četrtek, 22. december 2011

1501927 - kaj je pokazala izvolitev vodstva DZ

[marsonn]
Predavaj ta čreva na centralnem štabu SDS-a. Ob tem pa jih vprašaj, zakaj so imeli v času svoje volilne zmage za predsednika DZ-ja Cukjatija, torej svojega člana stranke in zakaj to isto pravico odrekajo Jankoviću?

Slovenski komunisti in prokomunisti ste največji lindasindromski bedniki na planetu. Vsebina vaših programov in doktrin in politprakse je, iz Lune s prostim očesom jasno prepoznaven čisti fašizem, a vi tega eni niste sposobni prepoznati, drugi niste sposobni zapopasti tretji pa niste sposobni sebi in svetu priznati, pa vse od leta 1945 živite svoj zatohli zanikalni lajfstajl.

Vi furate zlagano samoslepilno zgodbo o tem, da ste antifašisti zgolj temeljem tega, da so vaši politični predhodniki 4 leta streljali na neke druge, kseno-sicer-fašiste.

Djilas in celo Kardelj off-z-rekord, sta karakter beštije, ki sta jo pomagala ustvariti, spoznala davno, ma vam ofcam tega so nea smeli razodeti, ko pa končno so to storili njihovi biografi, se vas to ni nič prijelo, vi furate svoj zlagani svet naprej.

Vašim umom je ušlo, da so te vaši politični predhodniki (nekateri so še vedno tu in so največji špetirmaherji v državi!) že med vojno izvajali svoje fašistične orgije proti vsakomur, kdor se je drznil ne ukloniti njihovim mafijsko-fašističnim prevratniško-diktatorskim tiranskim aspiracijam.

Takoj po WW2 pa eksplicite uvedli najhujšo možno obliko fašizma in fašistične diktature, komunistično-rdečetalibansko obliko fašizma, pri tem pa zlorabljali svoj mali špetir s konkurentsko ksenofašistično mafijo, kot agitprop demagoško slepilo za pohlevne ume svojih slepokurnih sledilcev, ki ste jim še danes gardiani.

Že 25+ let razlagam tebi podobnim, da bi vi, ki se samokranclate z rolo antifašistov, brez listnice in podlage, predvsem pa vaše fašistične nazi-socialistične politične ikone, v obdobju 1941-1945 bili prorežimski fašistični in profašistični gestapovski stroj, tak kot ste že 65 let udbaško-denunciatorski kompartiji lojalen stroj, ki bi sodeloval s postavo, torej okupatorjem in ne bi bil med pravimi iskrenimi (torej so komunistični "revolucionarji" izključeni!)pripadniki antifašističnega narodnosovobodilnega gibanja v hosti. Za iskreno nekalkulantsko dosledno čaščenje svobode, torej s tujko - liberalnega, je treba biti iskren lieralec in ne komunist-fašist! Vi pa liberalno, torej liberalce, torej svobodo doživljate in obravnavate kot največje zlo. Štekamo?!

Vi ste konzervativne sile komunistično-fašistične kontinuitete in ne progresivne sile svobode. Logično!

Nekak ne vidite, da ste gardiani fašističnega režima in postave, in leta 1941-1945 se ve kdo so to bili. Vi bi bili točno to.

Ne, ne slepite se, konzervativni prorežimski umi nikdar niso bili progresivna avantgarda!

To, da vi to sebi in svetu zanikate ne pomeni, da je svet dolžan do tega vašega bednega sfejkanega življenja zavzeti afirmativni gard. Celo niti to, da vam je uspelo ugrabiti državo in si vzgojiti slepo-lojalen novinarski agitpropagandni stroj, ne pomeni, da je mudološki ideološki gnoj, ki ga vi s pomočjo teh ugrabljenih rekvizitov širite, zaradi tega kaj večja resnica.

Sicer pa, to, kar sprašuješ, ve vsak vrabček od tu do Lune, od koder se odgovor na tvoje vprašanje vidi s prostim očesom - Janković v resnici ni "zmagal" grandiozno in prepričljivo, kot skuša sliko pačiti komunistični agitprop preko bestialne falange N571-H572.

Naj te spomnim, Murglbabin najnovejši čungalunga čigumi je "zmagal" z jebenih garjavih 28% in jebenih še bolj garjavih manj kot 2% relativne prednosti pred zasledovalcem.

Jap, zamenjava čungalunga ćigumija je res uspela vas rdečetalibanske ofce strniti v blok 28% teledirigiranih umov - vernikov murgljske prelature, a žal temu novemu čungalunga ni uspelo zbrati niti toliko glasov, kolikor jih je prejšnji Murglbabin čungalunga.

Pri čemer se je zgodilo še nekaj. Murglbaba je pri tem grobo in arogantno izpljunil prežvečenega Pahorja. Karakter novega čigumija je pa primitivno-zamerljivo-popadljivo dinaroiden, skratka vzdolž vektorja "naljuti se saraorcski čoban na selo pa odseče sebi kurac", a.k.a. v javnosti javno proliferira murglbabinsko y bogami svojo takisto, maščevalno željo, da Pahor nea sme imeti nikšne funkcije v novem mandatu, a v koalicijo mora, "ker nimate vi pojma česa vse so komunistično-fašistični mafiozi zmožni", hehe.

Pa eto, se je že pri prvem merjenju stanja volje v parlamentu pokazalo kaj si ostali poslanci mislijo o Murglbabinih spletkah in špetir-proizvodnji ter o fašističnem najnovejšem šampionu - krvavordečemu čungalunga čigumiju Jankoviću. V prejšnjem mandatu je bil pri Murglbabi v modi roza-rdeči čungalunga, ki je nastal z žvečenjem enega ZARES staljinsko-krvavordečegaobičnordečega in dveh zares roza-rdečih, hehe. Roza kualicijski kagebe čungalčunga je to bil, kanede. Zdaj preževčen nemarno plava v kloaki v Murgljah.

Torej, ne, pizdek lindasindromski, tu ne gre za to kdo komu kaj privošči, tu gre za nelagodje ostalih ob komunistu-fašistu Jankoviću. In o tem, da je trenirkarsko izsiljena "zmaga" bila ipak naglavni izvirni greh, ki se zdaj kaže kot antidržavotvorno-antinarodno dejanje. Noben izsiljen in nasilno sklenjen zakon ne more niti zafunkcionirati kaj šele trajati, sploh pa v njem ne more biti ljubezni. To vedo že deca. Ti pa o "privoščenju". Auuu!

Ko pa bo to nelagodje na ravni nacije doseglo pravo stanje zrelosti, nikakršnih komunistov-fašistov Jankovićev in celo nikakršnih komunistov-fašistov-bejbifejsov Pahorjev, ne bo več v parlamentu.

Čakam ta veseli dan, ko bo Slovence-abstinente in celo Slovence pro-kumunajzer nerezonske drukerje za zlo, končno srečala pamet in bodo znali učinkovito prepoznati komunizem-fašizem, kateremu v resnici ne dolgujejo ničesar, kaj šele lojalnost in gardianstvo, in bodo volili normalno, pa četudi bi Murglbaba komunizem-fašizem na volilni polittekmovalni parket poslal pakiranega, ne le v bejbifejs blondaste flaškone, pač pa celo v formi kobajagi liberalcev, ki poslej obljubljajo konec sramotnega in zločinskega komunistično-fašističnega uravnilovsko-diskriminatornega davko-prispevkovnega aparthaida.(Kar je itak utopično sploh pričakovati!)

Aparthaida,za katerega se ravnokar bije še ena bitka komunistov-fašistov proti slovenskim državljanom. Ker tako nakradeni/odvzeti penezi napajajo, ne le njihovo podmizniško-mafijsko moč, temveč tudi njihove privilegije in privilegije ter drobtine z mize gospodarja za njihove trabante in vazale.

In seveda, ni odveč še enkrat poudariti, bije se tudi 65 let trajajoča bitka komunistov-fašistov za oblastno pozicijo, ki jo doživljajo, kot edino možno pozicijo, s katere lahko vzdržujejo fabricirane laži in po severnokorejsko sfrizirano ter idealizirano pinki sliko o sebi in svojem dejanskem karakterju morilcev, tiranov, fovšljivih reketarjev in fašistov najslabše vrste.

Teh laži in distorzij prave slike resničnosti je toliko, da se bi nam država morala imenovati Komunistična Đamahirija Fejkostan. Vse je sfejkano, vse je zlagano, vse je spačeno in sprčeno, nič ni takšno, kot je na zunaj videti. Kar med drugim dokazuje tudi dogajanje v parlamentu in tudi prodaja Mercatorja.

Svet je pa v zvezi s tem čedalje bolj konsternirano začuden in bo kmalu tudi odkrito razočaran. Upam da bodo Slovenci-abstinenti in Slovenci pro-komunisti kmalu zavzeli enak gard do tega zla, kot ga čedalje bolj jasno in rezolutno zavzema "zunanji svet" in pol milijona Slovencev, ki je že davno spoznalo, da za komunistično-fašistično zlo ne gre glasovati za nič na svetu.

PS
Zanima me, ali boste ob smrti Murglbabe tudi vi, tak kot vaši severnokorejski kameradi teatralno jokcali in se metali ob tla, hehe. Red bi bil, jebemmomast.

Link

Ni komentarjev: