sobota, 10. december 2011

1483336 - o Kučanovem potrošnem materialu

Pahor, Janković in vsi prejšnji ter bodoči rdeči čunga-lunga čigumiji Don Murglbabe, po domaće Sarumanovega ata, so kot moški, ki se upedena, ugvanta, zmanikira, sfrizira, natakne Dolćemugabanja od glave do peta, in to pa to, pa sprehodi po mestu te pa tam koketira z vsemi pupami, ki opazijo njegov bejbi fejs. Ko ga pa kakšna ojdipovka vzame zares, prime za jajca in odpelje fposteljo, mu bodisi ne stopi, bodiisi ji prizna, da je dvocefka oz. kar gej, pardon, da je obična nališpana pederčina.

PS
A mejk nou mistejk, Allahu Akhbar, tudi takšnim bejbi fejsekom vse pupike ne nasedejo. Saj one najbolj naravne, najbolj taprave pupe, tam doli okoli popka imajo nezgrešljiv filing oz. detektor, ki jim pove najmanj dvoje: (1) Pedre, dvocefke, dvomotorce ipd, detektirajo na cca 331,7 metrof, če je le zagotovljena optična vidljivost; (2) Če pa nea je peder, temveč narcisoiden bejbifejsni pozerček-koketa-barbika, potem že odsotnost razoroževalnih okolopopkovnih metuljčkof ob njegovem glasu in komunikaciji žnjim na majhnih razdaljah pove pravi pupi vse.

Skratka, fse tejle rdeči čigumiji so lahko žvaka za seljaka samo za hudo površne Butalce in mone vseh sort. Najbolj hudi "strokovnjaki" so mi dedi, ki druge dede komentirajo z: "On je lep fpičkomaterino, nea se čudim, da ga majo ženske rade, čuj". WTF? A zaj bodo mesarji ocenjevali mehanizme švicarskih ur al kaj, jebentiboga!

PPS
Sicer pa, narava je ena sila zajebana gospa in to fpičkomaterino zajebana. Murglbabi Sarumanoviču Iljiču Uljanoviču se meša, hkrati mu pa narava zvito prikriva, da je čedalje bolj zmešan, saj mu pusti, da se slepi, da še vedno zmaguje, ker mu njegovi agitpropovski eksperimenti v katerih s pomočjo strahu oz upravljanjem goveda na bolečino, ki jo proizvaja rinka v nosu govedi, še vedno uspeva doseči svoje in njmeu lojalnemu delu naroda "priljubiti" vsakokratni kobajagi čisto nove barve in okusa čigumi. Sicer v vsaki novi iteraciji z manjšo in bolj paralaktično razliko, ma mu ipak uspeva, jebiga, takle mamo. Prestrašeno govedo se pač odzove predvidljivo.

Dobro je, da je tako. Murglbaba bi nas veliko bolj zajebal, če bi kje iz svojega sarumanskega podzemlja pritresel kakega ornk sposobnega, a hkrati v iber kumunajzarsko naravnanega deda. Takrat bi pa res najebali. Tejle avše bodo sicer državo sterale na raven Albanije, ma jih bo ipak odneslo, mislem, Murglbaba jih bo prežvečene do neprepoznavnosti izpljunil, tak kot vse druge do sedaj. Vsak naslednji bo imel krajšo razpolovno dobo. 

Link


Ni komentarjev: