko v maniri najbolj pritlehnih vaških kurjih tatov polastile njihovega premoženja, pod alibijem, češ da je to legitimno, saj da oni to grmadijo v formi "državne lastnine", ter da je ta lopovluk legitimen tudi zato, ker v ropu kao sodelujemo vsi, ko so to počele neposredno po vojni opite od "zmage", si seveda niso predstavljale, da bo nekega dne nekdo močnejši od njih terjal, da vse kar so oropali in naropali vrnejo, sicer jih ne bodo pripustili v nobenega izmed klubov civiliziranih narodov, nit v legislativni prostor planeta Zemlja v kateem nesakncionirnae kraje nimajo domovinske pravice.

Vsega, seveda niso mogli vrniti v naravi, saj so nekatera draga umetniška dela in predmeti še vedno pri kompartijskih mogulih nomenklature KaPeEs in njihovemu sorodstvu. Ukradena!

Kaj je nauk te basni? Nauk je, da se kraja na dolgi rok ne izide, ker so nad nasilniki vedno nekje silnejši. In to se je pripetilo tudi našim komunistom: Zapad jih je prisilil, da vrnejo naropano in odvzeto. P R I S I L I L! Oni so to potem seveda sez stisnjenimi zobmi morali storiti. 

Komunistična lopovska kamarilja seveda naropano nikdar ne bi vrnila svojemu ljudstvu, ampak so morali predvsem RKC in v paketu eto jebiga, žalibog, tudi ljudstvu, pač pod diktatom Zapada. 

Nauk te zgodbe je še eden. Tudi danes komunisti nadaljujejo z eksproprijacijo preko davkov in predvsem prispevkovnih paradavkov. Tudi to bo morda nekoč v bodočnosti treba ljudem vračati, če se najde dovolj močen gardijan ljucva, saj gre za protiustavno diskriminacijo in očitno ropanje ljudi v ponzi shemi, v kateri se reket zasega nevzgor neomejeno renta pa izplačuje fakin zelo omejeno. Skratka, sistem vsebuje načrtno izvajan rop. V jeziku haškega tribunala, ki sodi zločincem s področja nekdanje Juge [a našim žal ne], gre za organiziran zločinski podjem, oz. po eskimsko enterprajz.

Roko na srce, verjetnost, da se bi tudi v zvezi s tem zgodila prisila od Zapada, da se to vrne, je majhna, saj v igri ni več RKC in podobnih igralcev. Zato se komunistična kamarilja najraje spravlja na lastni plebs. Ker za njega nihče ne lobira in ne druka. Zapad pa ne more biti senzibiliran za takšne zgodbe, ker si upravičeno misli - koji kurac ta blesavi plebs stoji pod kapjo in kar naprej voli svoje rablje, ki ga ropajo in jim vršijo eksproprijativni koitus v anus.

Tisti, ki vas moti vračanje ukradenega bi morali doživeti, da vam sosed lopov pride na dvorišče in vam meni-nič-tebi-tič, po domače tebi-kurac, odnese vašo vam ljubo kosilnico Honda EZ 2011 ES, sez katero vi kosite vašo tratico. Zanima me ali bi ti tudi v tem primeru tak žlobudral, češ, da vračanje ukradenega/nasilno odvzetega pa ja ni dopustno.

Link

Ni komentarjev: