torek, 27. december 2011

1508563 - eni pizdeki bi celo za lokalne gradbene zdrahe okrivili imperialistične ZDA

[MAN-301322]
G.Godec, vi očitno ne poznate gradbeništva v svetu in Evropi.Vse države sveta ščitijo svoje gradbeništvo, to se bomo zavedali šele, ko bo vse posle v Sloveniji prevzel avstrijski bančno tajkunski vleikan Strabag. Kriza se je začela v ZDA, kjer je propadlo mnogo bank in podjetij, se nadaljevala v Evropi in normalno je, da je majhna Slovenija tudi zajeta v tem viharju.
Ko prebiram tele komentarje, se mi zdi ,da je Slovenija povzročila svetovno krizo

Kolikor se spomnim je na sestanku in orgiji zemonskega kartelnega klana bil predstavnik slovenske in ne ameriške vlade. Tam je po pričevanju Ivana Zidarja predstavnik komunistične vlade zbranim lopovom razložil shemo po kateri se bo delilo plen, ki bo nastal tako, da se tuje dobavitelje izvajalce izloči, potem pa davkoplačevalcem zacola 4, 5 in celo 10 krat dražje kot je realno in normalno.

Prav tako je nerezonske odločitve o podelitvi kreditov rdečim tajkunom, tudi tem iz zemonskega kartela, sprejemal komunistični nastavljenec v državnih bančnih kolhozih, ki so potem bili sanirani iz žepov davkoplačevalcev.

Ravno tako je zakonodajo o najvišji obdavčitvi plebsa na svetu oz. najhujši davčni bedi na svetu (Forbes o tem poroča že dobro poldrugo desetletje), ki se prične pri klošarskem prihodku 2,6 tisoč EUR bruto letno in že prihodek od 14 tisoč EUR letno obdavčevala s 50%, trenutno 41%, vsekakor pa ves čas največ na svetu, saj nihče na svetu ne obdavči tako garjavih prihodkov z 41% harača, sploh pa absolutno nihče na svetu k temu ne doda še navzgor neomejen reket v formi prispevkov za katere se bolj ali manj ne dobi nič ali pa ne dobi fer protivrednost storitev oz. rent iz naslova pokojninskega varčevanja.

Z drugimi besedami, denar se ves čas jemlje revežem, ki živijo od svojega dela in malim podjetnikom pa potem preko državnih bančnih kolhozov dobesedno seli v žepe zemonskih kartelnih mafijskih gradbenih združb in drugih, ki se napajajo na javnih poslih, recimo črni fondi kompartije.

Vse to nima blage veze z Ameriko. Avstrija recimo nima nikakršne krize. Ravno nasprotno od leta 2008 do sedaj beleži Avstrija najnižjo stopnjo brezposelnosti v zgodovini. Ko pa rečeš "Kako kaj bizines zdaj med krizo?", ti pa hitijo zatrjevati, da nimajo pojma o čem govoriš, da tam pač ni nikakršne krize.

Link

Ni komentarjev: