ponedeljek, 19. december 2011

1495592 - o sprenevedanju prokomunistov

[zois1]
In seveda, mi smo prokomunajzerji, Spomenka je naša, kompartija nam je sveta, in ves ta balast, s katerim obmetavaš sogovornike, če si dovolimo vzpostaviti ekvidistanco. Se pa ne sprenevedaš, give you credit for that. In tudi drugim gorečnežem, ki so prišli na sonce in jih je opeklo.

Prokomunisti delujete vsi po enakem vzorcu. Kakorhitro kdo izreče, da bi komuniste bilo treba odložiti na smetišče zgodovine, ter pri tem pudarjeno opozori, da ne drugače kot na volitvah, skočite vi navkljub temu v luft, v luftu odmislite tisto o volitvah in tistega, ki to izreče pohitite obtožiti, da je komunist oz. še hujši kot komunist.

Patetično! In prozorno!

Esenca vaših reakcij je navkljub vašemu sprenevedanju ipak naslednje:

- Vas skrbi za komuniste. Baš za njih, ki so 65 let na tronu. Ubogi fašistični oblastniki 65-letne kontinuitete! Skrbi vas silno za doktrinarne lopove in mafijo, ki svojih mafijskih aspiracij in 65-let že potekajočih klepto-zlodel in tudi krvnih deliktov nič ne skriva in za sabo ima kontinuiteto 65 let reketarsko-ekspropriativnih zlodel. A eto, vas baš za njih skrbi. Skrb vam povzroča že sama pomisel, da bi oni utegnili izgubiti oblast.

- Vam je že samo dejstvo, da se nekdo drzne terjati, da se komuniste detronizira boleče in mentalno nesprejemljivo. Vi to nemudoma kriminalizirate. Temu pripisujete status fašistoidnosti. Češ, eto iz te aspiracije se vidi, da so tisti ki bi to radi videli, tudi sami komunisti in fašisti.

- Vam kobajagi ni jasno, da na volitvah narod nič ne potrebuje fašistov - ugrabiteljev države, da bi "demokracija bila kompletna"

- Vaše sprenevedanje je tako primitivno in bedno, ter z Lune s prostim očesom vidno, vsem razen vam samim, zato vas nič ne ustavi, da ne bi glumatali nekakšno kobajagi demokratičnost, ki je seveda vedno v prid komunistom. Nisem še videl nikogar od vas tako frikati v zvezi s kom ki ni komunist, Janša je recimo brez težav lahko princ teme, to vam godi. A zato ste vsi v luftu, če si kdo drzne terjati, da se zločinsko komunisto-fašistično kamariljo na volitvah (s pudarkom na V O L I T V A H) za vedno odloži na smetišče zgodovine,

- Vi seveda zelo dobro sprejmete, da se nacistom in fašistom v tujini in domobrancem tu doma odreče legitimnost in se jih deložira na smetišče zgodovine. VašeSvoje komuniste fašiste pa vi ne bi deložirali. Oni kobajagi niso za tja. Kako to, da vas za one druge tipe fašistov ne skrbi, za komuniste vam pa srčeki pokajo? Strogo retorično sprašujem, seveda.

- Vi se ne zavedate, da pedofilstvo v bistvu drugje po svetu ni legitimno. Pa se eto spravite na vsakogar, ki terja konec pedofilstva v Sloveniji. Češ, da je nestrpen in ekstremen kot bi bil kakšen ...eeee..., kako, da kažem, pedofil, beri komunist, jebote. Kako patetičnoi ste. onega, ki izpostavi zločine komunistov-fašistov ozmerjate s komunistom, da mu zaprete usta. Pokvarjeno do amena!

Ja, jaz odkrito trdim, da komunisti-fašisti nimajo legitimitete, glede na vsa zlodela in delikte njihove Kompartije™, ki še danes živi v formi derivatnih frakcij registriranih kot stranke. Vse države, v katerih je kompartija zlodelovala je tem pizdekom, če ne prepovedala politično tekmo, jih je vsaj dosledno detroniziral nezblojen narod na volitvah. Moj narod tega ni storil. Tudi zato, ker ima takšno inteligenco kakršni ste Vi™, dežurni gardiani komunističnega zla, ki se vam srce ustavi ko kdo zahteva izločitev komunističnega reketarsko-mafijskega zla iz politične igre.

Mene ni nič sram te zahteve. Od svojih sodržavljanov terjam, da vsem fašistom, predvsem pa komunisto-fašistom, pokaže sredinca kot odgovor na njihov lopovski program in doktrino ter jim iz rok iztrga že leta 1945 ugrabljeno državo.

In ne, Vi™ pizdeki komunistično-gardianski me s svojim sprenevedanjem in glumatanjem ne boste niti malo dekuražirali oz. posramili. Nimam se česa sramovati. Od ljudi terjam da na volitvah zlu rečejo ne. Vas™ mora biti sram, ker temu zlu držite štango in se greste za gardiane komunistično-fašistični beštiji.

In ne, pizdeki moji lindasindromsko sprenevedavi, NE, te ki insistirajo na komunistilčnemu reketarsko mafijskemu orgijanju s pomočjo ugrabljene države, NISO normalni politični tekmeci, ki bi imeli legitimno pravico do uresničitve svojih zločinskih reketarsko-ekspropriacijsko aparthaidskih zlonamer. tako kot jih nima niti katerikoli druge vrste ropar, recimo bančni ropar. NE! Nimajo! Zato mi ta tvoj junak Črt nič ne more pridigati, češ "eno celo skupino bi rad izločil iz politične tekme". Yes, you can fakin bet!

Zakaj? Zato ker je to že samo po sebi manipulacija zaskrbljenega kumunajzer gardianskega uma. Saj jaz od volivcev terjam, da z legitimnim in legalnim glasovanjem rečejo ne komunističlnemu zlu. In ne, da se jih nelegalno po uličarsko-linčarsko prežene iz tekme. Čeprav bi leta 1990 tudi lustracija bila potrebna za vse tiste, ki so že zagrešili fašistično posilstvo demokracije in naroda. Danes se pogovarjamo pretežno o volivcih in v njih polagamo zadnje upe.

Link

Ni komentarjev: