četrtek, 29. december 2011

1511792 - bi Janšev umik res prinesel boljši rezultat za SDS?

Kot prvo, jaz nimam nikakršnih preferenc glede JJ. Stranka SDS ga lahko ima za prvaka alpa ne. Lahko imajo kogar hočejo.
Jaz nisem njihov član, pa ni red da se jim mešam v posel in notranje zadeve kluba.

Ko sem govoril o "zadovoljstvu", sem vlekel analogijo z mojim poslom. Plan je bil recimo 320 tisoč, osvojili so pa nekaj manj. To meni ni "katastrofalen rezultat". Misteriozno je kako so komunistične beštije čez noč pregrupirale volivce treh strank da volijo tovariša Najverjetnejšega. Morebiti jim pošljejo nekšno pismo na dom v katerem piše: "Tovariši, tokrat gre za naše tekovine", hehe.

Res je, SDS bi lahko osvojila tudi 500 tisoč glasov, če bi frontalno napadla lomunistične beštije in predvsem komunistični gnoj vgrajen v sistem in to tako, da najavi EDS s pragom 12k, kapico na prispevke, poštene pokojnine na temelju v totalu kontribuirane mase, izstop države iz komercialnega bančništva in gospodarskih dejavnosti izven državinega temeljnega servisnega portfolia, ureditev sodstva s ciljem vrnitve pravne varnosti državljanov in podjetij.

A pozor, vse napisano je zgolj moja vizija oz. observacija kaj bi morali početi, da dobijo več glasov. Kaj pod milim kurcem dolguje SDS meni v življenju, ko pa niti njihov član nisem, da se bi njihova doktrina in program morala prilagajati ujemati baš 100% z mojo vizijo? Junouvotajmiin?

Dalje menim, da delajo napako, ko fritolezijo rentarskim pizdunom, ki so naravni volivci kumunajzerizma in podporniki kumunajzer beštije.
SDS mora imeti svojo, jasno prepoznavno doktrino, vred s svojim modelom prave solidarnosti na način ki ni komunistično-rentarsko-reketarsko zatohli. Z drugimi besedami, ko je SDS-ju "zmanjkalo" 2% glasov, to niso bili oni iz tabora rentarjev, temveč oni, ki so šli k Virantu oz. še bolj verjetno oni, ki so abstinirali.

Koliko ta manjko in ta program in ta doktrina imajo veze z Janšo, jaz ne vem. Menim pa (pozor, rekel sem menim!), da ste nivni tisti, ki mislite, da se problem reši tak, da JJ ostopi s čela stranke, pa je "zgolj član", pa potem kobajagi navali dodatnik 200k volivcev.

Kdor je opranoglav prokumunajzar ne bo volil za SDS do konca svojih dni. Amen!
Kdor je abstiniral, ker ga niti SDS ni prepričala, ne bo nič bolj hitel voliti za SDS če je JJ "zgolj član". Amen!
Niti ti in tebi podobni, ki ste v orto-naspidani anti-Janšisti, ne boste volili za SDS, če bo JJ poslej "zgolj član". Amen!
Bodi iskren, ti bi za SDS morebiti volil le, če bi Janša povsem izginil iz stranke, ali še raje kar za kakšnim rakom umrl, hehe.

Moja poanta je, da sploh ni stvar v Janši, temveč v doktrini in programu in politpraksi stranke, ki se nezadostno diferencira in distancira od kumunajzarstva. Amen išo raz!

A kaj čmo krilit z ročičkami?! Oni so takšni in standardno osvajajo cca isto število glasov. Kdor hoče drugačno stranko, si jo naj naredi, pa bo mogoče osvojil onih 600k abstinentov in še kakšenga, ki zdaj volijo za druge stranke.

Vsekakor ni vljudno njim srati po glavi. To je tak, kot če bi Katji Jevšek šel pod okno peti in ko bi prišla na okno ji srati, da je vse kul, le ni ti všeč, da ima blond lase, pa rita se ti zdi malo prevelika, pa zize se ti zdijo malo premajhne, pa karakter se ti zdi malo...". Mislem, koji kurac!? Če ti ni všeč kakršna je, odjebi! Sikter!

Za konec - Glavni problem so prfuknjeni slovenski volivci, ki ne ločijo lastnega anusa od kanalizacijske luknje v tleh! Naslednji, pogojno rečeno problem je program, doktrina in politpraksa SDS, ki ne zmore pritegniti nikogar razen trdnega jedra.

A to še ne pomeni, da so neuspešni. Saj kumunajzer beštija prav tako ne uspe pritegniti nikogar izven trdega jedra. Celo 75 jurjov manj so jih pritegnili. SDS pa zgolj cca 20 jurjev manj kot nazadnje. Za katere sem pa jaz trdno prepričan, da so volili Viranta.

V SLO je pač žalibog tako. Ljudje niso pismeni oz. opravilno sposobni. v rokah imajo nevarno orožje - volivno pravico, ki ji niso kos. In tako vsak voli svoj klan, ki ga sicer jeba v glavo, ma on ga ipak voli.

Link

Ni komentarjev: