petek, 9. december 2011

1482618 - genialen odgovor pizdekom, ki lupetajo o "nespoštovanju sodišč"

[djov13]
Drži.

Drži pa tudi, da bi bil slab premier nekdo, ki ne spoštuje sodišča države, ki jo je sam pomagal graditi. To je se huje.

Drži.

Drži pa tudi, da sodišče, ki ni sposobno narediti trijažo in zavrniti iz Lune s prostim očesom vidno diletantskih malicioznih obtožnih konstruktov tipa: "Na neznamem kraju, na neznan način, od neznanih oseb, pod neznanimi okoliščinami, v neznani formi domnevno poskusil pričakovati, da dobi neznano veliko provizijo".

Zakaj? Zato, ker na ta način lahko poljubno izbereš državljana, pa bo ustrezal tem naštetim kriterijem "neznanih" in "domnevnih" zlodel. Na tak način potencialno maliciozno tožilstvo sprijene in povampirjene države-đamahirije ugrabljene po rdečih talibanih pred 65 leti, lahko na sodišču, tak kot v času prve inkarnacije komunajzerizma v Kranjcef, mrcvari katerekoli državljane, če so le zadosti antipatični vojščakom kompartije. Mrcvarijo v korist ciljev in aspiracij svojih komunističnih botrov, ki nikdar niso nehali s to prakso, ker volk pač svoje narave ne menja in so edini komunajzari v celi Evropi, ki so ostali v sedlu da lahko še naprej živijo svoje fašisto-komunistične nedemokratične prakse. To pa vemo kaj je - čisti fašizem, točneje fašizem-komunizem.

In še glavno, da ne boš mislil, da so vaše komunajzarske iz anusa potegnjene trditve kar tak na izi lahko prodane. Tvoja trditev, da Janša ne spoštuje sodišča iz mojega zornega kota sploh ni videti resnična, pač pa je zgolj zlobna pavšalna obtožba dana od nekoga, ki Janšo patološko sovraži, ker mu je kompartijski agitprop v hipofizo podtaknil enačaj Janša=Princ teme in se mu to zdi kul domislica.

In kaj čeva zdaj majster? A ti si kobajagi neki pravni ekspert, razlagalec pravnih norm in evaluator za ocenjevanje kaj je in kaj ni "nespoštovanje sodišča"? Nisi, kanede? Si šank navijaček in apriorno proti Janši, pa eto ti malo paše laprdati. Lahko ga sovražiš, to ni noben problem, ma žal za uradno in resnično tvoje videnje ne more obveljati, ker preprosto nima temeljev v zakonih te države. Janša celo ni bil od sodišča kaznovan za nespoštovanje sodišča. In ni treba dvomiti, da bi, če bi ga res žalil. Štekamo?

Spoštovanje sodišča ne podrazumeva prepoved ocenjevanja kakovosti dela sodišča oz. dajanja magari amaterskih oz. laičnih vrednostnih sodb državljanov o tem kako oni percipirajo takšen amaterizem sodnije. Takšne nedotakljivosti nima v demokratični družbi nihče, da se o njega delu ne bi smelo javno izreči mnenje na temelju ustavne pravice o svobodi govora. Rdeči talibani ste pač pozabili, da smo pred 20 leti vzakonili svobodo govora, pa se vam eto prikazuje to kar so vam trdo ožičili v hipofize in to je nedotakljivost postave na način vaše fašisto-komunistične percepcije postave. Ma le in izključno dokler ste vi na oblastni poziciji. Čim je Janša to postal za en sam mandat, vam je nenadoma postala taista legislativa in postava moteča, pa ste v tujino pričeli razpošiljati "mejdej" pozive na pomoč na ulice pa semuljićevske prevratniške falange, ki so potem v času komunističnega mandata misteriozno obmolknile in se potuhnile neznanokam, čeprav v vsej zgodovini Kranjcev ni moč najti obdobja, ko je delavstvo bilo pod hujšim baražem fašistične oblasti. Celo nedotakljive delavce v javni upravi je ta oblast tokrat napadla. in celo do tega je prišlo, da so sicer krvavordeči prokomunistični sindikati uprizorili znotrajkompartijski frakcijski boj in na referendumu pomagali onemogočiti fašistične namene lastnih partijskih tovarišev.

E vidiš tako tudi sodišče ni nedotakljivo za ocene kakovosti njegovega dela, ki sodnijo nimajo kaj motiti, celo to se sprašujem, kje so na naših sodiščih knjige pritožb in ankete zadovoljstva državljanov v postopkih.

Rezultate pa imajo fpičkomaterino, to se vidi iz zaostankov in količine razveljavljenih judikatov na višjih stopnjah, kar državo stane velike peneze in tak bo tudi v Janševem primeru. Že vidim kako ga boste napadli, ker je zahteval odškodnino za maltretiranje in trpinčenje s strani rdečih talibanov v tožilskih in sodnijskih vrstah.

O "kakoviosti" slovenskih sodnikov in sodnije vobče, so nam pred vstopom in po vstopu v EU poročali tudi evropski strokovnjaki od EU komisije delegirani kakor tudi sodišče v Strassbourgu, ki po tekočem traku razveljavlja judikate talibanskih sodnikov komunistične đamahirije Slovenistan. Davkoplačevalci pa to orgijanje plačujemo. Lahko je s tujim po koprivah, kanede.

Nespoštovanje sodiča bi bilo, če bi Janša zavrnil priti na zaslišanje po odredbi sodnika oz. na narok na sodišču. Če se bi tam v dvorani vedel necivilizirano in do sodnikov/sodnic nespoštljivo ter če bi neizvršil pravnomočno sodno obločbo.

Reči, da je sodišče v komunistični đamahiriji, ki je iz do sedaj videne sodniške benevolence do dachauprocesno sklamfanega sramotno primitivnega konstrukta potem celo v naglici odbegle tožilke, povsem očitno v rokah oz. pod uplivom rdečih talibanov, nekakovostno, ker tam ordinirajo očitno nestrokovni, nemarni, leni in arogantni pizdeki, ki jim primeri trajajo po 3+ leta povprečno in imajo celo odprte primere, ki trajajo že skotaj 20 let in primere vodijo tako nerezonsko in absurdno nezvezno, da se jim med trajanjem procesa zaradi smrti po večkrat zamenjajo senati in celo sodniki sami, je pač NEPRIJETNA RESNICA o talibanskih praksah talibanskih doživljenjskih maziljencev.

Nespoštovanja sodišč in izvršljivih sodnih odločitev, ter postave in zakonov vobče je v tej državi za eno grmado veliko kot Triglav, ma vi ne bi radi o tem govorili in pisali. Ker vam je veliko bolj zanimivo zlivati gnojnico po Janši. Zakaj ne pišete o nespoštovanju sodišč v primerih ko so VašiSvoji pripadniki rdečetalibanskih zemonskokartelnih klanov mirno ignorirali pravnomočne sodne odločbe in niso plačali tisočem izvajalcev ter so raje denar zase in kompartijski črni fond prečrpali na eksotične otoke, firme pa pognali v stečaj, alpa tak kot Janković naredili holding, ki ni dolžan, njegove hčere pa imajo dolgov za 80 miljonov. Komunistična lopovska dvoličnost!

Tudi o nespoštljivem odnosu državega tožilstva do sodnije, nacije, države, Ustave in državljanov v primeru, ko je diletantski tožilec in še bolj dilatantska policija pred sicer bojda preobremenjene sodnike pritresel Patria kejzu podobno nemaren in očitno škodoželjen konstrukt brez dokazov proti državljanu Popoviču, zaradi česar ga je en "kakovosten" sodnik priprl za 30 dni in njegovim malim otrokom za vedno naredil brazgotino na duši, drug pa kasneje, ko je videl kaj so storili njegovi talibanski kolegi, a sam žal niti iz Kučanove, od Popoviča zagiftane ritne luknje ni uspel napraskati nič oprijemljivega, pa je eto Popoviča moral izpustiti, torej tudi o tem nespoštovanju bi vi lahko pisali in govorili, ker je fakin tenđibl. A vi ne bi. Ker to vam ni fora. Vam je fora samo, če to lahko izrabite za diskvalifikacijo onih, ki jih pojmujete za nezaželene.

Želim vam, da vas fašistična pasja beštija, ki jo futrate s krvjo nedolžnih bitij in z ostro papriko, nekega dne vgrizne za vrat, tak kot je že nekatere VašeSvoje™, da boste na otipljiv način doumeli kakšno fašistično beštijo ste pomagali ustvariti in gojiti in zakaj fašizmu nikoli ne kaže gledati skozi prste, in ader wordz, zakaj bi sodni(k)ca moral pregledati tisti tožilski zmazek in ga zavrniti z neprikritim gnusom, ter nedojebani tožilki dati mesiđ, da bi sicer z veseljem sodil(a) Janši oz. kateremukoli domnevno skorumpiranemu klepto-pizdunu, ma pod pogojem, da se na mizo pritrese kredibilen kejz, ker je tudi to conditio sine qua non. V Ameriki to rutino obvladajo že poveljniki policijskih postaj in celo tretjerazredni holywoodski režiserji, hehe.

Link

Ni komentarjev: