petek, 22. oktober 2010

965957 - Slovenija že vse od nastopa Poharjeve vlade pada na lestvicah svobode tiska

[Miran77]
> [ZOBAR]
> Pezdir bodi raje tiho!

Še en polnokrven prispevek slovenskega govedorejskega društva na temo svobode govore v Podalpski Wukoyebini.

BTW: Podalpska Wukoyebina se je na zadnji objavljeni lestvici medijske svobode, ki jo pripravlja organizacija Reporters without Borders, zavihtela na odlično 46. mesto, le 4 mesta za Papuo-Novo Gvinejo, 5 mest za Tanzanijo, 20 mest za Gano, 25 mest za Namibijo in 35 mest za Litvo - ampak tudi(pozor, pozor) cela 3 mesta pred Burkino Faso !

Check it out: en.wikipedia.org/wik...edom_Index

Celotni ljubljeni državni vrh omenjenemu dosežku že sinhrono aplavdira in si bo še v bodoče z vsemi silami prizadeval, da bo Slovenija še naprej presegala vse svetovne standarde v omejevanju svobode medijev. Ni namreč dovolj, da smo dobri v omejevanju svobode govora - hočemo biti najboljši.

Predsednik SRS, tov. Tuerk, pa za vsak slučaj že pripravlja novo izjavo za javnost, v kateri bo zgoraj omenjeno analizo spektakularno in suvereno odpravil kot "irelevantno".

Ja, da je pri nas hudo glede svobode tiska se vidi tudi iz že 761-ega pisma - obupnega klica na pomoč Svobodnemu Svetu, ki ga je naš klub N571-H572, s konspirativne lokacije odposlal kličoč Svobodni Svet na pomoč. Eee...kako da kažem...eee.... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT! 

Medtem ko svet, četudi ne preveč zaintersiran ipak z lahkoto uspe detektovati, da je v Komunajzer Đamahirji Wukoyebina On The Sunny Side Of Alps (WOTSSOA) ipak nekaj čedalje bolj gnilega, ker je u iber očitno, jebatga, se naš klubek papkof N571-H572 še naprej drži logike in linije standardnega poklicnega levičarja Slovenistana, ki pravi: Ko so komunisti na oblasti, se naši efdeve kloni, pardon kao-žurnalisti, počutijo "ko bubreg v loju", ko pa komunisti samo za 13 mikrosekund izgubijo oblastno pozicijio, že leti S.O.S. pismo v tujino, češ da naši poklicni levakarji trpijo Jezusovo trplejne. Ja, jaz jim kar verjamem, seveda trpijo, ker NjihoviSvoji niso na oblastni poziciji, standard, ki so ga vajeni že tventietfortifajv. Auuuuuuuuuuuu!

Link


Ni komentarjev: