torek, 20. december 2011

1497695 - kako bo ob smrti slovenskega Kima iz Murgel

[XTAXA]
Ko se na RTVSLO1 gledal napovedovalko na korejski televiziji, kako joče ob izgubi ljubljenega vodje, sem se spomnil na našega reveža Terčka. Jebemti, kako ti totalitaristični sistemi ljudjem zjebejo možgane!

Največja jeba je, da se pod določenimi pogoji, ob tem trendu, ki mu pričamo, zgodi izstop iz NATO, pa iz Evro-cone, pa potem še iz EU, od tam naprej do ponovne odkrite uvedbe socializma na "pravi polnokrvni stari način", nismo daleč.

Že v naslednjem mandatu tovariša Najverjetnejšega, ko bo na veselje naroda, zaradi orožarskih afer končno zaprt gospod Neverjetni.

No, potem pride še vse ostalo, čemur smo za časa padlage-45 že pričali. Zaključilo se bo z neutolažljivim jokom Mojce Pašek Šetinc pred kamerami Nacjonalke ob smrti tovariša Bifšega in iskrenim hlipanjem Matjaža Tankota na Komercjalki.

Tovariša DrMarkeš in DrMiheljak bosta v studiju pri Ambrožiču vsakič ko se jima ponudi mikrofon samo odmahnila in nadaljevala jokati z obrazom globoko v rokah, edina ki bo med solzami uspela kaj povedati, bo pogumna Spomenka Orleanka, ki bo nabirala za jok ob omembi imena Najljubšega Vodje - tovariša Bifšega. Govorila bo le ko bo Ambrožič postavil vprašanje, kakšna je njena ocena če bi tovariš Bifši živel še kako desetletje več, če ga gospod Neverjetni nea bi sekiral in nerviral.

Jugoklokan bo ob tistem tragičnem dogodku zahteval zamenjavo Frankla z mesta odgovornega urednika in takojšnjo usmrtitev vseh sovražnikov ljucva, ki se jih bo dalo enostavno detektovati, saj bodo naši budni in zavedni državljani - sosedje petokolonaške zalege, zlahka potrdili kdo ni dovolj iskreno jokal ob smrti tovariša Bifšega.

Link

Ni komentarjev: