torek, 13. december 2011

1486837 - kaj je "manjše zlo" od JJ

[zois1]
....In zanimivo, na tem forumu vas je nekaj, ki ste prisegali, da IJja samo se tolikokrat, dokler po principu ne bo mnjsega zla od njega. Ko se to naposled zgodi,...

A ja? In kdo je to "manjše zlo"? Morda tisti, ki bo ravnokar storil puckizem stoletja in svoje volivce prodal, kot kos mrtvega mesa, ki ga bo položil na oltar komunistične kontinuitete, v imenu kobajagi višjih ciljev oz. smotrov? A tistemu bi jaz naj dal glas, da me on posredno in proti moji volji naredi za volivca komunistične beštije, kar jaz ne bi rad bil niti v morastih sanjah? Niti mrtev ne bi rad bil podpornik komunistične koačicije. A tistemu bi jaz naj dal svoj glas, ki bo ravnokar legel v posteljo s komunistično beštijo, mene kot volivca pa naštimal vmes, da mi komunistična beštija zarine dildo komunistične doktrine frit na suho?

Žal se ni pojavilo "manjše zlo", ampak je videti, da se je pojavilo bolj ultimativno in še večje, do komunajzerizma še bolj tolerantno in benevolentno zlo. Še en junfer, ki bo doživel sindrom kuhane žabe.

Link

Ni komentarjev: