četrtek, 22. december 2011

1502061 - kaj je pokazala Jankovićeva reakcija po debaklu v DZ

[m1j]
...
Na koncu si je v opravičilo za nesposobno reagiranje privoščil izjavo," to so ljudje s tremi obrazi in jaz ne sodim med njih".Bravo Zoki.

Zokijeva reakcija je tipično seljačko dinaroidna.
Oz. strokovno povedano gre za kompartiji po pasje lojalnega politikanta - laičnega politika-profesionalnega Janšomrzca. Državniškega in političnega amaterja, ki misli, da je to junaštvo, če vsem ostalim v parlamentu pripiše trojne politićarske obraze, češ on nea je tak, sploh, on je ne-politik, eeee...majke mi sudija.

Nepolitik v top politiki. How fakin pomirjujoče je, če se ti kdo hvali da je amaterski voznik avtobusa, ti pa žnjim na poti čez zasneženi Vršič pozimi! Češ, on ni jebena furmanska pamet, on je nad tem, je in-tele-ktualec takorekoč, pljunjen rahmetli Havel, le tega se še ne ve, kdo ga je pljunil in kdaj, hehe.

V tem smislu je ob teh recentnih dogodkih postalo jasno, kar je nekaterim bilo jasno že davno, da Slovenija nikdar ni potrebovala in tudi zdaj v totalni krizi ne potrebuje nikakršnih kriznih meneđerjev per se, pač pa zdravo, zares brezrezervno demokratično naravnega politika s častnim programom in meneđerskimi veščinami, ki so seveda vsaj nekaj svetlobnih let nad sposobnostjo nastavljenčka kompartije, solatarskega prodajalca sladkane vodice, ki kobajagi "uspešno in sposobno" meneđira državni kolhoz, ki mu Enelbe kolhoz mora dati neskončno kreditov, občine đabest zemljišča, pridelovalci pa produkte po ceni, ki jo določi kolhoz Mercator, vse skupaj z neplačanih poslednjih 15%, ker je to njegov mafijski standard in stil, ali vobče na kakšno zvijačo z zlorabo pozicije moči neplačano .

Kompartiji je uspelo ustoličiti to, kar kompartija najbolj in edino obvlada - gozdno-talibanskega političnega amaterja, ki si domišlja, da je za delovanje v slovenski politiki dovolj kakovosten veščinski nabor dosežen že, če dovolj iskreno in globoko sovražiš Janšo to je, če si dovolj zagrizen in lojalen talibansko-kompartijski vojščak.

Tudi kompartijska spaka Josip Broz Tito je s šlosarskim tečajem vodil državo. Ampak v pogojih kompartijske diktature, s tiranijo in brezmejno oblastjo, brez "nadležne" demokracije.

Tudi šiptarskim talibansko-verko-zatucanim zagovedancem na Kosovem je ZeloPreprosto, nje, "voditi" njihove ubogljive poprej za par tisoč EUR kupljene suženjske ženske, pod pogojem, da smejo imeti tri metre visoke ograje okrog hiše, iz katerih ženske s feređami izstopijo le kadar gredo malo dalje na polju garati. Pod udbaškim nadzorom starcev. Ko jih pa s seboj pripeljejo v demokratični urbani svet zahoda, se pa kmalu pokažejo razpoke v njihovih maćo meneđerskih kobajagi-sposobnostih, nje.

Tovariš Najverjetnejši pač tistih "finih" komunistično-diktatorskih prerekvizitov, vred iz sez Udbo, pač nima. Dobro, Murglbaba je ukazal oz. preko prežvečenemu-pa-izpljunenjenemu Borutu Pahorju, da mora fakin mandatory koalirati iz sez tovarišem Najverjetnejšim, tudi Kahel je precej pod komando, pa Žerjavček je tudi precej na kompartijski liniji, kar sam od sebe, navidezno iz sez ničmer sprovociran, hehe.

A vse to ipak ni dovolj. Moč Murglorja navkljub vsemu peša iz volitev v volitve. Zudoi tokrat je misteriozno stopila čez prag, hehe, jebala jih "tršiška situacija", nje.

Za pridobiti koga drugega, bi moral Najverjetnejši biti povsem drugačen človek. Pa še nekšen program bi moral imeti, ki je časten in nelopovski, hehe. Ki ne bi, potemtakem, smel biti niti v eni točki tak kot je ta klasični kompartijsko-reketarsko-roparsko-talibanski nategunski.

In od vseh teh hudih pomanjkljivosti, pričamo žalostnem dejstvu, da naše prokomunistične talibanske žurnaliste moti samo notranja frakcijska nedisciplina znotraj kompartijskega bloka sil, torej to, zakaj se seljačina Zoki gre nekšne svoje seljačke egotripe, pa se eto špetiri in konfrontira z drugimi njemu podobnimi kobajagičnimi "levičarji".

Kao, eto vse drugo je kul, le "bolj fkup morajo znat stopit". Strniti kompartijske vrste proti Janši in neubogljivemu delu ljucva. "Saj nas, rdeče talibane, vendarle čaka velika naloga nasilnega ohranjanja komunajzerizma preko poglobitve nasilno-uravnilovskega reketiranja od dela živečega plebsa - kanon futra.

Beri - "reforme", ki naj ohranijo socializem, torej se naj nič ne spremeni, le malo več bi kradli in reketirali dežurne stigmatizirane "tabogate zaposlene". In ga še poglobijo. Država naj naredi nove gradbene kolhoze, da ne bi ksenoti tu delali, naj odkupi Mercator da bo 100% lastnica in da nam sem ne pridejo kseno-lastniki, pa še NjihoviSvoji jankovići bi kapitalizirali po "pošteni ceni", hehe, naj odkupi NLB, naj jo "dokapitalizira" in "sanira", na račun reketirane delovne populacije, ki je preobdavčena in preoprispevkovljena, ipd, itd,...To so njim "nujne spremembe v državi" ki jih ima v mislih Tovariš Tretjerazrednikovič in vsi kompartijski falangisti.

Potemtakem se Sloveniji sploh ni treba sekirati, da Zokiju ne rge od rok uresničitev tega zločinskega načrta kompartije. Kjati če bi mu uspelo, šele takrta bi SLovenija doživela dokončni razkroj in propad. To je neki tacega, kot se Nemcem ni bilo treba nič jokcati, da Hitlerju ni uspelo. Hvala kurcu, da mu ni, kanede.

Link

Ni komentarjev: