torek, 6. december 2011

1476038 - pri takšnem ljudstvu sploh niso potrebne volilne goljufije

[denac]
Lepo si napisal. Pogrešam pa nekaj. Pozabil si napisati, da so bile volitve zrežirane in ponarejene.

Nimaš pojma kako bi rad videl, da mi nekdo magari off-z-rekord pokaže dokaze za to.
A ker tega nimam, se mi zdi imperativ mentalne higijene in neblasfemičnega odnosa mojega lastnega uma z Bogom, da si ne dovolim zatekanje v kakršnekoli teorije zarote. To ni za prave dede in iskrene športnike.
Kajti tveganje, da se človek samoslepi, je tu preveliko, posledice pa katastrofalne. Človek ne more jesti gnila jajca in upati da se bo obvaroval pred salmonelo. Mora biti higijenično discipliniran. To je osnova in minimum.

Ni v redu predpostavljati takšne stvari, ko gre za volitve in katerokoli športno tekmovanje. Veliko bolj spoštljivo je sprejeti, da je folk na ravni kolektiviteta tup, len, brezbrižen, pokvarjen, oportunističen, fritzlovski in nemaren, pa mu za njegov odnos do usode zlorabljane večine pokazati sredinca. Folk je sjeban in kriv tudi, če ga lahko na tako trivijalen način kradejo in mu volitve manipulirajo, eni in isti kumunajzari že 65 let.

P: Sicer pa, kot rečeno, nič novega nismo doživeli. Kumunajzer kamarilja je celo s 50 tisoč manj glasov od lastne militantno disciplinirane rdečetalibanske volivne baze, ki je iz strahu pred Janšo in izgubo privilegijev in sinekur in podmizno-nadmiznih benefitov v ničkolikokrat že videnem stampedu zdrvela skoraj v 100% številu voliti za Jankovića. Ker jim je Murglbaba tak signaliziral oz. kar naročil.

Glasovati za Jankovića, oz. za NjihoveSvoje™ druge fašisto-komuniste iz Desus in SD in SLS. Pa jim je vseeno v bistvu nenavadno spodletelo in so imeli neverjetno srečo, da je BlentoVentipercento dobil tist garjav procent-koma-jozef več od Janše. Samo ušivih 500 jurjev so nabrali v "zdravem jedru". Neki tacega kot tistikrat, ko je murgljska prelatura morala aktivirati in razkriti izredno pomembnega krta, ki je deloval pod kodnim imenom PuckoMuMaterino™, ker je v parlamentu rdeča kamarilja napraskala 44 glasov in je bila pat pozicija. Pa smo nenadoma doživeli tisit famozni + PuckoMuMaterino™, ki ga je v parlament izvolila nekomunistična volivna baza, ki se je zaradi izdaje potem počutila kot ded, ki ga v pržuni posilijo..

Zato zdaj morajo najprej na vrata k Radovančku-Talibančku. Ta pa seveda, kot nategnjen lok čaka na njihov poziv. Dahnil jim bo svoj DA in bodo nadoknadili kar so izgubili z LDS in ZARES. Če pa nea bo on, bodo pa Virantu rekli, da bodo javnosti razkrili TISTO™ oz. frenč konekšn in Makedonijo. In bo kanilo kar 100 jurjev ter 8 sedežef, pa še odpovedati se bo moral vsem neo-liberalnim zahtevam. Razen, če ga fino razkurijo pa se on razkrije, njim pa pokaže sredinca. Uff, to bi pa bolelo! Neko foro si bodo že izmislili, češ da se je začasno odpovedal svojemu krucialnemu dleu programa, v imenu nacije kakopak in to pa to, pa malo mu bodo v čem popustili, da imajo alibi pred svojo bazo, češ oni nikdar ne bi naredili tega, ampak jebiga Virant jih je izsilil. Češ, realpolitik jebiga.

Link

Ni komentarjev: