petek, 23. december 2011

1503604 - Miran77 o sokrivdi za Slovenijo, d.o.o.

Za to je kriva Slovenija, d. o. o.

In za Slovenijo d.o.o. ste delno krivi tudi novinarji, ki nekritično naslavljate članke z "Jankovič naj vlada !", ki podarjate kakršnokoli legitimnost naši popolnoma nesposobni in zbirokratizirani paradržavni menedžerski kasti, ki nekje znotraj še vedno upate, da bo odrešitev prišla nekje iz strani levice.

E, ne bo !

Zgodba o Mercatorju je namreč zgodba o tistem, česar si v strahu pred posmehom nikoli ne upate povedati na glas in za kar še vedno naivno mislite, da ne obstaja: o udbomafiji ! Lahko uporabite tudi kakršenkoli drug izraz, toda ozadje, ki obvladuje to državo, je resnično, ni izmišljotina. Obstaja, živi in še vedno poskuša držati to nesrečno deželo v svojih krempljih, do konca, pa če medtem vsi njeni državljani pocrkamo od lakote.

Prehitevajo nas po levi in po desni, Češka, Poljska, Slovaška, medtem ko nam naši "branilci nacionalnega interesa" iz dneva v dan odžirajo prihodnost.

Ne vem, kdaj vam bo postalo jasno, da se klin s klinom zbija.

Novinarji morate povzdigniti glas proti uničevanju slovenske prihodnosti - ne medlo in melanholično, ampak jezno, besno, združeno, s skupnimi močmi. J'ACCUSE ! Prihaja čas odločitve. Če pride na oblast Jankovič, bo Mercator samo ena od mnogih zgodb, ki nas bodo popeljale nazaj v 80-ta. Proti temu se enostavno morate boriti, tako kot mi vsi. Ker tokrat gre dejansko le za eno stvar: za vašo, mojo, našo prihodnost.

Link

Ni komentarjev: