sobota, 17. december 2011

1494556 - mesto povprečnega Slovenca v evolucijskem drevesu

[Miran77]
"Povprečni Slovenec", večni taboriščnik, večni volivec nomenklature, je tragična epizoda v razvoju človeške psihe, slepi rokav v reki evolucije.

Klap.Klap.Klap.

Le da sam še vedno upam, da je takšnih "samo" onih 550 taužent standardno za gulag volečih in del onih proti gulagu neprotestirajočih 600k abstinirajočih. Skratka, "samo" 1150 taužent. Plus deca, ki jih bodo po svoji podobi spačili. Bogtenimarad! A ipak, iz rešpekta do onih preostali magari "samo" 550 taužent, ne pristajam, da se bi za vse reklo enako. Zaradi česar sta tvoj izraz "povprečni Slovenec" in moj izraz "na volitvah prevladujoči kolektivitet" ipak sporna. Dokler je en sam normalen med nami, mu moramo izkazati čast in mu ne obesiti greha prevladujočega pohlevno-suženjskega uma.

Med vso to bedo proti božji podobi človeške svobode blasfemično grulečih slovenistanskih malih ustrahovanih in pohlevniziranih umov, ter svobodno voljo oz. svobodo od boga jim dano skrunečih oz. arogantno zavračajočih, je najbolj patetično dejanje teh umov to, da so gulag, po svoji lastni strahopetni podobi, proglasili za svobodo. Zlaganistan pač. Fakin Fejkostan. FF™.

V ta namen gredo celo tako daleč, da v svet pošiljajo dramatične pozive oz. pisma, češ, kakorhitro so komunisti za en sam mandat ostali brez oblastne pozicije, se oni ne počutijo več svobodne. Oni namreč radi pojejo odo radosti in pesmice občudovanja gulagu in komunistični postavi, zato že samo prisotnost magari zgolj za odtenek manj rdeče postave, ki jim sicer nič ni branila še naprej peti njihove suženjske duhovne pesmi komunistični postavi in gulagu, doživljajo te mali spačeni umi kot kratenje svobode. Čeprav je evidentno, da koncepta svobode sploh niso sposobni zapopasti.

Svet je seveda ostal začuden, konsterniran pravzaprav, ko je iz podalpskega blatnega dola dobil zmedeno sporočilo kvaziintelektualcev, poklicnih kavijar in pršut levičarjev, češ, da je svoboda v Sloveniji možna zgolj, ko komunistična postava organizira in vodi komunistični gulag, saj v vsej recentni zgodovini 14@45 ni bilo iz Slovenije, sploh pa ne od teh kobajagi intelektualcev, niti enega klica na pomoč, iz česar je svet lahko doumel le to, da mu slovenski zmedeni um sporoča, da komunistični gulag doživlja kot svobodo.

Svet oz. "svet" je seveda zadeve videl drugače, saj so mu Kuba, Severna Koreja ter Kitajska danes in tu, ter nekoč CCCP, ter bivša Juga, s Slovenijo vred, bili za corpus delicti, sliko in priliko tega kaj to je komunistični gulag. Svet, spričo naše insignifikantnosti in neprepoznavnosti, le nečesa ne utegne spoznati. Ne utegene doumeti, da je Slovenija prav tako kot Kuba in Severna Koreja in Kitajska, današnji živi primer komunističnega gulaga. Če bi, bi "svet" brez zraka sredi dveh vdihov ostrmel, ko bi od bratovščine rdečih harlekinov N571-H572™ dobil sporočilo "Dragi 'stric Svet', daj nam zmednim slovenskim umom naš komunistični gulag nazaj, da bomo še naprej svobodni".

Link

Ni komentarjev: