torek, 20. december 2011

1497718 - tudi pri nas se bo gotovo uvedel severnokorejski model prestolonasledstva

[NavadniNimda]
Ja, precej točen opis možnega razvoja dogodkov. V tej državi nas dobesedno Nič Ne More Presenetiti. A veliki gazda bo pa takrat še vedno Yankovič?

Gud kvešćn. V bratski nam komunistični đamahiriji severni Koreji se je tovarš On domislil dveh fint. Ena je da do smrti ne postane tovariš Bifši, pa s fukcije ljubljenega vodje gre direkt v pekel, druga pa, da ga nasledi njegov zarod.

Kako bodo naš tovariš On to rešil, ki je de facto že moral Sloveniji vladati z delovnega mesta Bifšega, nea vem, govori se pa, da je Tovariš Najverjetnejši žnjim v nekšni krvni povezavi. Ampak to je radio Erevan rekla-kazala. Organi že iščejo pizdeka, ki je to lansiral. hehe. To bo vojna tajna strogo pov dokler se komunisti ne odločijo ljucvu odkrito obelodaniti, da se znova uvaja odkriti socializem.

Na tisti točki bo nazi-socialistično srce vsakega zavednega komunista veselo spričo dejstva, da je tovariš Najverjetnejši iquali echte in arijski Slovenac kot tovariš Bifši. Kako bodo v ta kontekst nenadome razodete arijskosti tovariša Najverjetnejšega pasale trenirke in kako bodo trenirkarji na vse to odreagrali, pa ta trenutek ne bi znala napovedati niti Baba Vanga.

Link

Ni komentarjev: