petek, 16. december 2011

1492657 - o iskanju unutrašnjih neprijatelja in hipokriziji tov. Musarjeve

Na koncu bo to verjetno zmogel, a težav bo na pretek in vprašanje je, ali bi bilo pragmatično iskati nasprotnike in z njimi poskušati obračunati.

Komunistična oblast je med obdobjem 45 let rdečetalibanske padlage intenzivno iskala nasprotnike. Z UDBO. In mrežo špicljov. Dandanes si komunistična oblast (Janković in njegova seropozitivna Slovenija), ne more omisliti odkrito in uradno organizirano politično policijo, ki bi potem vzdrževala in širila mrežo denunciantov.

Lahko pa vzakoni in mreži prostovoljnih spontanih špicljev prepusti v uporabo in ravnanje, zakone, ki bodo vzakonili spletna in druga očesa, ki bodo nadomestek kompartiji™ tako zelo nujnega "verbalnega delikta".

Prav gotovo pa bo Janković, če ne tu pa tam koga proaktivno poiskal, da ga kriminalizira pa procesuira, zelo rad pograbil vsako priložnost, ki mu jo bodo na pladnju pravovernega ravnanja, prinesle komunističnosučne državne inštitucije a la Nataša Pirc Musar, ki se je nekak prepoznala za pristojno, ko se je nek nadobudnež na SDS-ovi spletni strani lotil iskanja razlogov za volivni poraz, pa namesto da zapiše "Slovenski državljani - volivci, vi ste en oportunistični strahopetni in nemarni ter neodgovorni gnoj, zlasti oni, ki ste abstinirali", lotil ugotavljanja in argumentiranja, da je komunistični volivni nasprotnik sposoben zelo umazanih metod, da ja zmaga na volitvah. Skratka, preko odkrivanja tople vode o pokvarjenosti komunistov je hotel obrazložiti volivni neuspeh. Kot da je neuspehe sploh treba utemeljevati. In kot da je komunistična pokvarjenost in sprijenost komu novica...

...Kakorkoliže, ta Nataša Pirc, ki pač, žalibog, tak kot večina bivših in sedanjih novinarjev, ki so eto po naključju najbrž, hkrati tudi benefitorji prihvatizacije in ere velikega plenjenja, gaga prokomunistično in se s ponosom trka po prsih, češ, da je levičarka, ki da je nestrankarska, je pograbila priložnost, da vloži tožbo proti, njej osovraženi SDS, Janković je pa pohitel SDS označiti za fašistično.

Kake veze imajo trenirke in kalimerovo lamentiranje oz. naziranje o tem kdo je po faci videti nov in kdo star državljan z področjem pristojnosti Nataše Pirc, pa najbrž ne zmore utemeljiti niti zavihani um Slavoja Žižka, kaj šele Nataša Pirc.

Nataše na primer ni bilo nikjer, ko je predsednik, že iz medijskih poročil, na daljavo, brez da bi jih videl v živo, uspel ugotoviti, da je okritje okostij in mumij v rudnik po njegovi Kompartiji™ živih zazidanih, povsem drugorazreden dogodek, ki edinstvenosti in prvorazrednosti predsednikove udeležbe na srečanju aktiva kmečkih ženic ob dnevu žena ne seže niti do gležnjev. Najbrž je komunistični precednik od nekod imel podatek, da so tisti tam v rovu ležeči trenirkarji, pač večinoma Hrvati in Srbi in drugi južnjaki, torej NeSlovenci™, torej drugorazredneži. Takrat se ni prepoznala za pristojno. Le zakaj nisem začuden?

Tudi ko so slovenski komunisti zavrnili podpisati evropsko deklaracijo o obsodbi komunizma skupaj z drugimi vrstami fašizma, se Nataša Nadebudnikovič Ostrovidnovič Čujekovič ni prepoznala za pristojno. Le zakaj nisem začuden?

Skratka, Janković bo lahko udobno izbiral, kateri od "spontanih" gonj prokomunističnega stroja se bo priheftal in kateri ne. Stroj bo mlel samodejno, on se bo pa, kadar mu bo pasalo, pojavil in rekel, da so inštitucije y bogamy ljudje takisto lepo prepoznali in nemudoma obsodili veliko zlo. Janković bo zlu oportunistično in selektivno, zgolj dal status, zdaj fašizma, drugič kriminala, tretjič česa tretjega, glavno, da se nasprotnika - tekmeca gnojniči.

Torej, ne gre za to koga bo Janković proaktivno iskal, da zadovolji svojo primitivno maščevalnost in zamerljivost, gre zato koga bo oportunistično eksekutiral, ko mu vazalni stroj na tnalo nasloni vrat nasprotnika. Pač komunistična klasika v recentih 20 let odkar so deklarativno kobajagi "prenovljeni". Češ oni zdaj nič več niso fašistični, kar se kobajagi vidi že iz tega, da UDBA poslej več ne pretepa v kleti na Bethovnovi.

Link

Ni komentarjev: