sreda, 20. oktober 2010

963651 - sprevrženi moralni horizonti paradajzarjev

[TOJ10]
Saj res, a ni imel JJ "kalimero" krasne ponudbe za delo v tujini!? Fajn bi bilo če bi šel in nas nehal obremenjevati doma s stalnimi podtikaji, aferami, tožabmi itd. Finance pa bi lahko postale bolj normalen in resen časopi.

Tvoj komentar je tipično tipični, hehe.

Ko pri nas po naključju odkrijejo, da oče posiljuje hčerko, reagirate takšni kot si ti tako, da se vprašate:"Koji kurac je delala doma. A ne, ejgha? Če je tak poštena pupa? A ne, ejgha?!

Joške ma dobre, ritko ma seksi, mar bi šla od doma in se nekje dobro omožila če jo res kdo voče, a ne, ejgha?! Evo na primer v Filadelfijo!

Ne pa, da zdaj dela sramoto vsem slovenskim očetom in podobi cele nacije, ko se po časopisih vlačijo take zgodbe o incestu v Kranjcef. Ka pa interessi nazionali? Finance so pa rumene, ker takšne minorne napakice slovenskih očetov izpostavljajo. Kot bi rekel naš forumski mataj, vse nacije to skrivajo pod predpražnik. Evo recimo Jodlstanci. En sam razkrit Fritzl na 50 let. In ena sama Nataša Kampuš..eee...mislim ena sam jim uspe spizdit na svobodo. In ena sama mati, ki je otroke čez dan imela zaprte v svinjaku. Ponoči so pa smeli spati pri zajcih.

Treba je tudi očeta, klenega Kranjca, mučenika takorekoč razumeti, po cele dneve dela, polfrigidna žena ga je dala na števec, češ da je utrujena od celodnevnega garanja za plačo odmerjeno za mizo komunističnih socialnih vitezof, neoliberalni kapitalisti, seveda da desničarske provinijence, ga izkoriščajo in mu delajo mobing.

(Itd... Vse v stilu - kriva je žrtev, ker posiljevalec ima težko življenje, mladost mu je pa bila še težja, oče ga ni ankol stisno, mami ga pa ne pobožala, hehe! Kriva je žrtev komunističnih konstruktov in ne komunisti. Ako je Janša frajer, nek ide bre u Filadelfiju y tamo radi svoju novu slovensku silicijevu dolinu, ostrva i svetionike. Ovde silicij sme da radi samo Borat. I niko ne sme, da ga bije. Alpa komunistom ter njihovim vazalom in gardijanom kali čisto komunistično nirvano, kakršno so si zgradili v tventietfortifajv. Nihče, Janša pa še najmanj! Bre!)

Link

Ni komentarjev: