petek, 16. december 2011

1493543 - Janša je najbrž kriv tudi za izumrtje dinozavrov

[m1j]
> [redzo]
> kakšna smešnica: bi jih aretirali a niso našli njihovih računov. torej, janša jih je hotel aretirati a ni mogel najti ničesar spornega. čisti so kot angelčki :)))

REDZO odprtje dvorane Stožce je bilo 10. avgust 2010, ponavljam 2010, od kje ti Janša, takrat so vodili akcijo Kresalka in Goršek, razen, če ni bil zopet kriv Janša.

Ko jebe to podrobnost, da Janša ni bil na oblasti. Kriv je vedno on. Kriv je ko komunistični minister koga po fašistično aretira, recimo Popovića, kriv je pa tudi ko komunistični minister koga drugega po zaščitniško-nomenklaturno ne aretira, recimo Jankoviće. Ker, eto kobajagi ne najde računa, recimo. hehe.

PS
Če bi semuljićevske ulicotacaške falange iz murgljske centralne prelature dobile zeleno luč, da malo delajo štalo po ulicah, bi seveda protestirale proti opoziciji vobče in specialno proti Janši: Nikakor pa ne proti komunistični vladi. Razlog bi recimo bil, da je Janša kriv, ker je Pahorju nagajal z referendumi, ko je Pahor lih hotel vzakoniti zločinski plan murgljske prelature oz. Kompartije™ , da taiste delouce najprej upfront grobo oropa povprečno 100k po glavi, ter jim hkrati poglobi reketarsko-fevdalno-zasužnjevalni nateg, tak da jim proda nujnost neizplačevanja pokojnin do 65. leta starosti, dasiravno se ve, da nihče razen maziljenih uslužbencev na državni sisi, ne bo delal po 50. letu starosti. Ker bo odpuščen. Ker je "zaščiten", hehe.

Skratka, Kompartija je ljudem hotela podvaliti obsodbo na razprodajo premoženja, torej pavperizacijo, ali na 15 let vegetiranja na socialni pomoči, zaradi česar bi, poleg drugega zla, med drugim, svojci teh revežev morali državi predati eventuelno lastnino teh sirot. Ukinitev dedovanja z drugimi sredstvi, hehe.

"Kriv" je pa seveda Janša, ker je folk na referendumu tem aspiracijam kompartijske reketarske mafije rekel NE.

Tehnično to seveda pomeni, da je tisti, ki je neukemu in pasiviziranemu oz. sistematično 65 let pohlevniziranemu folku, pomagal do možnosti, da na referendumu onemogoči zločinski komunistični načrt, deloval v prid narodu. Ne vem koliko ima Janša s tem, vem pa, da moraš biti retardiran, da nasedeš komunistični mudologiji, češ komunistična oblast je bila super in je hotela reformirati v dobro folka, Janša jim ja pa nagajal.

Link

Ni komentarjev: