sreda, 27. oktober 2010

969844 - malo šloganja

[0524Merku]
hec je da bi lahko akontacijo podjetnik nakazal v naprej državi (preplačilo), pa ne moreš, ker moraš oddajat mesečno. S tem namesto država da bi scontirala prihodke (čimprej pobrala denar) čaka na mesečno akontacijo

O, šit! A si jim moral namigniti.

Zdaj bodo Iskejpotu in Ultri ponudili 90% skonto, če plačajo za 10 let v vnaprej, pa še USB ključek jim bodo dali, če plačajo v eni tranši. 

Pol bo enelbe dala kredit Simonci in Ultri Oranje Holding Enterprises, z 1% obresti in desetletnim moratorijem.

Pol bosta Simonca in UOHE, po znani poštenjaški transparentni praksi Sir Oliverja, vse na liniji vektorja "... alo Bing kako brat?... dala kredit Iskjepoti in Ultri Zagorje po 15% obrestne mere plus LIBOR minus EURIBOR plus devizna klavzula v švicarjih, hehe, simpl ko pasulj.

Bol bo Janša, ko evropsko sodišče razveljavi Patria sodbo "slovenistanskog revolucionarnog prijekog suda", vmes prišel za dva mandata konsekutivno na oblast. 

Pol Janša (y bogami Šrot tudi), iz protesta ne bo hotel iti na pogreb Dona Prekmuranezija.

Pol bo Ultra naglo šla v stečaj, pa Simonca bo šla v osebni stečaj, pa bodo tovariš Staljin, tovariš Miheljak, tovariš Maks Tajnikar, tovariš Markeš in tovariš Rop preko rimout linka dritto iz Malog Lošinja, v oddaji tovariša Marcela, naciji razodeli, da je tu vse bilo v redu, ampak, da je Janšev totalitarni kakopak režim povsem uničil sicer pošteni podjetji Ultro in Iskejpota, ki so jim naročila po nastopu Janševe vlade povsem usahnila.

Pa tovariš Miheljak bo dodal, da glede Marcelovega vprašanja kam to pelje, verjame, da bo Janša zdaj oživel udbaška podjetja starega komunističnega režima, ki spijo v Celovcu in Trstu, saj da je po smrti Dona Prekmuranezija absolutno še edini živeči komunist iz tistih časof, da pa je itak že prej bil največji in edini še živeči komunist, ker je Don svoj komunizem bil dal zamrzniti. KriptoJanšakomunist pa seveda nič nea je dal zamrzniti, hehe.

Pa tovariš Staljin bo tovarišu Bićakćiću naročil, da naj v pismu bralcev v Financah objavi odziv na odziv na odziv, češ da je povsem razumljivo, da Ultra ne more vrniti kredita enelbeju, saj je vsega kriv Janša, da že pripravljajo tožbe, med katerimi je evrsko najbolj težka tista zaradi duševnih bolečin , (ker mu je Janša med soočenjem na TiVu rekel, "Saj boš ti zdaj lahko rešil Ultro, ko ne boš več minister, saj si veliki izumitelj, s številnimi patenti", hehe)...

... Ultra pa da je hotela ščititi javni državni interes in je prostovoljno za deset let vnaprej plačala prispefke, ter da Kovačevo bluzenje, da je to v bistvu bil gnar davkopalčevalcev kanaliziran iz enelbeja dritto v proračun, navadno nepoznavanje ekonomije in pravno-obligatornih relacij, saj bi čez deset let, če ne bi bakrotirala, Ultra prav gotovo vrnila kredit in da ni bila edina ki je dobila 90% popusta in da ni bila edina, ki je dobila kredit na lepe oči za 1% obresti in 10 let moratorija. Evo escete je dobil 15 let, Simona pa 20 let. Ne aresta, moratorija, pubeci, ne se mi tu tak hitro veselit.

Nemogoč scenarij?! V Slovenistanu?! Moj kurac nemogoč! Živi bili pa videli, hehe.

P.S.

Vmes bo časopis Delo iz čiste solidarnosti do omenjenih dveh odličnih slovenistanskih podjetij, ter iz protesta, ker je Janša prišel na oblast, izvedlo t.i. hara-likvido-kiri in izginilo s slovenske medijske scene takorekoč neznanokam, vsi poklicni levičarji pa bodo v pismih bralcev na Jani in Mladini naciji razodeli, da iz protesta ne kupujejo več časopisv. Ker ni več kaj za brat, hehe..
Pol bo pa skupina N571-H572 spet poslala pismo v tujino. hahaha.

Link

1 komentar:

Morgan Edward pravi ...

HELLO VSAKO, Krediti, ki ponujajo 2%, smo certificirani, da ponujamo naslednje vrste posojil * Osebni posojila (nezavarovana) * Poslovna posojila (nezavarovana) * Posojila za konsolidacijo dolgov * Izboljšajte svoj dom * Naložbeni posojili. V čast smo izpolniti vaše finančne potrebe . Težave s kreditom naj vas ne ustavijo pri pridobitvi posojila, ki ga potrebujete. lahko financiramo do 10.000 do 100.000.000 $ kjer koli na svetu, če je za te projekte zagotovljena naša 2-odstotna donosnost naložbe. Če vas zanima, nam pišite danes mrlorenzodiegoloanfirm@outlook.com z naslednjimi podatki:
INFORMACIJSKI OBRAZEC ZA PRIJAVO POSOJILA
Ime......
Srednje ime.....
2) Spol: .........
3) Potrebni znesek posojila: .........
4) Trajanje posojila: .........
5) Država: .........
6) Domači naslov: .........
7) Mobilna številka: .........
8) E-poštni naslov ..........
9) Mesečni dohodek: .....................
10) Poklic: ...........................
11) Na katerem spletnem mestu ste bili tukaj o nas .....................
E-pošta mrlorenzodiegoloanfirm@outlook.com
Hvala in lep pozdrav