ponedeljek, 12. december 2011

1484946 - za tiste, ki imajo probleme z zaznavanjem "šljama"

[gsavli]
Ok, Ok itak. Samo, SDS ni baš edina stranka pri nas, zakaj imam jaz filing, da se vsa drhal zbira ravno tam. Zakaj nimam tega občutka za SD in niti za sedanji LDS, desus ali SNS, celo niti za Zares, če odštejem šefeta. Tak občutek, da se najslabša drhal zbira pri enem koncu, sem imel nazadnje pri originalnem LDSu, takrat z Bandljem, Ropom, Ruplom and shit. Mislim, is it me, or is it them? kje je fora, da imam tak občutek. Doslej le dvakrat - za nekdanji LDS in današnji SDS. Cviljenje, jamranje, podtikanja, izkazovanje ne baš bistrosti, otročje obnašanje, ad hominem, brez vsakršnih tendenc po izboljšanju, le na slabše gre. Samo dvakrat, nekdanji LDS in današnji SDS.

Ali na svetu sploh obstaja večji šljam, oz. kot ti rečeš "drhal" od kumunajzarov?

Ali obstaja večji poden in šljam od ljudi, ki se, ne le javno tolčejo po prsih in se hvalijo, da so za davčni aparthaid, brutalno reketiranje in fritzlovsko rantarjenje ter celo iz Lune s prostim očesom vidno, očitno, argantno, brezsramno lopovsko zaseganje najvišjih haračev na svetu in z ničemer utemeljivih neokapičenih reketov odvzetih ustvarjalcem vseh dobrin in keša v državi, skratka, se ne le javno hvalijo z "Jaz sem patološko moten lopovski um, ki državni represivni aparat zlorabim proti ustvarjalcem oz. za reketiranje državljanov-ustvarjalcev", kot bi to ne bilo zavržno, temveč to imajo celo zapisano v svojo politično doktrino in program.

In celo veliko več. Arogantno zagovarjajo, da je korektno tako od ustvarjalcev zreketirane peneze, preko "sanacije" NLB kolhozov vulgarno očitno seliti v žepe lopovov. Pa eto tudi Janković najavlja ohranitev NLB za vsako ceno in seveda dvig davkov ustvarjalcem, da lahko plača orgijo svoje komunistične bratovščine.

To, da jih ti danes nočeš prepoznati in videti kot največji šljam/drhal in zlobne lopovske in nategunske beštije, je po eni strani morebiti znak, da imaš sjebane kriterije oz. razštelane merilne inštrumente. Po drugi pa, da to ne pomeni, da to kakorkoli spremeni resnico o njih ali bognedaj, da lahko abolira njihova zavržna dejanja in njihova zatohla zavržna življenja v celoti. Še manj pa, da to vzpostavlja drugačno hierarhijo največje drhali.

Na vprašanje kdo je večje govedo, en Jerovšek recimo, ali kakšen kumunajzarski Fritzl, je odgovor ipak jasen, mar ni? Ne moreš za Fritzla reči da je "urejen in uglajen urban gospod, ki je učinkovit meneđer in poslovnež, s finim občutkom za izbiro hedonističnih destinacij na Tajskem".

PS

Prjatu gsavli, jaz sem te imel za realnega, beri ne-navijaškega evaluatorja tega našega ZOO politkupleraja. Be carefull, da te ne odnese iz smeri teh realnih vektorjev. Emotivno presojanje je lahko zelo zapeljiva kurba. Je pa res, da je to težko v sebi nadzorovati,ko ti živce cefra kakšne redneckofski roftar, hehe. Pa seveda, velja tudi tista, vsake oči imajo svojega malarja, al kak že gre.

Indijanska plemena v amazonskem pragozdu, katerih telesa po maločemu lahko tu pa tam, pri kakšnem otroku recimo, ki ga še niso uspeli iznakaziti, pridejo blizu globalno prevladujočega homosapiensovega ideala proporcev in standardov za lepoto, če to sploh smemo tako reči, ki si svoja ušesa, ustnice in nosove še dodatno zmaličijo oz. iznakazijo, so za znanstvenico - lepotico, ki je k njim prišla v ekspediciji, rekli, da je zelo grda. hehe.

Ko je navihan britanski znanstvenik, vedoč za kakšen mentalni odziv gre, sprovociral spačeno indijansko ženščino z do polovice gnjilimi in črnimi zobmi, pač, od žvečenja neke svinjarije, z joški do kolen in ustnico nekaj centimetrov nad korenom jošk, tik pod linijo razpotegnjenih ušes, hehe, da naj pove zakaj je njej tista lepotica grda, je z gestikulacijo nakazala, da zato, ker je bela, ker ima dolge blond lase in ker ima velike in štrleče zize, za rito je pa rekla, da ji je trda ko kamen. In se je skoraj zadušila od smeha, ko se je rogala lepotici. hehe.

PPS
Jerovški in podobni so res bizarni redneckovski kmetavzarji, ma Tone Anderlič, pa oni motorist Glušič al kva je, pa Gojmir Lešnjak, pa oni Godnič Hudojamski, so pa svoje vrste umska goveda, katerih duše so polne zlobe in grožnje.

Jerovški so bizarni oz. morebiti bolj prostaški kot bizarni, ma so v primerjavi s pokvarjenimi, kradljivimi, zlobnimi udbaško mafijskimi beštijami iz kumunajzarskih falang, ki koordinirajo zemonskokartelne klane med roparskim pohodom, kot če bi primerjali "napad" metuljev z zgolj nekoliko bizarnimi vzorci na krilih in neprijetnim vonjem, z napadom z virusi in bakterijami okuženih orjaških pijavk.

Ti, vidim, iz meni nerazumljivih razlogov, danes na gradacijski lestvici drhali in mrgolazni nižje uvrščaš pijavke kakor grde smrdeče metulje, ker so "tako zelo elegantne in učinkovite v svojem krvopijskem orgijanjju". Upam, da si med opazovanejm pijavk, po znanstveno neprizadeto ne rečeš: "What a magnificent creatures!" Točno na tak način je komu, ki je prijel na agitpropovske limanice plasirane iz bratovščine znotraj glavne murgljske prelature, Janković videti "magnificent creature". Tak kot je "Korporacija" občudovala učinkovitost Aliena v tistem kultnem filmu.

Link

Ni komentarjev: