nedelja, 25. december 2011

1506756 - eni komunjzarji bi celo predpisovali, kdo sme obsojati njihove zločine

[gsavli]
....
EDIT: Pri mojem razmišljanju o tej tematiki bi mi pomagalo, če bi vedel, koliko teh masturbatorjev je bilo samih prizadetih s povojnimi poboji (recimo, da so mu ubili starše ali sorojence, starih staršev ne kupim več, ker o čustveni vezi z ljudmi, ki jih nikoli nisi poznal ali na katere nisi bil osebno čustveno navezan, ne moremo govoriti). Npr. Lah ali Zver, ko bluzita o pobojih. Ali pa tukajšnji forumski živelj. Ker se ne morem znebiti občutka, da so to ljudje, ki jih poboji niso neposredno prizadeli in da tisti, ki so izgubljali starše v teh grozotah, želijo bolj ko ne le še mir. Ampak to je samo moj občutek in bi mi bilo res zanimivo slišati od glavnih masturbatorjev, ali so ali niso sami neposredno prizadeti.

Iz bruhov, ki jih producira tvoj bestialni twisted kumunajzer um je razbrati, da bi bilo bolje, če bi tvoj foter ostal strogo pri masturbiranju. In ja, matrubator si kvečjemu ti.

PS
A si se kdaj vprašal odkod tebi, prokomunajzarski beštiji, sploh pravica in v imenu česa smeš ti ščititi morilce? Od normalnih državljanov, ki se jim zlo gnusi, pa terjati molk? O nikoli sankcioniranih zločinih! O nikoli obsojenih in prepovedanih zločinskih organizacijah! Koliko časa je kdo, kdorkoli v družbi in ne le svojci (katerih bolečino in spomin podcenjuješ in njihov spomin na svojce žališ), prizadet zaradi komunističnih pobojev, se tebe, prokomunajzarski drekač, nič ne tiče. Ti in tebi podobni imate o tem biti tiho. Ker zločincev in njihovih gardianov nikjer na svetu ne sprašujejo po mnenju o standardih pozabe zločinov. Pri nas pa se sliši samo vas. Obmolknite že, jebenti! Na Češkem tudi ste. Tu se pa neki repenčite in častite ter povzdigujete zlo. Zakaj? Ker leta 1991 niste dobili po zločinskih lopovskih komunajzarskih gobcih.

Kaj je? Moti te, ker eni nočemo ubogati baš vas komunistične in prokomunistične beštije, pa se malo kolektivno delati, da smo pozabili.

Vse dokler ne mine 1000 let, ko se bodo VašiSvoji™ kumunajzer morilci cvrli v peklu vsaj en milenij, ne morete računati, da bo spomin normalnega dela nacije izbrisal slike vaših zločinov in vaše sprijenosti. Beštija kumunajzarska arogantna! Skrbi te za kaj in koga že? Za ugled morilcev in morilskih terorističnih rdečetalibanskih organizacij? Za tvojo sinekuro? Privilegije tvoje in TvojihSvojih™, morebiti?

Koga že lahko legitimno upravičeno boli ali košta, če jaz komunističnega zla ne morem in nočem pozabiti? To je moja zasebna zadeva, pizdeki pokvarjeni! Jaz si bom sam določal kriterije koliko časa bom pomnil vaša zlodela in sprijenost!

Vam ni zadosti, da ste ugrabili državo pa vam oz. vašim morilskim ikonam in vašim zločinskim komaprtijam nihče ni sodil? Arogantno terjate še molčečnost in celo organizirano pozabo. Malo morgen, prokomunistična beštija! Neće moći ove noći! Pripravite se na 1000 let. Vse dokler kompartija ne bo obsojena kot zločinska organizacija, komunajzerizem zradiran iz sistema, kumunajzer zločinska doktrina pa na smetišču zgodovine, lahko računate, da se bo kdo živo spominjal zločinov vaših klavskih ikon. Bolj boste ropotali pod osankaricami in podobnimi pasjimi procesijami častilcev zločincev, bolj bo spomin svež.

Nedavno je Francija po več sto letih Turčiji pod nos pomolila genocid nad Armenci. Oni njim pa nad Alžirci. Tudi vam bo to kdo pomolil ter izstavil račun, pa magari čez 1000 let. In prav je tako. Vse dokler se kompartijo in zločince za zločin ne obsodi!

Link

Ni komentarjev: