sobota, 24. december 2011

1505768 - o umetno vzdrževani "karizmatičnosti" nekaterih tovarišev in tudi Potočnika

[yria]
> [1002MLaka]
> Potočnik je komisar vseh Evropejcev in točno tako se obnaša..z sugeriranjem iza pozadine!!

Na žalost gospod Potočnik ...- če je oseba res tako visoko karizmatična, kot se v slovenskih medijih rado poudarja (priznam, da NI DOJEMLJIVO kaj je tako zelo karizmatičnega v njegovem primeru), ...

Nič! Tako kot ni bilo nič karizmatičnega na tovarišu Drnovšku, ki so ga slikali kot poliglota, angleško je pa govoril slabše kot Arafat v osnovni šoli. In prav tako nič karizmatičnega ni bilo na nekem obskurnem Mariborčanu Samotu Burji. In prav tako ni nič karizmatičnega pri tovarišu Najverjetnejšemu. Pač, kompartijska agitprop mašina v nekem trenutko določi "perspektivno" faco in jo prične v javnosti bildati za svojega vojščaka, ki bo nekoč lider. Falanga N571-H572 potem dela žnjim intervjuje tedna, meseca, leta, napaljena Mojca Pašek Šetinc občuduje njegove karizmatične modre oke, krili z ročičkami, kak je te on prijetno visok in slok, češ jojte, jojte gospod Samo kak ste vi tak na hitro uspeli. Oni malo sere nebuloze in tako to gre naprej.

Dokler ga nenačrtovano neki tretji ljudje ne dobijo in flagranti. Pa jim pokvarijo "zgodbo o uspehu". Pa ga taista mašina dosledno izbriše, da niti kalček od njega ne ostane. Alpa se sjeba sam. Tak kot recimo tovariš Najverjetnejši ravnokar demonstrira, da je že davno prestopil zgornjo mejo svoje nesposobnosti.

Kaj naj bi bilo karizmatičnega na komunističnemu aparatčiku na nagradnem potovanju v bruseljskih fitness in masažnih klubih plačanih mu od ljucva, ne ve seveda nihče normalen.

Link

Ni komentarjev: