sobota, 17. december 2011

1494419 - možnosti, da bi ljudstvo kdaj kaj ukrenilo proti ropanju

[pilotko12]
VIRANTOVI bodo za kanon futer Zokiću, ki je sebi pobral vse naj resorje, da bo sam sebi dajal državni denar, mešetaril z zemljišči in imel pokritje v sodni veji oblasti. Vsi za enega ,vsi zanj, ostali državljani pa otepajo travo dokler se jim slama ne vžge v glavi.
Nekaj gre hudo narobe in ljudstvo,treba bo nekaj storiti čim prej v tej smeri!

"Ljudstvo" je imelo priložnost 4.12.2011, da kaj "stori v tej smeri". 600 taužent se jih je znova požvižgalo na volitve, pa so spet abstinirali in so največja podskupina, 410 taužent jih je spet glasovalo za komunistični gulag, eni zato, ker so sami med nomenklaturo, drugi pa zato, ker jim je nomenklatura namenila pozicije kapotov v gulagu, alpa kos kruha več, alpa "repete" brozgo v gulagu.

Vodstvo 91+74 tisoč jih bo ravnokar prodalo slovenski nacionalni kolektivitet in nekatere svoje volilce tudi, ter sebe in svoje volivce pridružilo komunistični nomenklaturi, po načelu onega montenegrianskega dovtipa v katerem se "junak - đetić crnogorski", ko vidi da trije zlodeji pretepajo neko siroto, preprosto pridruži zlodejem pa ono siroto pomaga dotolči. Pri tem si bodo celo upali arogantno izrekati velike besede, češ, da to počno v dobro nacionalnega kolektiviteta. Tako kot je PuckoMuMaterino™ kobajagi v interesu ljucva omogočil kontinuiteto komunističnega gulaga, ko se je prodal za 100 taužent dojčmark, alap zgolj doživel aktivacijo svojega krtovstva prokompartijskega.

Naslednjič bo ljucvo imelo priložnost bodisi čez 4 leta, bodisi prej, ker se mi zdi, da smo ravnokar postali Italija s konca prejšnjega stoletja, ko so vlade padale in se na novo konstituirala vsako leto. S to razliko, da naši kobajagi opravilno sposobni volivci nenehno volijo iste.

Zato jaz nimam iluzij kako se bo razpletlo. Kajti moje ljucvo je edino ljucvo na svetu, ki komunistom po 45 let strahovlade, totalni moralni devastaciji, zasužnjenju in pohlevnizaciji povsem že brezhrbteničnega ljucva in gospodrasko skrahirani oz. bankrotirani državi in bankrotirani sami komunistični rentarsko-rektarsko-nasilnouravnilovski doktrini, oblast na volitvah podeli taistim komunistom, najvišjo čast v državi, mesto prezidenta pa podeli komunističnemu špetirmaherju in zahrbtnemu diktatorju Murglbabi.

Pa, v dokaz, da ni šlo za trenutno neprištevnost, tako ravna še 12 let, pa enkrat po nekem bizarnem naključju, za 4 leta pride nekdo nekoliko drugačen na pozicijo. Pa ljucvo na naslednjih volitvah, nestrpno pohiti znova zbežati nazaj v komunistični gulag, kjer kobajagi ima zagotovljen dnevni obrok smrdljive juhe iz napol zgnilega krompirja, pa komunisti spet totalno devastirajo državo in se userejo 1 leto pred iztekom mandata, ma ljucvo komuniste spet izvoli. Jebotealah, pa kje na svetu je to tako, kje še? Vprašanje je seveda zgolj retorično.

In ader wordz, kje ti tu vidiš vsaj minimalni namig, da bi to ljucvo kdaj hotelo izbrati kaj drugega kot komunistični gulag. Recimo svobodo samostojnega lova in življenja v širnih savanah prostega trga in osebne svobode.

Ne slepi se maestro. To ljucvo vsake 4 leta dobi priložnost, in kot vidimo se to, po božji milosti, včasih zgodi celo hitreje. Vrata njihovih zatohlih zaporniških celic v komunističnemu gulagu se ob volitvah odklenejo avtomatično in ljucvo dobi priložnost odkorakati v svobodo širnih savan in gozdov svobode.

Kaj se pa v resnici zgodi? Eni, njih cca 410 taužent stopijo malo ven iz svojih celic, ter izza bodeče žice gulaga, si malo pretegnejao noge, ogledajo okolico gulaga in se pohlevno vrnejo nazaj ter si vrata sami zaklenejo, rekoč: "Mi tanarbol zaupamo našim komunističnim gulag-kapotom. Ker oni so za ljucvo in male človeke in imajo 'veselje do socialnega kapitala' tak vobče. Smrdljiva kromprijeva brozga je resda skromen obrok, je pa garantiran." hehe.

600 taužent jih sploh iz celic ne stopi. Obsedijo tam kot bi bili "zakajeni", v resnici se pa ne zavedajo da so "napušeni". hehe.

Ob teh volitvah jih je 160 taužent formiralo dve manjši skupini, ki sta se, vsaka zase, dogovorili, da se bodo vtaborili ob gulagu, nemara še malo počakali, potem bo pa njihovo vodstvo povedalo, ali se vrnejo nazaj v "varen" objem komunističnega gulaga, ali bodo skupaj z onih 350 tisoč, ki so se odločili zapustiti gulag odkorakali v svobodo. Zdaj poročajo, da če bodo vodstvo totih Cincarof dobilo pozicijo predsedujočega in podpredsedujočega kapotom, in če bodo dobili pozicije vsaj še po dva kapota po skupini, da se oni vrnejo v gulag.

To ljucvo se svobode boji. To ljucvo ne bo naredilo nič, da se bi kaj spremenilo. To ljucvo je, zahvaljujoč peščici svojih normalnih sinov z jajci in hčera s srcem, leta 1990 imelo svoj kratek svetli trenutek, ki ga je dve leti kasneje nadomestilo s strahopetno ponovno podreditvijo kapotom in organizatorjem komunističega gulaga. To ljucvo je bizarno. To ljucvo si zasluži pogled na moj visoko iztegnjen sredinec. To ljucvo si zasluži to, kar si je v kolektivitetu, manjšinsko sicer, izbralo. Jebi se ljucvo! Skini se mi s kurca, ljucvo strahopetno in sluzasto in oportunistično in nenačelno in skurbano! Ti, ljucvo sjebano, nisi vredno mojega čustvenega angažmaja. Mislim tak v celovitosti kolektiviteta. Moja Katka je seveda da izvzeta, njej ne bi rekel, da se mi naj skine, sončece shamanovo nenasitno. Pravaprv je takih na stotine tisočef, ma kaj nam to pomaga, če je strahopetnih in sjebanih dovolj, da nas vse obsodijo na - potegnejo s seboj v komunistični gulag.

Link

Ni komentarjev: