torek, 6. december 2011

1474889 - po komunajzerski interpretaciji bomo kmalu še preveč zajedali njihov enkratni družbeni sistem

[čarli]
Seveda jaz ožemam delodajalca do zadnje krvi:)

hehe. *****

Bravo maestro. Pa državo - komunistično đamahirijo, ožemaš tudi. To si pa zamolčal, ne!

Ja, ožemaš jo, seveda jo nesramno ožemaš! Tak, da ji plačuješ samo 60% harač-paraharač reketov, namesto recimo "solidarnih" 90%. Slednje bi namreč bilo veliko bolj ma komaj da zadostno "pravično". Ti gnida, ti, bogata delouska! Ti, prešič, ti, tabogati med delouci! Vleči takšno colngo in plačevati tak nizke davke in prispefke!

Komunisti recimo so za "enakost" in "pravičnost". Zato so oni za pretežno monoteistični državni kapitalizem z malo dodatka NjihovihSvojih™ posvečenih in kakopak družbeno-odgovornih rdečetajkunskih kapitalistof.

Ki seveda nima smisla, da bi plačali efektivno 60% kakor bogati prešiči med delouci, saj gre za zaželene oblike državnega in podmiznega-dogovornega tovarišijskega kapitalizma, ki se jih ima vzpodbujati na razne načine. Oni plačajo promile od prihodka, alpa se jim odobri neplačilo in celo nepovratna sredstva iz EU skladov za hotele, alpa odlog plačila davkov-reketov za nedoločen čas. Alpa imajo holding v Amsterdamu alpa v Limassolu. Pa plačajo nula dafkof, prispevke jim pa dovolijo odložiti. Do zaprtja podjetja. Potem pa "naj neodvisne inštitucije naredijo svoj posel", hehe.

Zato napredni Slovenci volijo komuniste. Ker oni so umni volivci. Ki se na zadeve zastopijo. Pa, ko po 65-letih komunistične vladavine spet izvolijo po murgljskem kepecu določenega in izlicitiranega vsakokratnega "novega" komunista, gagajo, da so "končno izvolili nekaj novega".

Neko novo ONÉ, ki fura kontinuiteto takovin™ lika™ in dela™. In je, o ti surpriz, presenetljivi, že naslednji dan po volitvah, kobajagi zelo presenetljivo harmonično s prejšnjim komunistom - šampionom murgljske prelature do včeraj, pa iz sez Desus so tudi presenetljivo harmonični in iz sez SLS tudi. In gagajo, da to je pravičnost, če se vse delouce uravna v enaki bedi.

Edini tabogati prešiči, ki rušijo nirvano uravnanosti komunistične đamahirije, ste ravno vi delouski pizdeki, ki izžemate delodajalce in državo s prenizkimi davki in reketi, ki jih plačujete. A ne boste dolgo, zalega delouska neoliberalna! Kmalu vam bodo tovariš Janković, njegova rdečetalibanska koalicija in semoličevske falange združeno pristrigli peruti. Pa boste fasali par dodatnih razredov dohodnine 50%, 55%, 60% in 65% za tiste zares bogate prešiče med delouci. V coni bogatije nad 24 jurjof bruto, seveda! Letno!

Pa višje prispefke! Ki bodo še naprej brez kapice. "Solidarnost", jebiga! Tekovina™, jebiga!

Pa pokojninsko "reformo" vam bodo končno proturili. Nema izplačevanja do 70 let starosti! Razen za delouce na traku, za katere bo Don Semullicci izposloval izjemo. Oni bodo lahko začeli prejemat že pri 65 letu. Pod pogojem, da so v zadnjih 40 letih vsaj 38 let delali na traku. Z znižano rento seveda! Tisti, ki doživijo. Izmed onih par tisoč ki sploh še so v gospodarstvu, ki je 50% storitveno. Bogati prešiči med delouci pa bodo zato morali čakati do 70. Pogajanja s tovarišem Zokijem so pač zajebana, NJE™, jebiga. On uporablja njegovo unikalno slavno metodo pogajanj, t.i. Metoda DajDaj™, NJE™.

"Pravična" UTP 500 EUR usem enako! Bruto, seveda! Maksimalna polna pokojnina 700 EUR! Bruto, seveda! Tistim s 24+ tisoč plače bruto, letno seveda, dodatna stopnja 35% prispevki! Ampak, roko na srce, tudi zaščito deloucef bodo uvedli. Ker so pravični tovariši, ki neoliberalnim zverem ne pustijo izkoriščati človeka po človeki! Ampak bodo zagotovili ravno obratno! Po 40 letu prepovedano dati odpoved deloucu.

Skratka, po devetintridesetem letu bodo vsi odpuščeni. Preventivno! Pa bodo pol leta maksimalno na nadomestilu za nezaposelnost! Ki bo omejena za vse enako na 400 EUR! Bruto! Dalje pa - sikter vegetirat na sociali! 200 EUR! Bruto! Ves ta čas pa bodo opravljali javna dela! Dokler ne dobijo dela! To se pravi - do upokojitve! Nema zajebancije pri tovarišu Zokiju! Delat, goveda špekulativna!

Za malega človeka, hehe, bo "poskrbljeno", ma mora delat! Saj tudi fpržuni na Dobu pri Mirni delajo! Pa so kriminalci in izmečki družbe, kanede! Da ne bi pošten človek hotel delati v brigadah javnih del!? Bilo kuda, komunistični gulag svuda! Usi enaki, usi uravnani! V bedi! Bravo Butalistan!

Link

Ni komentarjev: