sreda, 14. december 2011

1489001 - kako so krepavali namesto krepili državo

[bobanduras]
....Tretji korak je KREPITEV DRŽAVE, proizvajalcev: kmetov, delavcev, privatnikov.

...je rekel drug Đuraš in šel voliti tiste, ki niso KREPILI, pač pa so že 20@45 v kontinuiteti KREPAVALI kmete, delavce, privatnike....z eno besedo - ustvarjalce. Ustvarjalci so tu mišljeni kot družbena skupina, ki jo determinira pozitivni, v svetle tone obarvani pojem oz. koncept, ki se ga najlažje doume, če se ga postavi pred negativno temno-rdeče ozadje narejeno iz rentarjev, podmiznih zemonskokartelnih klanov in podobne nategunsko-plenilske sodrge.

In seveda da so sistemsko, dosledno in sistematično krepavali tudi državo. Pravno državo!

Skratka, davčno-paradavčno državno-reketarsko so KREPAVALI baš specifično in specijalno, izključno ustvarjalce dobrin, keša in storitev, ter njihovo pravno zaščitnico - pravno državo. Vse to v imenu prisilne brutalne total uravnilovke izvajane s pomočjo represivnega stroja ugrabljene države. V imenu kobajagi višjih ciljev oz. distortiranega patološkega pojmovanja "po državi vsiljene kobajagične solidarnosti". "Solidarnost", ki je zgolj alibi retorika! Mudologija! V imenu uravnave plebsa v bedi, dosežene s pomočjo ultraško ekstremističnega rdečetalibanskega mafijskega reketiranja!

Drug Đuraš se pač, tak kot vsi plehki SLO kobajagi-razumniki, samoslepi, da mi nimamo svojo lastno finančno mafijo, ki je iz žepov revežev preko enelbejastih kolhozov keš selila v žepe finančne in druge rokohitrske mafije. Češ, nam so to zakuhali in počeli nekšni neznani storilci iz neznane nam Ksenolandije, seveda da ameriške, ki jih sicer ne znamo imenovati, smo pa 1000% ziher, da so neoliberalne beštije. Ki narod zastrupljajo tak, da jih vzpodbujajo k liberalizmu, torej svobodi. hehe.

Pa še oksimorone rad proliferira drug Đuraš. Pa se eto dela mono, da je pri nas možen kohabitat OKREPLJENE države in krepitve ustvarjalcev. Čim bolj je KREPKA naša [nepravna] država, ki je de facto komunistična mafijsko-plenilska reketarska đamahirija, tem bolj izžeti, oz KREPANI so bodo ustvarjalci.

To vedo celo pregovorni vrabci lokalci iz naših streh doli na tla obična govna sralci, samo slovenskim poklicnim levičarjem to nekak nea uspe zapopasti. Še njihovi "slavni" komunistični predhodniki, so že gagali o nujnosti odmiranja države v imenu KREPITVE svobode, oz. po domaće KREPITVE ustvarjalcev. A tudi komunjare niso več kar so bile, hehe. Temle današnjim še Kumrofca več ne organizirajo.

Link

Ni komentarjev: