ponedeljek, 19. december 2011

1494560 - Miran77 napoveduje potek reform za zvišanje BDP

Ni panike. Po tem, kar naklepajo kučanisti, bodo podatki o BDP-ju v naslednjih letih vedno pozitivni in spodbudni. Vsa Slovenija bo ena velika pozitivna družina, brez kakršnihkoli destruktivnih in negativnih elementov. Kako bomo to dosegli ?

Faza 1: "Če ne bomo razgradili destruktivnih elementov, država ne more napredovati."
Igor Lukšič, 16.12.2011, intervju za Siol.

Kot je povedal tov. Lukšič, je prioritetna naloga našega gospodarstva razgradnja neželenih destruktivnih elementov. In ve se, kdo je v tej državi neželeni destruktivni element, mar ne ? Od tam naprej bo vse teklo gladko, nikogar več ne bo, ki bi kritično dvomil o naši 4%, 5%, 8% ali celo 12% letni gospodarski rasti.

Faza 2: Mostogradnja. Kupili, ups, prepričali bomo SLS, da se nam pridruži v veličastnem projektu narodne enotnosti, 60+ (ko ga je zagovarjal Janša, nam je brizgala pena na usta, ampak zdaj je OK). Virant ? Eh, njega imamo v žepu že od vsega začetka, cena tam nekje med 150.000 do 200.000 € letno. Ko bomo dosegli 2/3 večino, bomo spreminjali ustavo, prepovedovali referendume, zvišali DDV iz 20 na 31%, uvedli nujno potrebno pokojninsko reformo, po kateri bodo naši ljudje dobili pravico do dela vse do 75. leta starosti, razširili in okrepili pooblastila Predsednika Republike, uvedli 7-letni predsedniški mandat, etc...

Faza 3: po 4 letih nenehne gospodarske rasti in veličastnih uspehov Vlade Narodne Enotnosti, (za razliko od ostalih šalabajzerjev lahko mi že vnaprej natančno napovemo, da bodo letne stopnje rasti 4.52, 6.71, 8.87 in 12.99%), bo na naši strani ogromna večina slovenske populacije. Vlada Narodne Enotnosti se bo takrat, ob bučnem odobravanju javnosti, politično preoblikovala v Stranko Narodne Pozitivne Enotnosti Zorana Jankoviča (SNPE-ZJ). Na ustanovnem kongresu SNPE-ZJ bo naš dežurni intelektualni wonderboy, takrat že Prof.Dr.PhD. Gregor Virant, izrekel naslednje zgodovinske besede: "Menimo namreč, da so delitve na leve in desne danes že preživete." V skladu s to razsvetljeno ugotovitvijo se SNPE-ZJ ne bo več navezoval na preživete zahodnjaške koncepte socialdemokracije, liberalizma in konservativizma, temveč se bo v mednarodnih integracijah navezal na edino resnično bratsko stranko, Единая Россия Владимира Путина. SNPE-ZJ bo tako postala daleč najmočnejša politična sila v državi in bo pokrivala preko 80% populacije (tistih nekaj preostalih nezadovoljnežev pa bomo zmetali v Barbarin rov,hehe...če ne fizično, pa vsaj metaforično, da se jim bodo malo gate tresle, šovinistom). Hkrati bomo z ustavnimi spremembami dvignili parlamentarni prag iz 4 na 8%.

Faza 4: ko bo SNPE-ZJ na naslednjih demokratičnih volitvah leta 2015 zmagala s prepričljivo 82% večino, bo Svet Modrecev ugotovil, da so volitve v Republiki postale dejansko obsoletne in da preostala opozicija predvolilne kampanje zlorablja za širjenje destruktivizma in šovinizma, kar izrazito negativno vpliva na siceršnjo odlično in pozitivno enotnost ljubega slovenaćkoga naroda. Zategadelj bo izveden referendum o ukinitvi parlamentarne demokracije in odložitvi naslednjih demokratičnih volitev na neko nedoločeno obdobje v prihodnost. Referendum bo šel skozi s plebiscitarno večino. In še lažirati ga ne bo treba.

Ob slovesni razglasitvi rezultatov referenduma bo prišel na proslavo iz daljne Rusije celo sam dobri čika Владимир Путин. In tam v zakulisju bo čika Путин zarotniško dregnil Zokija pod ramo:
"Ej ti, ampak tole ste pa odlično izpeljali. 96% večina ! To nam še v Rusiji ne rata ! Kake metode ste uporabili ? Klasični ballot stuffing ? Daj mi kak nasvet, stari."
Zoki, začudeno: "Metodje, Vladimir, kakjšne metode ? Nobenih metod nji bilo. Naš narod si je napisal sodbo sam !"
Владимир Путин, zaprepaščeno : "У йебемти !!!!"

Samo brez destruktivnosti in negativnosti, prosim. Zdaj smo vsi pozitivni.

Link

Ni komentarjev: