ponedeljek, 5. december 2011

1472389 - primerjava odzivov volilcev po svetu in v Butalah

[fastriff]
"In kaj zdaj?"

Evropa bo najprej umrla od smeha, ko bo videla da je Slovenija izvolila ultra-levo vlado, na čelu katere je tranzicijski tajkun :))))

USA - Republikanci uprizorijo fijakso z Irakom, in še kakšnega. Volitve - folk izbere Obamo oz. demokrate.

Grčija - Leva vlada oz. levi premijer sjebal državo. Levi premijer moral oditi. Normalno!

Španija - Leva vlada sjebala državo. Volitve - volivci izbrali desne. Racionalen folk. Normalen folk!

Hrvaška - Desna vlada pokradla državo gospodarstvo pa tone. Volitve - volivci izbrali leve. Racionalen folk. Ni sicer normalna situacija, da izbirajo komuniste v letu 2012 ko so na pragu EU. Ni normalno, da so jim edina izbira komunisti, ki so, za razliko od Kradezeja, pač tak kot vsi komunisti - mfijski institucionalni plenilci in jim bodo sistematično-ekspropriativno plenili preko haračev in reketov, na komunistom lasten način pač, ampak jebiga, izgovor imajo, češ, da ni izbire, stranko Kradeze pa morajo kaznovati s pošiljanjem v opozicijo! Glede slednjega ni bilo nobenega dvoma.

Kakorkoliže, poanta je, da normalen folk v normalnih državnih skupnostih, konsistentno in brez izjeme kaznuje slabo oblast z neizvolitvijo.

Slovenija - komunisto-fašistična vlada sjebala državo v treh letih orgijanja nad 20+45 padlage in večkrat poskusila izvesti naslednji po vrsti rop stoletja in poglobitev komunajzarstva v sistemu. Volitve - volivci spet izberejo komuniste-fašiste, pač kepec iz Murgelj je pohlevnim slovenskim ofcam pokazal, da mu je njegov an-ban-petpodgan dal novega komunisto-fašista Jankovića. In evo, slovenske pohlevniziraen ofčice že tečejo na volitve izbrati največjega tajkuna, nateguna, lopova, prevaranta in orto-kumunajzer maščevalno in steklo kreaturo. Neracionalen folk. Suiciden folk. Nenormalen folk

Ma, ljudje moji preostala EE, ne da se bo smejala. Šokirana bo. A, mejk nou mistejk, kazen sledi. Žal bo to kazen le za nas, ki smo že zdaj kaznovani. Kaznovani s takšnimi sodržavljani. 

Za kumunajzare izključitev iz evro cone in odvzem evra ne bo kazen. Oni se za to borijo. Oni se borijo za še več kot to. Oni hočejo do konca reinkarnirati t.i. "socializem" in ga še "oplemenititi" in poglobiti. Da lažje in brez omejitev podmizijo, da nam zadolžujejo bodoče rodove, poglabljajo nasilno uravnanost nacije v enaki bedi, skratka uveljavljajo svoj komunajzerizem. 

ONI™ ravnokar provocirajo in bodo še provocirali EU in Merkozy, da si pridobijo podlago, da predlagajo izstop iz EU. Vse to, da lahko svoj kumunajzerizem še bolj poglobijo in zacementirajo. In samo za to se gre. Kar poglejte mobilizacijsko pismo, ki ga je murgljska prelatura poslala tovarišem po deželi. Ki so spet vsi do zadnjega šli na volitve. In spet nam je 550 taužent pizdekov izbralo NjihovoSvojo™ komunisto-fašistično oblast. In spet je 600 taužent ljudi abstiniralo. 

Skratka, 550 tisoč je spet, zahvaljujoč manipulatorskemu volivnemau sistemu, ki si so ga zrihtali ter s pomočjo s sramotnimi rentarskimi privilegiji plačanih volivcev, izvolilo več kot dvema preostalima tretjinama volivcev svoj zatohli mafijski kumunajzerizem, ki ga 1150000 volivcev ni izbralo. In ki ga najmanj 1330000 državljanov ni izbralo. Katastroafa in tragedija od nacije. In sramota!

Merklca se s takšnimi bebci, kar v kolektivitetu žal smo, vsekakor ne bo predolgo ukvarjala. Ona bo, s ciljem zaščite nemških življenjskih interesov, ki bi sicer pri ans morali biti enaki, a žal nissmo soposbni jih tako tudi artikulirati, izpeljala svoj načrt, s katerim smo mi s komunajzer kamariljo na oblasti garant nekompatibilni. Kajti njen pogoj bo omejitev zadolževanja, pogojevano zadolževanje ter harmonizacija davkov, oz. v seštevku - fiskalna harmonizacija, da bi Eu in evro sploh lahko obstajali. To je pa našim komunistom-fašistom kot hudiču križ. Uhh, kako bo tu pri nas še živo. Kako bodo komunisti dvigovali narod na balvan revolucijo proti EU. Spet bomo slišali borbene pozive na upor proti EU.

Sledi veliki rop nacije preko poglobitve komunističnega fašisto-boljševističnega mafijskega reketiranja preko nasilne uravnilovke v formi kraje še več kontribuiranega denarja iz pokojninske sheme. Pa povišanje davkov onim istim že dos edaj drakonsko-ekstremno reketiranim ustvarjalcem dobrin in keša, ki jih oni imenujejo "tabogati", da je reketiranje kobajagi bolj legitimno.

Komunizem oz. točneje - kumunajzerizem bo v Sloveniji postal še bolj trd in globok in Evropa se bo ne le [kislo] smejala, Evropa bo konsternirano začudeno pomilovala butalsko deželo tam ob obzidju Rima. In šla naprej.

Jebi se slovenski državnoskupnostni kolektivitet! Gabiš se mi! Še bolj kot leta 1991, ko si, edini v Evropi, obdržal komuniste na oblasti. Oz. ko si leta 1992 razjebal idejo slovenske pomladi in zdrknil oz. se pogreznil nazaj v blato komunističnega nečastnega reketiranja in nesvobode.

Link

Ni komentarjev: