sreda, 7. december 2011

1477152 - da ne bo nesporazumov, zakaj je Janković sporen

[0216AKTIV]
Ne bodite no tako cepljeni z nacionalnostjo. Tudi Terminator ni bil Američan, pa je kljub temu lahko postal guverner Kalifornije. Pa se Slovenija s Kalifornijo po pomembnosti ne more primerjat. Če začnete preverjat čistost nacionalnosti v Sloveniji, boste imeli na razpolago le zelo malo politikov, pa še tisti bodo najbolj primerni le za kmetijsko ministrstvo.

Meni recimo Janković ni nič sporen zaradi etničnega izvora in mislim, da je malokateremu Slovencu. Ravno nasprotno, etnični izvor mu je kvečjemu lahko v mojih očeh prednost, ker vsak človek drugega etničnega izvora, ki pride med Slovence, od slovensek skupnosti prejema in slovenski skupnosti daja, torej bogati slovenski narod in ga med velike nacije povzdiguje. Ni veliko narodov na svetu, ki v takšnem procentu pritegnejo ljudi drugega etničnega izvora medse in jim benevolentno dajo svojo gostoljubnost brez rezerv in zlobe. Žal nam ta biser narodovih fičerjev utegne videti pospešen degradacijski trend, ravno zaradi komunistov, ki najedajo in devastirajo slovensko ekonomsko podstat ter nas v narod revežev uravnanih v bedi spreminjajo.

Janković je kot lider države Slovenije sporen samo zato, ker je komunist-fašist z lopovsko agendo murgljske kompartijske prelature in svojo lastno lopovsko agendo takisto. Comprende?

Samo v opomin: Če bi Jankovićeva agenda bila vzdolž liberalnega vektorja svobode, poštenja, nereketiranja in podobnih anti-fašistokomunističnih vrednot; Če bi najavil odpravo sramotnega komunističnega prisilnouravnilovskega total-reketiranja in komunisto-fašistilnega davčnega aparthaida in prispevkovnih reketov brez kapice, bi jaz z vsemi petimi udi glasoval za njega. A žal ni!

Link

Ni komentarjev: