petek, 16. december 2011

1492294 - kako je medijska mašinerija iz JJ naredila avtokrata

[kaja2222]
In Janši so očitali, da je avtokrat!!? Tu imate zdaj avtokrata Jankovića. Ta bo res pokazal, kaj je avtokratstvo.

Da je Janša avtokrat, je konstrukt kompartijskega agitpropa, mudološko laprdanje plehkih poklicnih levičarjev in bufetsko gaganje bebčkov, ki se na realnost in resnični Janšev psihološko-politični profil, kakor tudi na strokovne kriterije in merila za opredelitev kdo je in kdo ni avtokratski, razumejo kot radodajka Mica Trofrtaljka na mehke kurce.

V tej državi, ki je, na sramoto nacije, edina država v Evropi, v kateri so se komunistični avtokrati, reketarski rdečetalibanski teroristi in tirani tipa Kučan, Drnovšek, Potrč, Anderlič, Turk, Golobič in podobni reketarski rdeči talibani obdržali na oblastni poziciji in vladali, ter lomastili po avtkratsko, ma kaj avtokratsko, lomastili so po mafijsko diktatorsko tiransko talibansko, podmizno in mrakobno, ...

...torej, v takšni državi so manipulatorji javnega mnenja plasirali abotno nebulozo, ki je žaljiva in logično nesprejemljiva že za um retardiranca, da politično mehkokurčni ter vobče benigni kalimerovski Janša, ki se ves čas udinja oz. opravičuje komunistični volji oz. zamislim prelatov murgljske prelature, pohlevno fritolezi komunistični ulicotacaški prevratniški drhali in je tudi vobče nenehno v kalimerovskemu gardu, iz katerega se komunističnim beštijam neki opravičuje, avtokrat, Don Murglbaba in njegovih 30 tisoč mafijskih podmiznikov, ki so avtokratsko drmali in še vedno drmajo v podmizju in nadmizju, še danes, pa kobajagi niso avtokrati.

Češ oni so matiterezni volkovi, ki so že spričo preoblačenja v babičino pižamo, nehali biti avtokrati in tirani, kar naj bi rdeča kapica sprejela kot resnico. Ker je res, da komunisti niso več avtokratski tirani. Majke mi sudija, Pahor je povedal Janši. Ko je rekel: "Nimaš ti Janez pojma kaj so Oni™ sposobni narediti". Iz tega Pahorjevega stavka je razvidno, da Oni™ niso avtokrati...ee...kako da kažem,...eeee... NOOOOOOOT!

Pač, jebeludzbunjenog orgija se v Kranjcev nadaljuje naprej. Ubogi narod, katerega "kreatorji javnega mnenja" so takšni. Tak narod drugih sovražnikov sploh ne potrebuje.

Link

Ni komentarjev: