petek, 30. december 2011

1512493 - je sploh kakšna bistvena razlika med Partijo™ in mafijo?

[Endimion]
Jugoslavija kot država ni crknila zarad ideologije. ... in vsakršno tiščanje glave izven tega povprečja (stane Kavčič, maspok na hrvaškem,...) je imelo za posledico da so ti iz beograda, pardon, Brionov, skrajšali greben.

A ti sploh razumeš kako kontradiktoren si oz. v kakšni koliziji so tvoje trditve? Kaj so pa Brioni oz. BG branili, ko so svojim internim mafijskim sotovarišem kavčičem dajali mafijsko lekcijo o slavni Al Pacinovi mafijski muhi, ki lahko preživi let od vrat do okna edino če konsistentno in disciplinirano leti v ravni črti brez šmuglanja po svoje in za svoj lokalni račun? Edino če pridkano oddajo ves keš nareketiran na ozemlju njihove lokalne famiglie strejt botrom v BG.

Kaj še dan danes srdito kot stekle lačne hijene branijo slovenski komunisti, prokomunisti in komunistični gardiani? A srditi brezskrupulozni boj za kontinuiteto prisilnouravnilovskega boljševiško-rdečetalibanskega reketo-rentarjenja ni ideološkega značaja? A pisma Sarumana iz Murglorja in njegove sauronske špetirmaherske svinjarije ter pozivi lojalnim falangam pred vsakimi volitvami tipa "Tovariši, tokrat gre za naše vrednote (beri tekovine, beri ideologijo)" so pa kaj? Ideologija al patologija, al oboje?

Ne vem koji kurac žene takšne kot si ti, da žlobudrate takšne, kompartijo okraševalne in v pinky farbe ozaljševalne nebuloze. In v imenu česa že? Kaj že poskušaš ti tu pozicionirati oz. braniti? Kaj te žre, da ne zmoreš pljuniti na komunistično brozgo in iti svojo pot naprej neobremenjeno? Zakaj potrebuješ izumljati fatamorgansko fumisvaginalično sliko o dobri in prijazni komunistični strahovladi v Jugi?

Tudi, če se zatečeš v generaliziranje, pa rečeš, saj pri Kompartiji™ gre za navadno mafijsko organizacijo, se moraš zavedati, da tudi obična mafija ima v ozadju konkretno ideologijo. Ideologijo reketa, terorja in tiranije, ideologijo pravice do reketarskega prvojeba na njihovem ozemlju, s ciljem obvladovanja njim suženjskih množic s pomočjo strahu in denarne moči, ter ugrabljene oz. uzurpirane oborožene postave. Italianska Camorra povsem ilegalne lastne oborožene "postave", komunistična mafija pa uzurpirane postave nelegalno ugrabljene države.

To mafijsko početje, če nisi vedel, je ideologija, doktrina in program v enem. V Kalabriji ti vsi razlagajo, da je mafija kul in za narod. Plačaš jim nekaj in te "ščitijo". "Vete, mafija vzpodbuja razvoj turizma in ji gre da bi v Kalabriji turisti 'čutili varnost' ". hehe. Yeah, right!

Ravno to načelo jaha in eksploatira tudi komunistična CosaKompartijska NjihovaSvojaNostra™ v Sloveniji. Oni so kobajagi za delouce in male človečke. Pa jih eto iz podobnih ljubezenskih vzgibov, ravno tako kot Camorra svoje kačabreže, najbolj drakonsko reketirajo. Po načelu "Tistega ki ga najbolj imamo radi ga najbolj strastno jebamo". In v ozadju vsakega reketiranja je enaka alibi mantra - "To počnemo za vašo lastno varnost, vam v prid, da vas zaščitimo"

Link

Ni komentarjev: