torek, 6. december 2011

1475522 - briljantno povzet miselni vzorec tipičnega slovenskega volilca

Glavno, da smo po 65 letih vladavine komunistof, sedaj i pa končno dobili nekaj novega to se strinja nas 99% Slovencev kateri usi smo za Zokija cela Slovenija okrog mene usi su so za Zokija. Gosput Janković je sposoben krizni meneđer je za Ljubljanu naredio veliko, evo recimo stadjon, pa tunel in most.

To kar eni natolcujejo da je tut on komunist in da je Kučanov je nesramno potikanje saj je gosput Janković lepo povedao da Kučana zgolj bežno pozna s košarke (Jaz razumem da sta malo metala na koš in to je use usakmu je logično ne).

Dost je delitev na leve in desne kanede in da se kosti in paryizani in domobranci saj se ve da so partizani in da to proslavlja cela Evropa kateri so zmagovalci gosput Janković bo za use nas dobro naredo da bo solidarnost in enakost in slovenske firme da bodo ostale nam in da nas tujci ne bodo in da naše banke ne damo. U Merkatoru je naredo in so punce jokale ko je šeu in bo zdaj delovna mesta in bo sem pepričan več kot 4% kot je obljubo na koncu. Dosedaj use je izpolno.

Pokojninska je potrebna ker cela Evropa se je postarala to usi vidimo. Evo moja teta se je tut postarala že davno in je u domu in vleče 400 EUR penzjona že dolgo kar je nevzdržno to usak ve razen janšvikov ki nagajaju ker jim je samo za oblast in hočejo da ni solidarnosti.

Gosput Janković bo spet nazaj upeu, da bo solidarnost nepa da eni vlečeju ponzije po 600, 700 euru. To kar so Janševi tajkuni in neoliberalni mladoekonomski hoteli, da ne bi bilo solidarnosti, pa da so osebni računi gosput Janković bo zdaj preprečo kar je prav. Tabogati, ki že zdaj vlečeju plače po 1000 in več euru, bodo zdaj pod Jankovićem še več plačali, da bo solidarnost, ker se neoliberalni kapitalizem ruši u Ameriki.

Janša je nagajau Pahoru pa je neoliberalno krizo k nam raširo iz Amerike in Avstralije kjer hodi igrat golf in hotel je še bol raširt anpak so aljde pametni in so zato Zokija raje. Zoki je z ogromno večino zmagal kar je dokaz da ga cela Slovenija.

Zoki je že prej Janšove tajkune pogrunto pa jih je tožo. Tu je enako tut narod Janševe tajkune pogrunto kar se vidi kateri je enako kot narod.

Janša je baraba saj usi imamo pred očmi kako je ne le enega temveč kar use tri slovenske tajkune hitro naredo, kateri so prej bili usi uzorni komunisti kar se vidi da je res daje Janša edini komunist in največji komunisr hujši od Staljina. Na koncu še pogodbe pokazal šele zvečer kar se vidi da je baraba da Zoki ni mogo analizirat pogodbe pred volivnim molkom. A se mu je maščovalo. Narod ni naiven.

Gosput Janković se bo skoncentriro da tako kot u Merkator in Ljubljanu upele tut u državu. Janša pa ne verjamem da bo hoto sodlovat, ker ni za sodelovanje on je samo da naj se tam na sodišče vozi Patrijo urejat. Če so ga tožil je sigurno nekaj in se vidi iz dokazov če niso nič zakaj jih hoče izločit.

Teško bo saj je Janša nagajo pa so nam zdaj rejting pa se bo teško zadolžit anpak jaz zaupam u Zokija da bo tak kot u Merkatoru in u Ljubljan tut u državi kakšen most naredo in tunel. Pa tele kateri voziju drage avte pregnal iz centra useh slovenskih prestolnic tak kot je u Ljubljani uspešno.

Stare sile so se ispele zdaj smo pa dobili NekajNovega™. Srečno usem, pa da Zoki vlada do leta 2040 usaj, da bo use zrihto, pa ko Janša pride iz zapora, da bo sam tut rad priznao napredek.

Upam da Janša nebo spet nagajo jaz mu ne verjamem da je obljubo anpak Zoki ni Pahor ki je popustio ustaškim Hrvatarom on nebo dovolio razn če bo Janša zelo s polenami nagajo pa da nam zbije kredit pa da Zoki ne more anpak upam da nebo mu ratalo in dabo končao u zaporu.

LP zadovoljni volivec (Kot bi vedel mi je Miklauš prneso Zokija)

Link

Ni komentarjev: