petek, 9. december 2011

1481283 - kako bo Kučan sestavil koalicijo

[olseggg]
"Po nedeljskem triumfu Zorana Jankoviča in ob najnovejši zadržanosti drugih vodij strank je nekdanji predsednik države Milan Kučan že izjavil, da gre lahko za prvi korak k prevari volivcev"

pa ja ne, da se kratkonoga udbopodgana od kučana počasi zaveda svojega zavrženega delovanja...

Ne, ne. Gre za to, da tovariš Bifši™ pošilja sporočilo Pahorju Običajno Ubogljivemu TrikratZapečeno Kompartijskemu, Radovanu Običajno Trabantoviču in Kahlu BrezDvoma Pahtizanskemu In Običajno Kalkulantskemu in Stadnardno Kompartijskemu, da jim bo s pomočjo falange N571-H572™ spakiral obtožbo, da so prevarali in izdali svoje volivce. V prevodu, gre za grožnjo, ki ji sledi bujenje s konjsko glavo v postelji, v nadaljevanju pa politična smrt, če zavrnejo oferto, ki se jo ne more zavrniti.

Kako sprevržena je pamet vrhovnega duhovna glavne prelature komunistične vesoljne cerkve KURAC™ (Komunistična Uradno Registrirana Avtokefalna Cerkev) lahko razumeš le, če doumeš, da murgljski Škratek™ resno misli, da, navkljub temu, da je Pahorja hostilno in brutalno izpljunil, potem, ko ga je prežvečil in svojim vernikom naročil, da poslej imajo vzljubiti najnovejšo rdečo čunga lunga žvečilko blagovne znamke RRO® (ReallyRedOnes®) mora Pahor slediti vlogi, ki mu jo je zdaj določil, kar pomeni da MORA v koalicijo, ker po percepciji murgljskega Škratka™ so tudi volivci, ki so glas dali Pahorju v bistvu Škratkovi™, ja točno tako, po volji in milosti Škratka™ so tejle volivci volili Pahorja, ja točno tako, on mu jih je zrihtal, ker je Tone Kadrovikovič trenutno na nagradnem potovanju v Bruslju, hehe, in s tem so vsi tardeči volivci hkrati tudi Zokijevi, kar pomeni, da Škratek™ ve dobro, mona, da te volivci hočejo, da Pahor gre v koalicijo in da brezpogojno podpre Zokija in če Pahor to ovira, v bistvu po percepciji Škratka™ izdaja volivce, ki so kot rečeno v lasti baš murgljskega Škrata™, (Eskimi bi rekli - They are Mr. Gnome's bitchies. Period!) to se pravi izdajo Škratka™ samega, to se pravi Zokija, to se pravi Tekovine™.

Link

Ni komentarjev: