sobota, 10. december 2011

1483135 - sporočilo pizdekom, ki Janšo silijo v veliko koalicijo

[Karla1]
Tile fantje, ki sicer veliko dajo nase in na svoj ego, pa začenjajo vedno bolj postajati podobni spomenkam (copy by depersin). Včeraj JPD, danes bivši svetovalec Styrie.

Imeli smo volitve, na njih so si konkurirali nasprotniki (poenostavimo in predpostavimo, da med njimi ni bilo krtov) in zmagal je z dvemi goli razlike ZJ. 

Ta je vso kampanjo razlagal, da bo z vsemi sodeloval, le z JJ ne. In ker JJ po volitvah takoj ne pade na kolena pred njim in začne hlapčevati "v dobro našega naroda", se tipi ala JPD in Steinbuch spravijo na JJ.

Prozorni ste, fantje. Janša ne sme v koalicijo, ker v bistvu predstavlja edino opozicijo. Prodajajte svoje floskule o "strnitvi sil" komu drugemu. Spajdašijo naj se tisti, ki se od vekomaj pajdašijo in so se že velikokrat objemali med seboj in naj sestavijo koalicijo.

In ti naj nam vladajo in "prevzamejo odgovornost", če uporabim pahorizem "poštenega in razumnega Pahorja". Narod jih je izvolil in narod naj jih sedaj ima. Kazen mora biti vzgojna, tudi za volivce! Face it.

Če bi ti lahko podelil galaksijo zvjezdočki bi ti jih.
Če bi te lahko objel, bi te.
Če bi te lahko posvojil bi te.
Skratka, zelo lepo si to napisala.

V tej jebeni Fritzlostaniji se je vsem že zmešalo in vsi bi med seboj seksali in se poročali, navkljub dejstvu da gre za incestne in sodomistične koituse. Ustavite konje, tovariši, naš strankarski sistem in demokracija vseeno nista tolk sfejkani, da bi vi smeli šteti, da sta SDS in NSi zgolj frakciji KPS ki se podrejata v odnosu do najnovejšega znova pregrupiranega jedra KPS, pa eto kao vse to je isto, oče lahko seksa z ženo, mamo in s snaho, sin z mamo in s svojo ženo itd.

Jebite se Fritzli in spake kurčeve, kje ste se vi učili demokracije in pomena volivcev in odgovornosti do volivcev, Puckovammaterino fritzlovsko moralnohorizontalno! V Kumrofcu? "Strnit moramo vrste"?! Jebo vas Hitler nazi-socialistični fritzlovsko-susaški! V imenu česa že je dopustno poteptati zaupanje svojih volivcev? Če upate proliferirati, da so vaši lastni volivci zgolj "dead meat", potem se izprsite pa uvedite diktaturo kar odkrito, mamico vam nategunsko!

Te spake kobajagi intelektulne slovenistanske ne razumejo niti k od koncepta moralnega dolga do volivcev. Zamislite si, da jaz grem na volitve in obljubim demontažo lopovskega komunajzerizma in davčno-paradavčnega aparthaida in tako naprej, pa na volitvah svojim 26,8%, komunistična spaka Janković pa 28,6% in potem mi raznorazni đejpidiji in podobni pizdeki preko medijev sporočijo, da, kobajagi, če sem "normalen" in "demokratičen" bom valda ja v imenu nazi-interesa "strnil vste" s komunisti, se jim v ropanju in zasužnjanju nacije pridružil in se žnjimi vobče spajdašil ter na celi črti izdal svoje volivce. 

Pa koji kurac je s to kvazi-intelektualno elito Slovenistana?! Sikter spake! Puckovammaterino zblojeno in sluzasto!

Kaj pa če bi komunistični doktrinarni že lopovi nehali vsiljevati svoje antinarodno mafijsko-reketarsko zlo? A je kaj višje na prioriteti nacionalnih interesov kot to, da se narod neha sistemsko preko nasilne uravnilovke v bedi in tlačanskosti zasužnjati, ga davčno-paradavčno ter preko recimo "vpumpavanja-izsesavanja" denarja v-iz NLB kolhoza odkrito arogantno pavperizirati, ropati in izžemati do zadnje kaplje krvi? 

Vrste lahko glede tega "strnemo" zelo izi. Komunisti naj nehajo tako krasti narodu iz žepa, pa smo vse rešili. Za to nič ne potrebujemo koalicije. V program si naj tak kot Virant dajo, da bodo kurčevo kobajagi banko nehali izrabljati, da nerezonsko previsoko preko davkov-paradavkov odvzete peneze davkoplačevalcev na stotine načinov premeščajo v žepe tretjih, NjihovihSvojih™ maziljencev, ali pač lopovov in nategunov običnih, ki jim nefunkcionirajoča pravna varnost v Sloveniji omogoča lopovluke. In tako lahko gremo od enega do drugega temeljnega vprašanja oz. krucialnega interesa skupnosti.

PS
Jaz bi Janši predlagal, da se sestane z Jankovićem, spije žnjim kavo, in mu takoj ko posreba kavico, tik pred odhodom, da nasvet: Če ne boš mogel sestaviti koalicije, v katero boš pridobil programsko sorodne duše, bom razmislil, da jaz prevzamem mandatarstvo alpa boš imel manjšinsko vlado in se boš moral za glas podpore drugih poslancev pač odpovedati tvojemu lopovskemu komunajzarskemu programu. 
 
Midva pa ne moreva v koalicijo, ne da bi oba izdala svoje volivce. Če bi midva poskusila "približati najina programa", bi spričo kozmično velikih distanc med našima programoma, oba izdala svoje volivce tako drastično, da tega noben izmed naju preprosto ne sme storiti. Ajt pa lep dan ti želim.

Link

Ni komentarjev: