petek, 9. december 2011

1481578 - kdo je glavni krivec za brezperspektivnost mladih generacij

Bravo, maestro. *****

Dokler udbomafijska rdečetalibanska oligarhija, njeni vazali y bogamy njeni opotunistični trabanti takisto, fejkajo vse, od sindikalizma, preko dijaloga socialnih faktorjev do temeljnih odnosov v družbi in temeljnih definicij pojmov, vsako svobodo, zlasti prostotržnost idej, blaga, storitev, ideologij, ...nejmit..., pa, v imenu t.i. NJIHOVIH™ vrednot™, ki jih skrivajo za verbalnimi fejk interpretacijami pojmov kot so solidarnost™, s katero želijo prikriti sramotno reketiranje, prav tako brutalno zatirajo oz. inhibirajo z vsemi sredstvi, bo v naši družbi mlad človek iz okolja družinskega klana sanjal o preskoku v YES klane podmladkov rdečetalibanske nomenklature, iz YES klanov pa v F21 zemonskokartelne klane. Skratka, ideali jim bodo dritto iz pekla.

Kakor bo čas tekel, se bo v mladih generacijah YESovskih "uspešnežev", postopoma, od snifanja koke in dildanja bullmastifov, financiranih od maziljencev režima, prešlo k še bolj brutalnemu gansterizmu. In sčasoma se bodo pojavile tudi bande in bratovščine sestavljene iz desperadosov z družbene margine. Sledi torej južnoamerikanizacija Slovenije.

Tisti procent, v narodu pač žalibog vedno obstoječih rojenih kilerjev, umov, ki ob maločemu čutijo slabo vest, zablodelih talibanskih duš, ki so pred 65. leti v rudnike zazidavali žive ljudi, bo na neznani točki v bodočnosti, od dildanja bullmastifov postopoma prešlo k fizični eliminaciji tistih, ki jih percipirajo za motnjo ali oviro na poti realizacije njihovih aspiracij.

Dokler se v SLO ne odpravi sfejkana miza socialnih faktorjev, ki jo mora nadomestiti dialog faktorjev z dejansko reprezentativnostjo, v kateri pa država nima kaj početi; dokler se ne odpravi sramotni davčni in paradavčni, beri - reketarsko-prispevkovni aparthaid naperjen ravno proti ustvarjalcem dobrin in keša, torej prerekvizitov blaginje in preživetja vobče; dokler se ne eliminira antiprostotržno podmizno-kartelno izigravanje prostotržnosti na poslih financiranih iz državne blagajne, dokler se ne zabriše državo in politike vun iz gospodarske dejavnosti, katera ni neposredno v funkciji zadovoljevanja skupnih servisov davkoplačevalcev, in na koncu, a v bistvu najpomembneje - dokler se Sloveniji ne pripeti pravna varnost poslovanja in bivanja, se ne bo nič premaknilo niti za milimeter glede usode mladih in v bistvu glede bodočnosti te nacije, te družbe in te države.

No, zdaj pa naredite inventuro, vsak pri sebi osebno oz. pri stranki za katero ste glasovali na volitvah in se vprašajte, ali in v kolikšni meri se slovenski politični faktorji (odločevalci) sploh zavzemajo za kaj od naštetega.

Čeprav navedbe cenjenega prof. Vehovarja ne sporim, kot ugovor vesti in v zagovor mladim, javno protestiram proti, po mojem neutemeljenem frikanju, češ, ta naša deca so pa fpičkomaterino odvisna od nas The Grandioznih Staršef™. Moj kurac, jarani! V tej državi je odvisnih in nebogljenih v bistvu skoraj dva milijona. In med njimi, o ti surpriz presenetljivi, prevladujejo The Starši™ in tudi zelo stari, oz. penzionisti. Mi smo družba, ki sistematično in sistemsko ustvarja in vzdržuje ODVISNE™. Temu ONI™, kreatorji te doktrine, ki srdito in živčno insistirajo da se tak sistem ne sme nikoli nehati, pač pa se ga ima v tisočih bodočih let t.i. gradualizma™ a la Slovene, še poglobiti in utrditi, rečejo NjihoveSvoje™ Vrednote™.

In ader wordz, tem kobajagi grandioznim staršem, v bistvu pa strahopetnim pezdetom, ki se zatekajo v suženjsko odvisništvo utemeljeno na nasilni uravnilovki, ki je proces pavperizacije Slovencev na skupni imenovalec bede, značilen za strahopetne rentarske pezdete, kažem jaz visoko vzdignjen sredinec in jim sporočam: Idite na volitvah opustiti glasovanje za patološko nasilno uravnilovko, pa boste zelo hitro videli samostojnost svojih otrok. Vmes pa, če vas tak silno motijo, lahko zberete 'pogum' in jih po fritzlovsko naženete na ulico in pod mostove, pri tem se pa delate, da niste nič krivi, da je ta družba takšna kot je - rdečetalibanizirana, oz država, katere ime bi moralo biti Sistematično pavperizirana komunistična đamahirija fevdalnih tlačanov Odvisnia™.

- Služb za mlade in za nikogar ni in jih je vsak dan manj zaradi načina kako volite na volitvah, vi pizdunski butalski Starši™!
- Plače za mlade in za vse so zmanipulirano in netržno bedne zaradi načina kako volite na volitvah, vi pizdunski butalski Starši™!
- Stanovanja so za mlade in za vse zmanipulirano in netržno draga zaradi načina kako volite na volitvah, vi pizdunski butalski Starši™!
- Entreprenerstvo je za mlade in za vse nedosegljivo in davki/prispevki previsoki zaradi načina kako volite na volitvah, vi pizdunski butalski Starši™!

Itd...

Link

Ni komentarjev: