nedelja, 24. april 2011

1187255 - še celo Ćelavemu Glupanu je po celih 20 letih končno prišlo, da nam vlada mafija

Bućkar: Bistvo mafije je ravno v tem, da mora biti strogo omejena na strogo skrit krog ljudi, kjer velja nepisano pravilo, kako se je treba obnašati. Vsaka kršitev pomeni samo smrt. Druge rešitve ni.

Was ein hochstaplei!? 

Oz. kakor bi Eskimi rekli - WTF? Kaj, a to kar eni pišemo tu na forumu že leta, mislim to da je kompartijska fašistična mrgolazen ena navadna klepto-zlodejska mafija, a to bo zdaj Bućkar, ki sodi v taisto komunajzer bratovščino in to sez obema nogama, trupelcem in tisto svojo patetično 20 let staro obleko, pričel zdaj uporabljati inu zlorabljati, al kak? Pa jebote Alah, to je pa ja blasfemija. Franklstein, zahtevam tantieme v imenu celega foruma, razen v imenu komunajzarof na forumu, hehe. A tek enfrice-ove kopirajt pravice, kako šele njih je toti Bućkar zlorabil, jebenti.

PS 

Najnovejša poza komunajzarof semuljići stajl je - "Vlada je izgubila kompas, ne pogovarja se sez socialnimi partnerji". Kao eto, to je edini problem sez to vlado. Ker krade, a Semuljićiju in Bućkarju ne dade, hehe. Auuuuuu! Pa koga sploh zanima kolk se medsebojno pogovarjajo mafijske frakcije KPS?!

Ne, pizdeki moji, problem te rdeče-fašistične, mafijske takorekoč (Majke mi sudija, reko mi Bućkar), hehe, vlade in vseh vas rdečih frakcij oblečenih v različne pajace v tisočih odtenkih rdeče, je, da ste vsi vi komunajzari, ki nikjer blizu oblasti ne bi smeli biti, eto to je problem. 

Skratka, vi se bi medsebojno lahko pogovarjali veliko, malo, neskončno, nič, ma narodu to ne bi bilo nič v dobro. Narodu bo dobro, ko boste vi vsi po vrsti nerelevantni politični mrtveci z naravnim habitatom na smetišču zgodovine, ki prdite, pecate ribe, se z vnučki igrate (tastari prdci) alpa sez dildoti (ta-kao-nove face kao novih komsomolcoef) in svojih rdečih komunajzer frisov v javnosti ne kažete.

Kajti Bućkar, Janković, Kučan, Pahor, Golobič, Spomenka, Miheljak, DrMarkeš, Kreskalka, Vlačič, Hrastarjeva, nejmit komunajzarska kreatura, imajo vsi eno skupno lastnost - vsi oni bi progresivno in navzgor neomejeno davčo-paradavčno zajedali narod, ki prihoduje iz dela, zajedali do jajc in naprej vse do kosti, ga davčno-paradavčno nasilno uravnavali v bedi in v državno skupnoskledo trpali, od tam pa kradli za kao njim legitimne in svete cilje. 

Kot recimo ohranjanje Bućkarovih kompartijskih tekovin, financiranje večnosti rdeče oblasti ipd... Mejk no mistejk - njihove tekovine so enake tekovinam te vlade. 

Za katero Bućkar zdaj pravi, da je mafijska. Bujrum, dajđa Bućkar, bujrum.

Ker mu je Murglbaba tak naročil, ker se pripravlja na še eno slepitev slovenske nacije, češ Borat in Golobič in Konkubinskaja so pizdeki, evo na izvolte nove komunajzer-fašistične face, te so pa kao kul in brez grehov. Ker se bojda te sedanji nea pogovarjajo sez "soc partnjori", novi se pa seveda da bodo in to bo naciji takoj lažje prenašati 60% davek in navzgor neomejene prispevke in delo do 65 leta, ker bodo plenice dali đabest. Socialna država, bre. Tekovina, takorekoč. Auuuuuuuu. e pa ko vsakemu povprečno ukardete po 100 do 200 taužent ojrotof, valda ja lahko častite pleničke, jebemmo mast.

Eni komunajzari bi kradli tak da drugih komunajzer frakcijskih lopovov ne jebajo dva posto (Golobćić, Pahorćić in ta kamarilja nea jebajo živo silo, odzad je pa seevda tudi pri njih ves čas Murglbaba, le da seveda se to nea sme javno priznati), drugi bi pa kradli tak, da se malo vmes pačijo za nekšno mizo socialne sramote, ker kao eto to, da so v dilu sez Semuljićijem in onim Samotom gezesejevskim je kao že v redu in že opravičuje ropanje, reketiranje, nasilnovbediuravnavanje, zajedanje, rentarjenje, sinkurjenje in predvsem kontinuiteto NjihovihSvojih kompartijskih tekovin. No, pri slednjem so si vsi prej našteti na isti liniji. Kar nam rjovejo redno nekajkrat na leto, ko se zbirajo na NjihpvihSvojih rdečih pasjih procesijah, kjer tulijo v čast masovnih morilcev.

Zato tovariš Bućkar mene nea boš nategnu. Spet si na zadatku, jebiga. Spet boš na koncu balade, ko bo na tronu sedela neka nova komunajzer faca, ti solil pamet, da ste oblast pomagali dati onim, ki znajo vladati v korist vseh (Yeahh right! V korist vseh vas komunajzarof, ja, to pa drži.), ne pa bognedaj kakšnemu revanšističnemu kakopak neo-kakopak-liberalcu. Ne data ti in Spomenka, ki ustavljata desnico in neoliberalce in zdaj spet pomagata Murglbabi pospraviti gnila komunajzer komsomolska jajca, ker smrdijo do neba...koka...dildo...bulmastifi...kraje odkrite je le nekoliko preveč, kanede, tovariši? In evo sta se danes spet orkestriano oglasila tako ti kot Spomenka. Takoj za tovarišem Bifšim. 

Fakin Deja vu, tovariš Bućkar, tebe in tovarišico Spomenko smo že videli pomagati oblast uradno in de iure predati nazaj v roke komunistom in se sez tem še hvaliti in to redno že ves čas od tistega sramotnega dejanja. 20 let se hvalita s tem sramotnim dejanjem veleizdaje lastnega naroda. S I K T E R!

Link

Ni komentarjev: