ponedeljek, 12. december 2011

1485739 - relativizatorji so pa res neumorni

[vuksan]
Ja? Ob temu, da je bilo tožilstvo večino časa pod kontrolo desnice? Drobnič, pa Brezigarjeva, ki je osebno zavrgla ovadbe? Plus tudi Drnovšek ni hotel "razčiščevati na sodišču".

Taisto tožilstvo, taista Brezigarca je zavrnila oz. nobeno, ne njeno, ne komunističnih vodteljev tožilstva te države nikoli niso zares sprožila preiskav pomora nekaj sto tisoč ljudi. A to Vam™ je pa všeč?

Drnovšek, praviš? Bingoooo! Ja, Drnovšek je bil v takšni poziciji, da je lahko vedel, da so vsi, on, Kučan in Janša bili del državine trgovine z orožjem. In je prav tako vedel, da z orožjem trgujejo vse države na svetu, ter, da nobena oblast na svetu eventualnih nepravilnosti ne rešuje tako, da umazane gate države obesi na ulično stran hiše. Vi™ rdeči talibani ste pa pripravljeni zrušiti državo in zamolčati, ter se pretvarjati, da ne razumete kdo je v času državine trgovine z orožjem bil predsednik vlade, predsednik države in na oblastni poziciji, samo da vam uspe z gnojnico politi vam motečega Janšo, ki je tudi, tak kot Kučan in Drnovšek in cela vlada bil involviran, seveda je bil.
In tudi tega ne trdim, da jim vsem ne bi morali soditi. Naj jim. Sam ne ulica!
In tudi tega ne trdim, da pisci ne smejo o tem pisati knjige. Naj jih, ma če pri tem uporabljajo konstrukte in pamflete in manipulacije, si bodo pač sami krivi, če jih kdo oceni za nečastne motence, rdečetalibanske fanatične đihadovce, njihovo pisanje za zlobno in sramotno, njihov izdelek pa za zmazek.
Živi bili pa videli komu bo zgodovina na koncu dala avreolo in koga bo na smetišče zgodovine odvrgla.

In ko govoriš o Zemonu in avtocestah in....Da bi bilo bolje pod Janšo, on ne bi kradel? On ni kradel preko Lovšina, Časarja, Petka in drugih v letih 2004-2008?

Ne vem kako bi bilo pod Janšo in to niti ni relevantno, tudi tvoj poskus preusmerjanja pozornosti stran od že de facto izvršenih zlodel je patetičen ter iracionalen. Dejstvo je, da so TvojiSvoji™ komunisti kradli na veliko in da je to tako silno na veliko, da je celo NjihovSvoj™ in po Njih™ tonetih-kadrovikih nastavljeni Kardeljev vnuk to po uradni dolžnosti moral konstatirati. D E J S T V O! Comprende?

Poleg tega ga mi ne rabimo, da nam to baš on razodene. Vsaka ovca zna izračunati, da 500 km AC, ki so v USA 1 milijarda, na Hrvaškem kjer so ukradli oz. zameglili po ocenah njihovega tožilstva cca 40%, vred z ukradenim - 2 milijardi, v Avstriji, ki je najdražja na svetu - 5 milijard, v Sloveniji ni smelo stati - med 7 in 9.

No, vem kaj bi bilo bolje pod Janšo za tebe. Manj davkov bi res plačal. For "the rest of us", 99 % pa bi bilo slabše.

Vam ovcam slepim sledilkam murgljskega škratka ni jasno nič, še najmanj pa to, da imamo davčni in prispevkovno-reketarski sistem in sistem poljubnega prelivanja in orgijanja po javnem denarju nagrabljenemu na reketarski način, ki Vam™ pač ne bo dal eno kravico več, če meni oz. vašemu sosedu crkne magari taužent oz, vse kravice. Ni! Ne funkcionira tak! Funkcionira tak - poberi do kosti, nekaterim daj kakšno drobtino, ma to, da jutri uvedeš še bolj drakonske harače-rekete enim, ne bo pomenilo plusa onim preostalim. Ker preveč zaseženega letno cca 500 milijonov, korespondira s količino ukradenega, torej ne gre Vam™ ofcam, ampak neznanim tretjim lopovom. Comprende? Hint: Sanacije nlbjev in AC programi.

Ofcam vam ni jasno, da meni ni poanta in cilj da pride baš Janša namesto kompartijskh roparskih falang in vam svetih od Murglbabe nastavljenih rdečih voždov, pač pa da pride nekdo, kdorkoli, ki bo kompartijsko sistemsko in sistematično ropanje in reketiranje odpravil.

Btw, to, da bi Vam™ pod Janšo bilo slabše je urbani mit, ki mu po sistemu "žabo ni težko naterati v vodo", verjamete edino vi rdečetalibanske ofce, ker vam je to za alibi za vašo poniglavo suženjsko gardiansko držo do fašisto-komunistične kleptokamarilje in za vašo patološko fovšijsko-lopovsko naravo, saj o sebi dobro veste, kar je razvidno tudi v tvojem poslednjem stavku, da vam v gatke spontano špricne ob misli, da država "relativno bolje od vas plačanega" soseda, davčno-reketarsko iznakazi in ga z vami v enaki bedi prisilno uravna.

Če se sami niste sposobni ali pa se zgolj ne upate povzpeti na drevo, da bi videli lepoto pokrajine z višine, ste vi najsrečnejši, če državni bager drevo izruva, alpa vsaj soseda dol sklati. To je vaš komunistični mentalni okvir in patološko-maliciozna mantra.

Link

Ni komentarjev: