nedelja, 25. december 2011

1505873 - nekaj dejstev o Mesiću

[Zahary]
To barabo, kateri je bil edini proti umiku JLA iz Slovenije in vseskozi sovražen do naše osamosvojitve (je pa bil, kako "slučajno", velik prijatelj Kučana in ljubitelj Lutkovnega gledališča, ko so omadeževali našo osamosvojitev), da ne govorim o blatenju in zaničevanju (z istimi besedami, kot v tem primeru, za katerega je obsojen) našega Jorasa, bi bilo prav, da ga proglasimo kot nezaželjenega v Sloveniji za vse večne čase!!!

Mesić je staro udbaško rdečetalibansko govno. Upam, da ste spremljali kako je nedavno branil udbaša Boljkovca, ko so ga aretirali hrvaški organi, ker so začutili, da bo Hrvaška spet pordečila, pa so hoteli svoje volivce mobilizirati, hehe. Po 65 letih so se spomnili, da je moril! Skoraj tako ogabno je branil Boljkovca, kot naš Tretjerazrednikovič onega našega, poslej odlikovanega udbaša Ertla, al kva je že. In kakšne degutantne izjave daja glede komunističnih pobojev češ, kdor je "izgubil" si zasluži smrt.

Kobajagi, ker so ga njegovi kumunajzarski talibani zaprli zato, ker ni bil le kumunajzer-fašist, pač kumunajzer-nazi-fašist, ki sere o Jasenovcu, kot bi res prav on Jasenovac smel s svojim laprdanjem skruniti, leta 1991 je pa brez težav motiviral Hrvate v diaspori in poslušal ostudne nacionalistične pesmice, se on kao sme legitimirati za nekšnega oporečnika.

Moj kurac oporečnik. Šlo je za interni mafijski kompartijski špetir, ker je pač tovariš nazi-socialist Mesić bil izrazil napačno formo NAZI karakterja, če bi bil jugoslovanarski nazi, bi bilo kul, hrvaški pa pač ni bil v modi, hehe, ker to kompartiji ni odgovarjalo, saj je uradno furala bracvo&enotnost. Ko je pa leta 1991 počila membrana na komunistični neo-nazi-socialistični kloaki in je nacionalistični drek neplanirano odneslo v ventilator, je nastopila idealna pozicija za naci-fašisto-komunista Mesića. Fuj!

Le zkaj nisem bil niti malo presenečen, ko so se komunistični primitivci šli svojo primitivno orgijo v Lutkovnem? In ko je taisti primitivizem rdečemeu talibanu Mesiću vudril vun na žnable ko se je delal norca iz Slovenije, ko je duhovičil o tisti gasilski brigadi, ki da bo opravila s slovenskimi specialci. Mislim, da se razumemo, naši pizdeki so takrat tudi ustrelili kozla, da so šli kazat mišice tam na Muri, ma tovariš Mesić meni ni bil duhovit s tisto "šalo" o brigadi gasilcev. Bil mi je zgolj mali neduhoviti primitivec, ki si še obrvi ne zna pristriči, da bi bil vsaj malo podoben civiliziranemu dedu. Iz drugih držav in narodov se pravi državnik in normalen človek nikoli ne dela norca.

Link

Ni komentarjev: