sreda, 7. december 2011

1477426 - esej o levakarski mudologiji

[naporen]
Napačno. Nekaj kar navadno ravno Janševi volilci največkrat napačno razumejo...

Pravilno:

desni volivci = Janševi volilci && !(Janševi volilci) =>
desni volilci > Janševi volilci

Ehhh, kako si pameten. Tvoja razlaga je po eni strani trivijalno razlaganje da je 2+2=4, česar nihče ne spori, hehe, po drugi pa malo namiguje na ono srbsko miloševićevsko jogurt-revolucionarno obarvano, s patologijo kompartijske frazeologije začinjeno, primitivno gozdno-revolucionarno filozofijo goodguyz-badguyz talibanske delitve sveta, da se dobi alibi za frontalni napad na nepoželjne (tu konkretno na komunistom nepoželjnega in motečega Janšo), gre pa tako:

"Slovenski narod je dober, le vodstvo je pokvarjeno. Protest 'U-Cankarovom-domu' ni naperjen proti slovenskemu narodu, temveč proti pokvarjenemu vodstvu". Yeahhh, right!

Češ, ni res, da Janšo ima lahko kdo rad, (še Urška žnjim prav gotovo ni iz ljubezni, kanede, ven dobro, mona, hehe) in da ga kdo spoštuje in da ga kdo podpira, za Janšo voli le peščica, drugi so vsi zgolj "poštena desnica", ki pač voli za SDS.

Dočim pri kučanovh čigumijih, recimo Zokiju, je pa kobajagi ravno obratno, njegovi volivci niso komunajzari in ne volijo za komunajzerizem, temveč za Zokija, ki je neodvisen in karizmatičen fpičkomaterino, NJE™?

Ni jo večje in bolj abotne nebuloze in mentalne patologije od te.

Je pa tipično staljinistično-boljševistično-rdečetalibansko komunajzarsko udbaška. Patološka, da bolj ne more biti. Na isti liniji oz. iz istega arsenala je tudi ona: "Komunizem je v redu, le implementacije so bile slabe". Alpa ona "Ante Pavelić ni vedel za Jasenovac" in "Tito ni vedel za Otok Goli in povojne poboje". Češ, onadva sta cool, le pokvarjeni rankovići in francetići in dubajići so zlorabili sicer odličen ustaški oz. komunistični režim.

Eee, pepeti moji, neće moći ove noći! Ker je ravno obratno. Kučan menja zokije kot rdeče čunga-lunga čigumije. Prežveči pa izpljune. Na vsakih volitvah žveči drugega. In ker se pri vsaki iteraciji konča tak, da sta gospodarstvo in država še bolj devastirani, nacija pa v še večjem moralnem razsulu, Kučan enega prežvečenega kumunajzara izpljune, pa ofcam ponudi drugega iz svoje štale polne umskih klonirancev, ki so za tekovine™. In voila! Spet, kobajagi "presenetljivo" na sceno stopi bizaren fris, ki je kobajagi "prenovljen", "sestopljen", "nov obraz", "ZARES nova politika" oz. "neki novega fpičkomaterino".

Vse skupaj se začini z ojačevalci okusa v formi na bogato odmerjenega pljuvanja po dosedanjemu izbrancu in protežirancu murgljske prelature in predvsem po Janši in drugih konkurentih, ne glede na to kdo so. In ja, drži predvsem naslednje - muzika prosim tuš: Namesto Janše lahko jutri pride kdor hoče iz SDS ali čisto od zunaj, magari Jezus osebno, kompartijska agitprop mašina ga bo nemudoma zaznala, naciljala, poiskala slabo točko ali greh in že bo čeznočno morfiral v nič manj kot Satana. Ki mu bo naprtila krivdo za devastirano gospodarstvo, sistematično zasužnjevanje nacije in moralno gnilobo oz. totalni razkroj Slovenije, torej za svoja lastna komunistično-fašistična zlodela zlodela.

Za ilustracijo - Žiga Turk ali pa recimo Janez Šuštaršič bi in no-time postal poosebljen hudič, če SDS na naslednjem kongresu na vrh SDS zavihti enega od obeh omenjenih, alpa na naslednjih volitvah za mandatarja na polico postavi enega od omenjenih. Kdorkoli pride, bo fasal rolo komunističnea pljuvalnika in tarče. Razumljivo! Komunistična talibanska beštija, ne le tako funkcionira, beštija se s tem hrani.

Logično! Stalnica, cilj, smoter in bistvo je vendarle vedno isto - kontinuiteta komunajzerizma, torej rentarstva, reketiranja, podmizenja, tovarišijskega kapitalizma in brezpogojne zaščite komunističnih klavcev ter lika&dela kompartije (beri - kučana in njegove kamarilje!) za vsako ceno. Preprečiti morajo, da bi kdo naredil inventuro njihovih neutemeljenih privilegijev in zlodel. Zato, tak kto Ghadafi, morajo vladati. Kakorhitro nimajo totalnega nadzora oz. oblasti, ghadafiji končajo klavrno, kanede.

Skratka, ne glede kakšne barve in kakovosti koruzo sanjajo Kučanovim napotkom sledeče volivne ofčice, vse one pridkano, ene zavedno druge nezavedno, po sistemu "jebeludzbunjenog" nenehno volijo za kumunajzerizem, rentarstvo, institucionalizirano fovšijo, trpinčenje in reketiranje ustvarjalcev vseh dobrin in keša, ipd... . In za svoje osebne realne ali zgolj nasanjane nezaslužene rente, benefite in privilegije.

Pa eto nekaj časa versko-fanatično prisegajo na Drnovška in kultosebnostne mite Murglbabinega kompartijskega agitpropa o njemu, pa potem o "fpičkomaterino bojda sposobnem" Ropu, pa o "demokratičnem" kobajagi Pahorju, ki miže skuša narod oropati za 100k po glavi in ga še bolj zasužnjiti, pa o Jankoviću kobajagi sposobnemu meneđeru, ki dolguje bogu in narodu preko 80 milijonov EUR in ima 300k minusa na lastnem računu in za sabo pušča sled razdejanja v obliki Mercatorjevega milijardnega dolga, devastirane in v žepe rdeče kamarilje prečrpane duše NLB, ki jo kompartijska udbaška klika financira iz žepov davčno reketiranih revežev Slovenije, zadolžene Ljubljane in zdaj pride na vrsto zadolžitev in devastacija Slovenije.

Pa o nejmit naslednjemu rdečetalibanskemu čigumiju tovariša Murglbabe oz. centralne murgljske prelature se bo seveda da spletlo nove mite o njega grandioznosti, sposobnosti in "primernosti" in "kredibilnosti. Spet bo na teren šlo mobilizacijsko tovarišijsko pismo o nujnosti obrambe NjihovihSvojih™ vrednot, beri - tekovin™. Glavno, da se komunajzerizem v SLO nadaljuje za vsako ceno.

Sicer pa, s terminom "Janševi volivci" označujem jaz v bistvu volivce stranke SDS. Tako počnemo vsi od laikov do analitikov. Ker je lažje. In ker tudi drži. hehe. Kajti, nihče, ki ga Janša moti, ne bo dal glasu stranki SDS. V ta mit verjamete zgolj vi, ki Janšo patološko sovražite. S tem sem ti vse pojasnil. Dobro?

O "desnih" strankah pa ne bi, ker v SLO prave desnice sploh ni. Desni volivci seveda so, ma reveži nimajo na meniju niti ene liberalno-sredinske, kaj šele desne stranke. Slovenija je trajno socialistično poškodovana v svoj nesrečni politični um. Celo naši slovenski kleriki so orto-socialisti.

Ko za kak praznik izjavo za tisk da nadškof, komunistično-udbaški Turk, spletkarsko-komunistični izzaodrni Kučan, blondasto-kumunajzarski Pahor, prevratniški-ulicotacaški komunist Don Semullicci, komunistični ideolog Žižek ali pa komunistični manipulator Golobič, a.k.a. tovariš slovenski Staljin, razlik ni, oz. so z mikroskopom komaj da zaznavne, takorekoč "v globini kožne povrhnjice". Vse en sam orto-talibanski militantni socializem, ki ruljo ščuva proti onim ki imajo "relativno več" kot imajo klošarji. Vsi bruhajo militantni egalitarizem, oz. talibanko uravnilovko plebsa v enaki bedi, vsi po gobcih prekladajo slavno sintagmo "o zavržnosti razslojevanja". Ki ga je boja v kranjcef preveč, saj eni delouci imajo 650 drugi pa kar 1400 EUR bruto. Kar naj bi bilo vsakomur "nomalnemu" očitno nezaslišano in nesprejemljivo. Hehe, bogtenimarad!

Pač, zatohla pimitivna fevdalna fovšljiva miselnost tlačanov živi naprej in jo agitpropi vseh naštetih mašinerij zelo proaktivno vzpodbujajo. Miha Mazzini je temu rekel "fevdalni sindrom tlačanskega plebsa", ki brez težav prenaša da je fevdalec tam gori na gradu v posebnem položaju, celo glorificirajo ga in o njemu in njega sposobnostih in dobroti poudarjeno afirmativno spletajo neverjetne mite, ma sosed, oz. eden izmed njih pa ne sme imeti niti za zrno leče več niti se v čemerkoli ne sme povzdigniti nad preostalo maso plebsa. Ena krava več, daljši avto, večje stanovanje, ne, to vse je nesprejemljivo. Država mu naj to nemudoma z davki odvzame, kravo pa magari preprosto da crkniti, hehe. To je enostavno nedopustno in zavržno, da bi kdo izmed pripadnikov delovnega plebsa imel več kot vsi drugi pripadniki tlačanske raje! Kako patološko, bogsenasusmili!

Pogojno lahko rečemo, da volivci, ki nočejo niti v najbolj morastih sanjah biti volivci komunističnih strank in komunističnim strankam trabantskih strank, kar je celotna paleta ljudi od pravih levosredinskih liberalov, sredinskih pravih liberalcev preko desnosredinskih do desnih in ultradesnih, pač vsi glasujejo za SDS in NSi. Torej za Janšo oz. "Janšo". Tudi NSi je na koncu kocev "Janša". Glasujejo za to, ker za drugo nimajo možnosti. Ker ni na meniju. Kar se pa na meniju pojavi in zase trdi, da ni komunistično ter prične ponujati nekomunistično doktrino, te volivce odžene z najavo, da bo tudi ONO™, zelo rado koaliralo s komunističnim zlom. V čem bi potem bil đoj podpreti te pizdeke oz. ONO™-ete?

Link

Ni komentarjev: