nedelja, 25. december 2011

1506895 - nadaljevanje misli o komunajzerskem postavljanju standardov za zločine

[rename]
+1.
+11111111111111111111111111111111 (bin)
+FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF(hex)

:-)

PS
Ko jih jebe komuniste-fašiste zagamane. Dokaz, da gre za fašistične ume povsem enake konstitucije kot pri onih, ki se gredo dlakocepljenje, ali je holokaust bil izveden nad 1000, 100000, 1000000 ali 6 milijoni in več Židov je to njihovo insistiranje, da se naj ne javljajo oni, ki jim komunisti-fašisti niso ubili vsaj enega iz ožje družine. Yeah right! Sanja komunistična fašistična svinja kukuruz. Kot, da je to kaj fakin pomembno komu konkretno so koga umorili in ali je Židov bilo zverinsko umorjenih 1 sam človek ali 6 milijonov ljudi.

Meni zadošča en sam TV posnetek nazi-fašistične orgije in pričanje preživelih, vred z nemškimi vojaki, ko od matere Židinje z rumeno zvezdo na rokavu nasilno ločujejo triletno hčerkico, pa eno fuknejo v en živinski vagon drugo pa v drugega. Že samo to dejanje, pa četudi ne bi nikogar umorili, a so in to več milijonov, meni zadošča za obsodbo teh zveri in tega zla. In za insistiranje, da se to zverinstvo nikoli ne pozabi. Amen in točka!

In enako velja za jebeno kompartijo, njene zahrbtne nočne teroristične asasine, njene morilske zveri simodubajićke in podobne. Dovolj je en sam shiran dojenček s Petrička, da se to zločinsko bratovščino obsodi in odjeba za vedno na smeti zgodovine, ne pa, da mi še vedno vladajo, se okoli po deželi šopirijo v blindiranih mercedesih in audijih, ki po AC vozijo 200 na uro, vsako leto pa vedno znova po osankaricah in podobnih komunistično-fašističnih pasjih procesijah, organiziranih za mazanje oči narodu o njihoviih kobajagi junaštvih, vedno znova poveličujejo morilce in njihovo teroristično organizacijo Kompartijo.

Sikter mone komunistično-fašistične! No in za povrhu bi oni določali standarde kdaj moramo mi drugi pozabiti njihove zločine oz. zločine njihovih rdečetalibanskih komunistično-fašističnih ikon. Pa se nam pačijo z nekakšnimi kobajagi dušebrižniškimi podučevanji nacije, kao "ne glejmo nazaj v preteklost, glejmo v svetlo bodočnost". Mrš, beštije! Svetla bodočnost se lahko zgodi le, če komunajzer-fašistov ni nikjer blizu oblasti, njihove lopovsko-reketarske mafijske doktrine nikjer v sistemu in če je njihova kompartija bila obsojena kot fašistično-teroristična zločinska organizacija. Če so že uspeli do danes zakasniti pravico (Đastis dilejd - Đastis dinajd!), pa ne moremo več soditi morilskim komunističnim rabljem. No, kakorhitro se po pravni in civilizirani državni postavi uresniči omenjeno, bo duh naroda pomirjen, ta tema, tak kot na Češkem, nič več, ali le redko v etru, a zločini in teror seveda nikdar pozabljeni. Ravno zato, da se nam ne bi še kdaj pripetili. In ravno zato sem trdno prepričan da ta komunistično-fašistična rdečetalibanska kamarilja oz. predvsem njene sprijene zlodejske reketarske doktrine, nimajo legitimitete vladati. Nikdar in nikjer!

Link

Ni komentarjev: