sobota, 17. december 2011

1494746 - bi Janšev odhod res bistveno prispeval k drugačnim volilnim izidom?

[čarli]
Pa saj kakor vidiš so si v sds že čestitali, saj pravijo, da so dosegli sorazmerno dober uspeh:) Problem je edino v tem ker niso bili prvi. Ampak še vedno ni dovolj velik problem, da bi si upali povdigniti glas proti great leaderju;)

Čarli, pa ti res misliš, da je ključ do uspeha v tem, da Janša odide z vrha stranke, ali celo iz stranke?
Misliš, da bi potem kdo od onih 600 taužent abstinentov volil SDS?
Misliš, da bi kdo od 400k komunistov in 150k komunistov volil SDS?

Jaz recimo sem prepričan, da sploh ne gre za Janšo.
Tudi to se da dokaj zanesljivo napovedati, da bo Matilda nekega dne prišla po Murglbabo in nekaj desetletij zatem tudi po generala Glanzkopfa. Slednji utegne imeti poln kurac svojih sluzastih, nenačelnih, podmizniško-rentarskih, škodoželjnih fovšljivih sodržavljanov in oditi kar sam od sebe, unassisted by Matilda.

In? Nič! Mislim, da bo volivne preference in razmerje med kumunajzer+prokumunajzer pizdeki, abstinenti in ostalimi ostalo še zelo dolgo povsem enako.
To razmerje lahko spremeni le drastična sprememba v ozaveščenosti volivcev (0dkod? Nimam pojma! hehe), ki končno uspejo kvalificirano prepoznati svoje in preostale skupnosti legitimne in hkrati častne interese ter dešifrirati kdo jim jih ogroža in kdo jim jih pomaga doseči, sprememba političnega programa stranke v smeri liberalnosti in oddaljevanja od socializma in po komunistih vzakonjenih nečastnih zločinov, kakšna huda dolgotrajna kriza med katero Sloveniji zavlada kakšen narkokartelom podoben klan, ali pa miks vsega.

Link

Ni komentarjev: