ponedeljek, 12. december 2011

1485620 - komunajzarji bi samo izbranim dovolili povsem zakonito strankarsko mobilizacijo

[zois1]
Nas financforumski ellsworth toohey ste navijaski rubikon prestopili ze davno in navijastvo le se poglabljate s slepo pego za IJjevo in SDSovo dosledno rabo komunisticnih prijemov iz arzenala obracunavanja s politicno konkurenco znotraj pravil igre demokraticne ureditve (saj je uporabil to sintagmo IJ, ko je s pismom clane stranke na predvecer volitev pozival, da zavrtijo telefone?).

Ps. Pogresam se kratko razmisljanje, s kaksnimi prijemi so udbovski agenti mastena, polanca in JPDja prisilili, da so se s tistim laznivim pismom aktivno vkljucili v predvolilno kampanjo?

Ti si spregledal, da je take vrste mobilizacija članstva neke stranke, povsem normalno dejanje, ki ga liderji strank, tik pred volitvami uporabijo povsod po svetu in ni nikakršna nelegitimna in zahrbtna pogruntavščina Janše. Razlog, da ti to tako doživljaš in da se to v Sloveniji stigmatizira tiči v pošastni poziciji kompartije™, da je boj za oblast, kar pomeni boj, ki ima za cilj osvojitev oblasti v đamahitriji v kateri že 20@45 vlada Kompartija™, nič manj kot skrunitev, blasfemija in seveda celo na nek način nelegalno in nelegitimno stremljenje.
Normalen managerski sales pitch Janše pa Vi™, stalibanizirana vojska sledilcev murgljskega škratka, pač doživljate kot osebno žalitev. Hehe, bogtenimarad, pa kje jaz živim! Čakam samo, kdaj boste Janševe interne pozive članstvu, da naj delajo, pričeli imenovati po svojih ustaljenih kompartijsko-udbaških šegah, z vam najnaravnejšo terminologijo - "kontrarevolucija", "buržoazna reakcija", "revizionistični pozivi Janše", "petokolonaške aktivnosti" in podobno.

Še bolj je bizarno, da si ti, ki si tako čuječ in naelektren spričo sicer povsem legitimnega dejanja liderja neke stranke, ki celo ni tvoja, ki je to sporočilo poslal 30 tisoč članom svoje stranke, kot interni poziv, spregledal pismo Kompartije™ svojim 500 tisoč standardnim lojalnim volivcem, ki jih tudi ob teh volitvah poziva na intifadno-đihadistično enotnost, opozarjajoč jih, da tokrat gre "za NjihoveSvoje™ Vrednote™.

Tudi to pismo je eden forumaš citiral tu na forumu. Poišči ga in si preberi.

Razlika? Drastična, prjatu, drastična.

V enem sporočilu, pravzaprav interni komunikaciji neke ozke skupine ljudi, javno, transparentno, legitimno in legalno združene v politično stranko, komunikaciji v katero se Vi™, drhal rdečetalibanska, ki ne razume niti d od demokracije, nekulturno, in po udbaško paranoično in shizofreno vtikavate, motivira lider stranke svoje članstvo-aktiviste, ki je par mesecev trdo delalo na terenu, da si med volivci pridobi podporo, da naj "obrnejo vsak kamen", da si pridobijo še več podpore.

V drugem pa, neznana temačna entiteta, nekakšen kompartijski agitprop duh, naslavlja neformalno očitno obstoječo "loosilly-coupled" tajno združbo zaupnikov, nekšno nevidno ubogljivo falango z nečim "plačano" vojsko volivcev, da se naj tudi tokrat odzove in tej neznani, temačni in z armagedonom grozeči entiteti, zopet izrazi svojo lojalnost, kajti opozarja Ona™, The NeznanaEntiteta™, The Organzacja™, The IzKontekstaSodečNajbržKompartija™, da naj se nikar ne zajebavajo, "saj tokrat gre za Njihove™ vrednote".

Da niti ne omenjam tehnologije mobilizacije znane iz volitev Črne gore, ko so plačanci pred volitvami po hišah delili lunch-pakete in pakete ozimnice ter razlagali in na zapestja pisali kako je treba voliti.

O benignosti in malignosti ter posledicah vseh teh dejanj lahko sodimo iz rezultata. Kompartija™ je s temi mobilizacijami nadoknadila 20 procentov, kajti teh podtalnih dejanj ankete seveda niso mogle zajeti in predvideti, Janši je pa zmanjkalo 2-3.

PS
Aktivnosti v Črni gori so izvajali tudi kriminalci iz Fužin v Ljubljani. O tem smo lahko pred leti prebrali v črni kroniki Dela, saj je eden Fužinec v teh aktivnostih ubil človeka v Črni Gori, zbežal, pa bil zaprt v Srbiji, pa zbežal, pa so mu sodili v Sloveniji.

Link

Ni komentarjev: