sobota, 10. december 2011

1483478 - kar je že dolgo znano režimskim nemaziljencem

[Dogsa]
Mali podjetniki spakajte kufre in le hitro cez mejo, davki nizji placilni red bistveno drugacen (boljsi) in biti podjetnik pomeni uspeh v Sloveniji revez. Nasa gospoda, ki pa je gospodarstvo zavozila pa naj ostane doma in za svoja dejanja kazensko odgovarja (seveda s svojim premozenjem, ce ga ze nima v tujini. Govorim iz lastnih izkusenj se splaca.

Če prav razumem, ti hočeš reči, da imajo naši delouci in mali podjetniki svoje priložnosti za delo in višje neto prihodke ter normalno človeka vredno življenje le v tujini, doma pa imajo že davno jim v drakonskih količinah odvzete prihodke in uzurpirane ter sploh nikoli plačane prihodke, veliko jih ima tudi kakšen 3 do 20 let nerešen sodni spor, pa tudi zagarantirano brezperspektivnost in bedo socialne miloščine države imajo, ki preži na njihove nič hudega sluteče dediče in čedalje bolj razločno kaže strategijo rdečih talibanov, ki je "pavperiziraj - steraj na socialo in v odvisnost od državne soc pomoči - potem pa razlasti to je posredno odpravi dedovanje;

Dočim je pa z nomenklaturnimi maziljenci režima ravno obratno, oni imajo doma podmizno zagarantirane in na seansah zemonskokartelnih klanov podeljene jim posle, službe, benefite, privilegije, torej prihodke ter bagatelne davke na prihodek v promilih, v tujini pa imajo varno naložene svoje neto prihodke.

"Vsakomur ni dano, da bi šel v Oranje ali na Ciper" - oz. - "Vsakomur ni dano, da bi šel v Korint" - oz. originalno po eskimsko - Non licet omnibus adire Corinthum. 

PS

Pa ako vam tu nije dobro, idite onda u Korintiju, nje™?

Link

Ni komentarjev: