petek, 1. oktober 2010

943077 - mar vse skupaj vodi v državljansko vojno?

[finja]
kučanova udbomafija si je striksala ustavo ki ji omogoča dosmrtno življenje saj 75% glasov za kakršnokoli spremembo ne more nihče doseči!

 
Slovenija je v volivnem pogledu in vseh krucialnih zakonih, kakor so zdaj zapisani, en fakin teater absurda ki le oblasno ima celo videz butalske komedije zmešnjav, ki je po svoji vsebini maksimalna možna reinkarnacija komunajzerizma/etato-fašisto-kartelnega kapitalizma, na matriki kao-tržnega kao-kapitalizma in kao-pluralne kao-demokratične kao-republike.

Ko rečem maksimalna možna, še ne pomeni, da so proces zaključili in da ne more biti še slabše.
Zategujejo še naprej in brez skrbi bodo zategnili še bolj in zategovanje fašistično-komunajzer-boljševiške vrvi okrog slovenskih vratov se bo asimptotsko nadaljevalo do meje, ko že neprevidno kašljanje lahko povzroči smrt. 

Ko se nihče več niti zakašljati več ne bo upal, bo komunajzer-fašisto-kleptoidna beštija vedela, da je dosegla total komunajzer nirvano. 

Takrat Slovencem pomoči ne bo več brez krvave državljanske vojne. Ki bo realno gledano manj verjetna od izselitve v diasporo, v čemer Slovenci že imamo bogate izkušnje. Filadelfija je naša najbolj zanesljiva bodočnost,hehe. Če hočete vedeti kak to izgleda, sedite v avto in se zapeljite v Bosno, Kosovo, Makedonijo. Tam že 100 let za drugo nevedo kot za prostovoljni odhod v tujino.

Vojna, ki bo, oz. če bi bila verjetna, bi v SLO bila med smrdljivo rentarsko parazitersko komunajzerizirano zalego "nampripadatopato" kot benefitorji na eni strani in med zajedanimi total u iber davčno deprivilegiranimi kontributorji vseh dobrin in koristnega dela kot benefaktorji na drugi, kar nujno ne korespondira z napovedjo, da bo to vojna med dobro situirano zajedalsko kliko in reveži, bo se pa povečini ujemala tudi s to delitvijo, he,he.

Naš teater absurda, ta cona somraka polna nesankcioniranih zločinov, kriminala in zledejstev inih ter potekajočega in galopirajočega klepto-nečastovanja, ki se grmadijo, ni smešen in se ne more razviti v pretežno komedijo zmešnjav pohlevnih butalčkov, zgolj zato, ker je posledično suženjstvo Slovencev vidno z Lune in to vsako suženjstvo ima lahko samo značaj tragedije in žalosti, to pa meni ni komedija in ni smešno, jebiga.

Link

Ni komentarjev: