ponedeljek, 26. december 2011

1507329 - nadaljevanja primerjav naše politike z Gospodarjem prstanov in drugimi zgodbami

[Miran77]
Hmmm...ali pa je morda to celo del skrbno pripravljenega načrta Bratovščine prstana ? In seveda, neodgovorjeno ostaja tudi bistveno vprašanje. Namreč, kdo je v tem primeru Gandalf ?

Welcome to the time of the greatest battle the ancient Karantenian Realm has ever seen. The age of wizards and elves is passing. The age of Men is about to begin.

;)

Vesel Božič vsem !

*****

PS

Ko si nekje na sredini začel vleči paralele med našo Bratovščino zlatega Srpokladifca™ na krvavordeči @45™ Padlagi™ in modeli iz Bratovščine prstanov, sem pomislil, da ti moram pod nujno napisati, da je ključ kdo je v naši zgodbi Gandalf. E, pa si kar sam postavil to vprašanje in s tem topogledno naredil svoj post za kompletno umetnijo. Pa si me, vsaj topogledno ne pa tudi topo-gledno, hehe, pustil iz sez odprtimi usti, hehe, brez teksta takorekoč, kot kakšnega ToplićaGodnića, ko mimo prikoraka Mario Galunič. :-)

Sort of Speaking. Namreč tu obstaja v našem primeru še ena dilema (pravzaprav jih je več!). Ali smo mi že čez točko, ko je naš Saruman Krajnerskokarantanski izdal svoje poslanstvo in podlegel moči Sauronovih divajsof, ter se mu v prizadevanju za izničenje vsega človeškega v Krajnerju pridružil. In seveda, če še nismo čez ta point of nou ritrn, kdo potem je naš Saruman, oz. kot bi Eskimi rekli, "Ko je ta pederčina bre, MajkeMuGaSpalim™ & PuckoMuMaterino™!?"

Da se seveda polemizirati ali naš murglorski kepecasti Sauron oz. njegov zastopnik med smrtniki v Krajnerju, nam še od megle in temperaturne inverzije, ki nas je doletela, še ne povsem razpoznavni napuckani Saruman, imata od divajsof zla res na voljo zgolj NLB in ali jih bo konec, ko jim iz rok izbijemo njihov glavni divajs za organizirano ropanje in zasužnjanje nacije - NLB.

Sam sem prepričan, da je Enelbe Kolhoz D.D. zgolj eden od brezbrojnih sauronskih divajsof na številnih murglorskih rdečih stolpih, in da bodo SarumanskoSauronske Murglorske beštije imele dovolj napajalne rdeče negativne energije za kontinuiteto rdečetalibanskega murglorskega zla, vse dokler bo v sistemu kot rak s tisočerimi metastazami razsajal reketarski prisilnouravnilovski roparski kumunajzer aparthaidski mehanizem. Moč Murglorja nea bo uplahnila dokler jim ta mehanizem ne hitimo v tisti ogenj tam na vulkanski gori.

Tudi do kumunajzerizma nenavadno mehkokurčnemu in kalimerofsko-cincavemu Janši, nekak ne morem in ne morem asocirati avtokratstva, ki bi ga bil domnevno nameraval izvajati oz. sposoben izvajati na ravni celega Kreinerja. Upira se mi, ne morem pomagati. To je meni tako, kot če bi rahitičnemu in večno betežnemu Jeremiji iz Alan Forda bili pripisovali lastnosti super hudokurčno potentnega seksualnega predatorja. Saj sirota od revme komaj stoji na nogah, novo bolezen pa stakne kakorhitro jo kakšen znancvenik odkrije.

Po mojem se motiš ali pa vsaj neprecizno izražaš, hehe™, in gre bolj za nekaj drugega, kar sliši na ime jasnost govorice, rezolutnost meneđmenta stranke ter interni red™ (Das Ordnung if ju lajk, hehe) znotraj male stranke pod stalnim baražem murglorske vsevidne beštije, kar je značilno za, vpogojih konspirativnega gerilskega osvobodilnega boja oformljene opozicije velikim beštijam a la Organzacja™. In ker male miši oz. drugi pepeti v stranki, glavnega igralca ne uspejo nadvisiti, niti če jim v vsakemu gemu da po 30:0 štartne prednosti, on pač, tak kot Roger Federer in številni pred njim, še vedno tekmuje, včasih celo v Dejviskapu, čeprav mu igra dvojc ne leži. In bo dokler vsaj ne izpade iz top 100.

Beštije tipa Organzacja™, so tiste prave in zares potentne avtokratske tvorbe, kar nedvoumno dokazuje njihova 65-letna kontinuiteta, saj Murglor kar preprosto ukaže kdo je NekajNovega™ za vsakokratne volitve. Navkljub dejstvu, da jim murglorska kompartijska disciplina špila nezgrešljivo kot Pavlovljev refleks pri zelo malih pudljskih cuckih, pa tovariš Najverjetnejši arogantno in prostaško odkrito izjavi, da sta SD & LZJPS ena stranka, hehe, Janševega tipa reda™ ne premorejo zgolj zato, ker so žrtve arogantnega vladarskega udobja svojega lastnega 65-let kontinuitetnega položaja, lastne doktrine in metodologije. Kar njim ni problem, saj se lojalna volivna falanga itak po pasje submisivno vedno podredi zadnjemu klicu emitiranemu preko agitprop stolpov Murglorja.

In zaradi politprakse, ki jim na površje po temeljnem bestialnem dizajnu, ki si ga ti tudi v tem postu perfektno zapopadel in orisal, pač vedno znova izvrže vodljive izvržke-izmečke-nastavljenčke, JaTudiToneJihJeNastavljal™, hehe, ki so hkrati tudi najslabši karakterji, ki jih beštija v svojem portfoliu bizarnih fac sploh premore, saj tam vlada negativna selekcija v iber.

Kar poglej to paleto rdečetalibanskih nazgulskih karakterjev: Čivkl-DružinoPuckajoči, Rop-ŠpetirMaherskiZokijeNastavljajoči-AfereKonst ruirajoči, Katarinca Dvocevno-Konkubinskaja BulanoAmbicioznovič PogodbenoSprediZadiPartnjorovič, Taler UanMilionJurrrroos LevaRokaDesnoŽepovič, Kaco Jeklenoograjni LevaRokaDesnoŽepovič, Anderlič Vikend-zemonski LevaRokaDesnoŽepovič, BlentoVentiPercento Najverjetniković Nje™ Nastavljenčković TajkunoPrihvatoMerkatorović MurglbaboMaziljenčković OsebnoDogrlaZadolženiković IzvajalceNeplačnikovićNatengunović LevaRokaDesnoŽepovič, Zalar GrdoGlednov Gargamelović SodnoNesposobniković...itd.

In na koncu, ma oštja & ven dobro, mona, da seveda nikakor ne nazadnje, hehe, nekak mi toti Virant nea špila kot Frodo, čuj. Meni on čedalje bolj diši po bodočemu padlemu vitezu, ki podleže čarom rdečega srpokladifceta sicer kobajagi iskreno v imenu Sauron-NaziSocEnotnosti™ (Murglor uporablja srpokladifce in ne prstane tak kot Mordor!), diši mi kot nekšno Oné, ki bo v Golumu podobno spako morfiralo puckomumaterino NipponSušiŽiveribeGoltajočo. Frodo bi lahko bil recimo toti Rado Nazzionale Poštenjakovič, alpa še nea vemo kdo bi to lahko bil. Tak kot sva že ugotovila, da nea vemo kdo je tu Gandalf, pa ne vemo kdo je bo naš Aragorn, sin Arathorna II in Gilraene, znan tudi kot Elessar, ki bo na koncu okronan kot Kranjski Kralj Elessar Telcontar Karantanski II.

Mislem, da skratim - Vsa čast ti maestro. Ju mejd maj dej. :-)

Link

Ni komentarjev: