ponedeljek, 12. december 2011

1485493 - kakšne knjige nam še manjkajo

[vuksan]
Raje beri knjige novinarjev Zgage in Šurca. Super branje. Če bi Golobič in Jankovič živela 200 let, ne bi mogla toliko nakrasti.

Tudi Hitler je napisal knjigo. Literarno-faktološki zmazek, če smo natančni! Pa Kardelj jih je tudi kar nekaj spisal. In takšnih zločinskih in sprčenih umov, ki so "spontano", ali pa naročeno, ali na sinekuri vzpodbujeni, spisali nekšne zmazke, je kolikor hočeš v zgodovini človeštva. Celo Zmago Jelinčič je neki pisal, sicer samo predgovore, ma to ne pomeni, da patološkim luzerskim literarno-amaterskim zmazkom ni dal dovolj patološki zmazek od uvoda.

Sicer pa, glede na to, da ti imaš in časa in volje in veselja brati ta "velika dela velikih mož", sklepam, da si za razliko od nas nepoučenih že informiran, da bodo zdaj temeljem teh pisanj, lopova Janšo, ki je ukradel več kot dvajset miljard EUR (Toliko najmanj je narodu preko cestnega križa in merkatorjev in prihvatizacij in davčno-prispevkovnega aparthaida države ugrabljene po kompartiji™, bilo ukradeno, ko so v državi, podmizjih, nadmizjih, zemonskih orgijah in skrivnih ozadjih ter relevantnih podjetjih-storilcih ordinirali golobiči in jankovići, ropi, kučani, drnovški, anderliči in tisoče drugih kompartijskih mafijcev) zlahka zaprli. In ader wordz, jaz sem, zdaj ko vem, da sta dva kandidata za Nobelovo nagrado Janšo končno dezauvirala in sterala v kot, docela brezskrben. Konec je Janševe kariere lopova.

Edino jebe me malo, ker ga v tej deželi očitno ni "novinarja" oz pisuna, oz Nobel-kandidatnega junaka, ki bi spisal eno samo, zelo tenko magari, žepnoformatno magari knjigico o tem kateri konkretno lopovi so ukradli razliko med 2 milijardi kolikor bi 500 ušivih kilometrov ušive, po večjem delu trase kvazi-avtoceste, smelo stati, ter 7-9 milijard kolikor je bilo v žepe zemonskokartelnih rdečetalibanskih kleptokartelnih klanov plačano. Ter kje vse so te penezi v resnici končali. Oz. kdo so bili benefitorji.

Prav tako ga ni novinarja oz. kakega drugega pisuna v tej deželi, ki bi bil hotel napisati knjigo o tem, kako je Kučan dajal komande in "odveze in žegne" in "licence to kill", za prodajo orožja, tudi Janši. (Kakorhitro se pa na sceni pojavi neposvečen interesent za brskanje po arhivih se pa udbo-kompatijska mašinerija zgane in postavi v obrambni gard pa to prepreči);

Pa knjigo o tem kako je Murglbabinih 30 tisoč rdečih razbojnikov štartajoč s pozicij direktorjev in s pravico direktorskega prvojeba in ekskluzive na prave informacije, kamor so jih nastavili kompartijski politkomisarji toneti, štartalo v prihvatizacijo in pokradlo vse, kar se je pokrasti dalo;

Pa knjigo o tem kako to, da je v deželi pod rušo in v fojbah, y bogamy v rudnikih takisto stotine tisoč okostij in celo mumij živih v jame zazidanih, a morilcev kobajagi ni niti enega;

Pa knjigo o tem kako je kompartija z nenehno potekajočo sistemsko tekočo (on-the-go) ekspropriacijo, sistematično nasilnouravnilovsko pavperizirala ustvarjalce keša in dobrin preko drakonskih diskriminatorno-aparthaidskih haračev vsiljenih samo eni kategoriji davkozavezanca - od dela živečim ustvarjalcem, povrhu vsega pa jih dodatno izčrpavala preko neokapičenih reketov, ki jim arogantno reče "prispevki", za katere se komaj kaj dobi v zameno, vsekakor pa ne to oz toliko, kolikor bi ustrezalo zaseženemu reketu;

Pa knjigo o tem kako je v državne finančne kolhoze tipa NLB vpumpano iz proračuna izsesanih miljarde EUR, ter od tam v razne smeri izsesano, tudi v kompartijske črne fonde, kar seveda pomeni, da so revežem nasilno odvzeli, pa dali svojim posvečenim lopovom ali pa zlorabili za suspenz in obstrukcijo demokracije.

Itd... v tej deželi manjka en kup esencialnih knjig. "Pravilno usmerjene in vzgojene" intelektualne pocestnice te dežele pa seveda nekak nimajo volje spisati te manjkajoče knjige.

Zelo radi pa pišejo na patološki fovšiji in na fundamentalističnih rdečetalibanskih sentimentih zgrajene zlobne konstrukte, polresnice, spačene in zmanipulirane ali bolano reinterpretirane resnice ipd. To jim pa zelo gre od rok. Ker oni radi stopijo pred svet in se po prsih pobusajo: "Sem 'levičar'!" Nadaljujejo pa s tisoče zamisli kaj bi ta kobajagična "levica" "morala storiti" oz. "kako bi morala delovati", da večno ostane na oblastni poziciji. Ker, eto, kobajagi mora. In je kobajagi to edina sploh dopustna opcija. Ker je kobajagi vse drugo katastrofa to je pa kobajagi edino prav in normalno.

V ta namen je dopustno pisati zmazke brez literarne in faktološke vrednosti in to seveda da ni in ne more biti od dežunrih kvalifikatorjev okvalificirano za"sovražni govor". Pohitijo pa za "sovražni govor" okvalificirati vse, kar jim je kakorkoli nevšečno, ali o njihovih svojih šampionih, maziljencih, voždih, ikonah ipd, ter predvsem o njihovih dejanjih, piše ali govori neafirmativno.

Pamfletov in zmazkov in konstruktov kompartijskega agitpropa in čustveno naspidanih rdečih talibanov, ki se gredo svoj osebni intifadni đihad proti onim, ki jih percipirajo za grožnjo njihovi kompartiji in njihovi sveti mafijski združbi oz. t.i. "levici" je pa kot listja in trave in še nastajajo.

Veš kako vem, da gre za konstrukte? Iz tega, da napadani, to je običajno standardni kompartijin pljuvalnik Janša, hehe, še vedno svobodno hodi po deželi in celo kandidira na volitvah.

Če bi imeli en sam dokaz proti njemu, magari, da je ukradel čokoladico "životinjsko carstvo", ko je bil v osnovni šoli, bi mu kompartija nekak smestila da gre malo fpržun. A nimajo, jebiga.

Kar seveda ne pomeni, da tudi v resnici ni nikoli nič ukradel, ma pomeni pa zagotovo, da je knjiga teh tvojih rdečih đihadistov v faktološkem smislu vredna približno pol pizde mrzle vode. Pač, v pamflet zložen miks resničnih dokumentov, polresnic, neresnic, asumpcij in rekla-kazala natolcevanj = konstrukt z agendo. Voilà!

Upam, da so se vsaj zaščitili z disklejmerjem, da "ipak gre za fantazijsko fikcijsko zgodbo, v kateri so kraji in tudi nekateri ljudje s pravimi imeni zgolj zato, da se lažje dočara v kateri zgodovinski milje zadeva sodi". hehe. Tak kot je Vojnović moral dotajčevati našim žandarmskim umom, ki se na baletno predstavo "labodje jezero" odpravijo v kopalkah ter s seboj prinesejo kanuje.

P: Ali je možno, da je Janša kaj ukradel? Seveda da je, to je v SLO možno za vsakega politika, žal možno; Ali je možno, da je, sluzasta partitokratska beštija slovenistanska, zgledujoč se po klepto-orgijah Kompartije™ oz. t.i. "vsakokratne levice", tudi on proračun svoje partije vsaj delno polnil preko črnih fondov, da recimo plača "neodvisne brezplačnike". Seveda da fakin je možno, saj politićarske spake povečini mislijo, da če oni drugi delajo zlo, lahko tudi oni.

In da lahko nekaznovano, vsekakor pa de facto brez slabe vesti trgujejo z voljo volivcev, kot na primer oni ameriški veseljak s poreklom iz Guću, Blagojević, puckomumaterino sluzasto lopovsko-balkansko-nategunsko! Le da so njega Ameri za njegovo "junaštvo" smestili 14 let fpržun, da se več ne bi nikoli mogel delati norca iz demokracije, našega Puckota in še nekatere demosovske puckote se pa uradno teatralno čisla in v javnosti, po kobajagi "vidnih in uglednih članih družbe", označuje za narodne junake, češ eto oni so "po lastni vesti" prodali svoje volivce in nacijo ter državo rešili pred strašno desnico, ki ni taka kot "levica", ki je "zgolj" hotela ostati na oblasti, ampak je...eee...kako da kažem...hotela osvopjiti oblast, kar pomeni, da so Kompartijo™ hoteli vreči z oblasti. Kakšna predrznost! Čisti revanšizem! Majke mi sudija! Ma Spomenka jih je ksreči ustavila, Zoki jih je pa zdaj steral fkot, Virant jih bo pa dotolkel, ker je pošten fant, ki bo "ravnal po svoji vesti", tak kot nekoč tovariš Pucko™. hehe.

In ravnokar pričamo podobnim puckističnim trendom, ko se liderje strank poziva, da naj poteptajo voljo volivcev in v imenu kobajagi višjih ciljev vsi po vrsti "spontano" koalirajo s komunističnim zlom oz. beštijo. Mi nismo Ameri. Pri nas je to vendarle vrednota. Pardon, tekovina. Mi pač drugače interpretiramo vse ameriške pregovore. Recimo tale pregovor o lastnih volivcih: "If you can't respect them, then join communists and beat them". Join the communists and pucko them - the motherfucker people!

Comprende?

Ali so dokazi za to krajo, ki jo je Janša zmožen, tako kot jo je Kučan še tisočkrat bolj? Ne, ni jih, ker se drugače o Janši že dolgo nihče ne bi več pogovarjal, še manj bi pa komu bilo zanimivo spisati toliko pamfletov oz. "knjig" in blogov. Janša je zanimiv le zato, ker mu nič ne morejo [dokazati]. Ker bi že davno bil odsedel svoje fpržuni in potem bil za taužent generacij zmarginaliziran. Pa bi ga dandanes najverjetneje kak novinar tu pa tam ob kakšni obletnici osamosvojitve obiskal v Avstraliji, kot emigrantsko rariteto iz davne preteklosti. Bolj zato, da sam na račun časopisa vidi Avtralijo, kot pa zato, ker ga zanima Janša.

Link

Ni komentarjev: