sreda, 27. oktober 2010

970700 - kratek rezime komunizma za počasneje dojemajoče

kmatjaz664]
V vsem se strinjam z avtorico in forumaši, samo ne vem odkod vam enačenje lumparije s komunizmom ??

V komunizmu je bila represija in tako odkrito, kot danes oblastniki kradejo, v komunizmu nikoli ne bi počeli. Tudi takšni so nekdaj končali na golem otoku, če so se napak pisali. Prej bi rekel, da je pohlep (greed) krščanska vrlina.RKC samo grabi, daje pa nič, raja jih pa v zvezde kuje. V to krasno demoracijo nas je pa ravno demos pripeljal. Ukiniti SDK, ki je kontroliral plačilni promet in narediti vse bolj "mutno" to je bil njihov prvi cilj. Večstrankarstvo pa je puhljica, nobena od slovenskih strank namreč nima nazora in cilja, edini cilj je držati se na oblasti in razprodajati državno premoženje.

Auuuuuuuuu, pa ti si nek strokovnjak, kanede?

Ne bi v detajle razlagal, ker sem tu na forumu že prevečkrat, evo samo par dejstev, ki pričajo o naravi tvojega "poštenega komunizma".

- Komunizem se je v Sloveniji začel tako, da je gozdna teroristična drhal v imenu nekih svojih mokrih roparskih sanj plenila in ropala in izvedla totalno eksproprijacijo zasebnega premoženja, ter svoje lopovske palce položila nad to premoženje. Skratka, bolj roparskega pričetka česarkoli, si človek ne more zamisliti. Komunizem je rojen v krvi greha ropanja in zverinskega plenjenja.

- Alibi seveda je bil, da oni - banditi to počnejo v imenu ljucva, katerega so v imenu tega ...eee...eee..kakodakažem...oropali. Kakšen položaj je imelo ljucvo med obema slovenskima inkarnacijama komunajzerizma, bomo osvetlili malo kasneje.

- malo pred plenjenjem je taista gozdna teroristična drhal zverinsko izvensodno pobila 350 tisoč ljudi in jih plitvo zagrebla v slovensko prst. V imenu ljucva.

- Podrobneje, alibi tudi tukaj je bil, da vse to počne "v imenu ljucva in njega demokracije in svobode", zato je kompartija demokracijo in svobodo suspendirala in ukinila. Med onimi 350 tisoči je bilo največ takih, ki so bili pobiti bodisi povsem za prazen kurac, recimo na mizah namerno do smrti shirani dojenčki s Petrička, alpa so bili pobiti, ker jih je gozdna zločinska drhal percipirala za nevarnega tekmeca in oponenta na volitvah, ki jih je zločinska banda itak že imela namen potvoriti s pomočjo posebne metode ustrahovanja in inovativnega načina glasovanja, hehe. Po Staljinu šač - važno je kdo ima v nadzoru skrinjice in kdo prešteva glasove, hehe.

- Ljucvo je bilo nasilno uravnano na najnižji skupni imenovalec, torej uravnano v bedi in strahu, mezde so jim dekretno odmerili tako nizko, da so bile skladne z velikostjo gnilih umov komunajzer politkomisarjev, ki so namesto mehanizma trga, ki regulira te zadeve v normalnih sistemih, odmerjali tako, da so si prsteka zatlačili v svojo rdečo ritko, potem pa pokazali vetru. In voila, so se odločili odmeriti pač bedne mezde. Sebi so jih pa malo popravili s posebnimi privilegiji v naravi, hehe.

- Ves denar, vred z bogatim zadolževanejm v tujini, kar je višja šola ropanja ancije, so pa uporabili, da so:

- Imeli tretjo največjo armado v Evropi! Trebalo, jebiga! Raj na zemlji pa ja moraš varovati, ker so vsi neki silili k nam. Y Zapad Y bogami y Istok! Ne bomo jim valda pustili, da nam naselijo naš raj na zemlji. hehe.
- Imeli 13 nebuloznih podzemnih komunajzarskih gnezd, vsako je koštalo cca 8-15 miljard EUR. Tipizirana gradnja, jebiga. Dol pod zemljo agregati in nafte, ki mesto velikosti Kranja lahko 3 mesece oskrbujejo z elektriko. In prajvat sobane za Titota v vsaki. E pa svaka čast, majstori! Narod pa za burek ni imel.
- Imeli državno razkoš za diktatorja in NjihoveSvoje maziljene.
- Imeli UDBO in KOS in ziljon tajnih služb, da so merkale, da ne bi kdo zbežal iz raja, (naš raj je bil take ekskluzivne sorte, da smo stražili vstope in izstope iz raja, hehe, svojim nismo pustili vun, tujim pa ne not) če pa je kakšen naš ušel, so ga pa šli v Avstralijo ali Čile fentati. Ker je nehvaležen! Da ti gre pizdek nehvaležni spizdit iz raja in še jezikat proti Kompartiji!

- Ljucvu so dodatno žalili temeljno inteligenco, ko so mu iz poprej dekretno zaseženih razlik do človeka vredne višine mezd, dali mazati oči z nekšnimi realsoc bivaki, češ družbeno stanovanje in stanovanjska pravica, pa to pa to. Za nekatere. Pa enako za "počitniške domove". Še bolj "samo za nekatere". Logično, jebote, četudi ne bi šlo za navadno mazanje oči kretenčkom, si tega za vse ne bi mogli privoščiti, saj nismo Koromandija, pač pa nateguska Komunistolandija.

- Ko je komunizem oz. komuanjzarsko nategunstvo, doživelo debakel in bolo dezauvirano na globalni ravni (ne ravno po naši zaslugi, pravzaprav po naši sploh ne, saj ga uradno še vedno častimo in prakticiramo, sicer na novi matriki nominalnega kapitalizma!) in ko je Zahod rekel, k nam v klube ne sprejmemo nikogar, ki ne uvede pluralizem in prosti trg in demokracijo, so naši komunajzer gozdni lopovi, trenirani nateguni in demagogi, hitro zgradili potemkinovsko pročelje, češ evo imamo vse to. 

Murglbaba in njegovih 30 taužent po perimetru poprej od kompartije priročno razporejenih razbojnikov - rdečih direktorjev so iz štartnih blokov v prvi vrsti, dobro opremljeni, od držvnih bančnih kolhozov ustrezno finančno podprti, od NjihovihSvojih lopovskih "poštenih cenilcev" ustrezno maziljeni, pohiteli celotno "družbeno premoženje" hitro pretvoriti v njihovo zasebno premoženje, beri ukrasti, kar so Murglbaba in njegova Murgl prelatura komunistične cerkve zanen pod krajšim imenom "KURAC", žegnali z alibijem, "da je zaradi obrambe pred kseno-investitorji, kolonizatorji takorekoč, treba rapidno ustvariti sloj slovenskih premožnežev". Ki edini imajo licenco za izživljanje nad slovenskim plebsom. Ker so naši! S čimer so vsi njegovi rdeči maziljenci dobili zeleno luč za plenjenje. In za povrh še sij svetnika okrog glave, saj so s tem vendarle reševali nacijo pred kseno sovragom.

A ti misliš, da je to zgolj koincidenca, da je 99,9% vseh plenilcev bilo iz vrst Murglbabinih maziljencev? In, da je koincidenca, da je rdečemu direktorju pač bilo lažje ukrasti podjetje, kot recimo higijenićarki Fati v istem podjetju?

No, a zdaj veš, čemu se komunizmu in komunistom pripisuje večino plenilstva (How about 99,999% - the beautifull five nines) ? Al se boš še naprej po relativizersko delal mono?

- Ko so Murglbaba in njegovih 30 tisoč razbojnikov iskali načine kako čimbolj dosledno reimplementirati stari komunistični režim in družbene relacije med NjihovimiSvojimi maziljenci na eni in preostalo drhaljo na drugi strani, na novo, od grdega Zahoda predpisano nominalo v formi kapitalizem-pluralizem-prosti trg -demokracija, so banditi hitro skontali, da je davčni sistem in sistem paradavkov (obveznih pisilnih prispevkov) ključno orodje za uporabiti. 

Škarje, ki jim nudijo neslutene možnosti finega diskriminiranja, takorekoč. Rezultat? Popoln aparthaid naperjen proti ustvarjalcem dobrin in keša jim je uspelo implementirati čez noč, a presto takorekoč, tolk je vsemogočno to davčno orodje in mizica socialne sramote v duetu s temi popačenimi davki. Lahko so implementirali fejk kapitalizem poljubne oblike. Plastelinček v rokah komunističnih roparjev, hehe.

- Plebs so hitro postavili v enak položaj kot prej tako, da so za t.i. "mizo socialne sramote" trije komunisti dogovorili bedne bruto mezde, sicer nekoliko na višji ravni kot v prvi inkarnaciji, a vednarle administrativno, dogovorno, dekretno, po boljševiško. 

Mezdice delounega ljucva še naprej odmerjene dekretno po velikosti uma gnilega kompartijskega sekretarja. Does this ring any bell, dude? Da lahko tovarišija še naprej na TiVu oznanja "Zgodbo o uspehu". Uspeha polna šentflorijanska dolina. Kar poglejte okrog sebe, en sam uspeh, za popizdit, hehe. Majke mi sudija, evo poglejte Simonco. In naše piramide. Upsss, pardon, mea culpa, hotel sem reči naše avtoceste. En sam uspeh. Bilo kuda uspešna [nesankcionirana] kleptokamarilja svuda! A tek naš zemosnki klan. Ki se javno čudi, češ ka pa je narobe, če smo vas ocurili za več kot dve meljardi. Saj smo vas zakonito. Po evidenci in klepto kriterijih zamonske bande same.

- Edino na prihodke iz mezd so ustoličili v sistemu edini ne-flat davek, E D I N I !. Edini progresivni davek in edini davek, ki je bil nad 25%, točneje bil je 50%, skupaj s "prispevki" in DDV je pa iz žepa plebsa (99% Slovencev) zasegel preko 60% prihodka oz. mezde. Na trenutke bližje 70%. hehe. In nam najavljajo še huje. še več "najvišjih razredov". Da se one ki delajo in ustvarjajo še bolj uravna v bedi. ker so pravi premožni nevindi in neobsotječi, je treba obdavčiti surogatne "premožneže". 

Da bo od predolgega trajanja komunizma in delovanja komunajzer strupenih kontaminatov na Kranjskem, v um od patološke fovšije že razboleli plebs srečen. Ker so vsi tlačani porezani na isto bedo. To je kul! Tovariš German ni kritičen s stotinami milijoni nakradenega med prihvatizacijo. Sam da Pepe Sosedovski ima manj ali enako kot Janez Slehernik Patološković Fovšljivi. In komunajzer kamarilja pozna to bolezen plebsa, ki se vleče še iz fevdalizma. In jo zato agtiprop vzpodbuja. To, da mora biti plebs uravnan v bedi je temelj komunistične doktrine, koneckoncev.

- Na tak način se je komunistična praetorijanska falanga recimo v letu 2008 iz žepov plebsa neupravičeno zasegla (ukradla!) 500 milijonov EUR preveč. In jih prekanalizirala v žepe kleptokamarilje.

- Tako od plebsa na prevaro po komunistih zasežen denar je potem romal v žepe NjihovihSvojih po naslednjih že uradno razkriti in konstatiranih poteh: AC program, Sanacija NLB banke, preko nakupov državnih in paradržavnih kolhozov, preko kreditov simonam in podobnim maziljencem, preko sinekur NihovimSvojim plačanim volivcem, ki jih je, kot prostodušno onega dne na TiVu razodene Borat sam, preko 50% odveč in brez veze na plači pri državi (torej čista kraja iz žepov davkoplačevalcev), preko nepotrebnega pobiranja davka cestnina na drag način, ki je povsem nepotreben, razen da služi bogatenju kleptokamarilje, itd, tega je neznano koliko načinov.

A ti je zdaj jasno odkod povezava komunajzer praetorijancev in lopovluka? Konkretno v Sloveniji! Ne v Britaniji! Ne na Hrvaškem! V Sloveniji! Kjer so komunisti na oblasti in vobče in ćarđ! Že tventietfortifajv! Al se boš še naprej delal mono? In relativiziral, češ lopovi tudi v Sloveniji, tako kot v USA nimajo politične barve. Imajo, imajo, v Sloveniji jo imajo, in večina jih je iste barve. Krvavo rdeča je njihova barva, da ne bo pomote. Facti brutti, perjatu moj, takle mamo.

Za zaključek ti dovolim, da sam opredeliš in forumu razodeneš to: Kakšne politične barve je zlodej, beštija oz. banditska lopovska nategunska kamarilja, ki nacijo hoče nategniti, da ji požegna krajo 100 milijard EUR iz žepov Slovencev, ki prihodujejo iz dela, tako, da jim podaljša dobo prisilnega kontribuiranja in skrajša dobo izplačevanja in zniža izplačila iz zločinske sheme z imenom PAYGo kao-pokojninski sistem? 

In to tak, da novi zakon velja tudi za nazaj tudi za one, ki so že davno vstopili v sicer že po drugih kriterijih de facto itak prevarantski in nasilen sistem z navzgor neokapičenimi harači in, ne le z omejenimi benefiti , pač pa celo s programirano nižajočimi se benefiti? Katere politične barve je in zakaj tako srdito insistira na tej kraji in zakaj se ji tako mudi to realizirati, ter ali to ima kakšne veze z malverzacijami z denarjem, ki je v poslednjih 20 let bil vplačevan v komunistično vrečo brez dna iz katere potem preko ne preveč inteligentno zakamufliranih obvodov kradejo simonce in zemonski klani in kompartija za financiranje večne tiranije komunistov nad nacijo?

Izvoli! The floor is all yours!

P.S. Ne trudi se s kakšnim preusmerjevalnim kazanjem s prstom na SLS, Desus, SNS, in podobne derivate komaprtije, ki s kompartijo živijo v sinergičnem in idiličnem klepto kohabitatu, ki so tu da fingirajo fejk pluralizem, prav tako mi ne opletaj s SDS, ko gre za skupnoskledarstvo in davčno orgijanje, recimo. Ker so topogledno očitno vse trenutne slovenske stranke pač komunajzarske mislenosti. Ne bom nič užaljen če boš konstatiral, da je barva vseh teh lopovov rdeča in komunajzarska, zraven pa za pomiritev tvoje relativizerske vesti zapisal, da sta celo domnevno antikomunistični SDS in NSi topogledno isti kurac. 

Naj ti bo, čeprav tehnično gledano to ipak pomeni predvsem relativiziranje zlodejstva rdečih khmerov. Veš zakaj? Zato, ker je neizbrisljivo dejstvo, da so večino vseh kraj in nakradenega zagrešili komunisti. Ki so poleg Severne Koreje, Kube in Kitajske edino še pri nas na oblasti. Ker je že samo po sebi devijacija, ki jo ni moč ne tolerirati ne razumeti. 

Jebiga, lahko se opredlčeiš, da je po tvojem mnenju pač cela nacija lopovska, a v zadnjih 20 letih (n 45 padlage) so skoraj vse kraje komunajzarske. Če ti ne gre v bučo temeljem naših narodnih pregovorov, daj sledi anglosaškim: "Folow the fakin money, dude. And power! And ask yourslef who was in postion and with ability to execute corruption."

Ne konstruiraj si svojih paralellnih relativizerskih svetov na platformi blodnje "kaj bi bilo, če bi bilo". Nas zanimajo dejstva našega trenutnega vsakdana, kanede? Ki je nam Slovencem žal en in isti vsakdan že tventietfortifajv. Dobro?

Link

Ni komentarjev: